- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.790
- 158
- 33
Merhaba arkdaslar bnde pko ve cikilota kist8 var 1 bu ay basladim ovulasyon testine ama sürekli soluk cıktı bn 35 günde bi adet oluyorumBen de bi sürü aldım internetten laboquick ovu. Testini sat tan beri her gün sabah akşam yapıyorum biraz fazla pimpirikliyim sanırım :) çoğunlukla çok silik çizgiler çıkıyor yarın 10. Gün bakalım koyu çift çizgiyi kaçıncı gün göreceğim :)
canım sanki 26.gün koyu diğerlerine göre dimi?Merhaba arkdaslar bnde pko ve cikilota kist8 var 1 bu ay basladim ovulasyon testine ama sürekli soluk cıktı bn 35 günde bi adet oluyorum
Evet en belirgin 26 ci gün ama bilemedim .. Bn zaten 35 unde bir adet oluyorum pkolu olduğum için anlayamadım ki .. Bi silik cikio bazen ckmio ama en köyü ilk defa bu kadar oldu ama tam koyuda degilcanım sanki 26.gün koyu diğerlerine göre dimi?
şöyle yap diğerleriden koyu mu çıktı emin olmak için akşam bir daha yapEvet en belirgin 26 ci gün ama bilemedim .. Bn zaten 35 unde bir adet oluyorum pkolu olduğum için anlayamadım ki .. Bi silik cikio bazen ckmio ama en köyü ilk defa bu kadar oldu ama tam koyuda degil
Evet bu diğerlerinden koyu cıktı . O zaman akşam bir daha yapım bakim nolcakşöyle yap diğerleriden koyu mu çıktı emin olmak için akşam bir daha yap
anladım canım aynen nasip valla ben de internetten siparişini vermiştim gelmesini bekliyorum 5. ay olacak bu denemede
Esimin sperm değerleri düşük çıktı tüp bebek dediler. 2 ay oldu ogreneli ve her ay umutsuzum. Bir sıkıntıniz yoksa hiç öyle dusunme. Zamanı vardır diye dusun, olumsuz düşünme. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
üzerinden baya geçmiş ama polip sorununu nasıl çözdünüzbence başka doktora da gidebilirsin gittiğim 3. doktor polipten dolayı olmadığını gördü bende
diğer dr lar görememişti..
eşin de tüm testlerini yaptırsın..
yaşadığım süreci paylaştım biz baya vakit kaybettik çünkü
Kaset kaymış biraz gebelik göremedim ..Eki Görüntüle 2292325 Merhaba, gebelik testim bu şekilde çıktı. Sağ taraftaki çizgi testim başlangıcını mı gösteriyor, yoksa silik çıkan gebeliği mi?
üzerinden baya geçmiş ama polip sorununu nasıl çözdünüz
hımm geçmiş olsun ne ameliyatı oldunuzOnce soğan suyuyla sonra ameliyatla bide brokoli kuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?