Laboquick ovulasyon testi kullananlar

Ben de bi sürü aldım internetten laboquick ovu. Testini sat tan beri her gün sabah akşam yapıyorum biraz fazla pimpirikliyim sanırım :) çoğunlukla çok silik çizgiler çıkıyor yarın 10. Gün bakalım koyu çift çizgiyi kaçıncı gün göreceğim :)

Merhaba arkdaslar bnde pko ve cikilota kist8 var 1 bu ay basladim ovulasyon testine ama sürekli soluk cıktı bn 35 günde bi adet oluyorum

Eklentiler

• 20190130_104520.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 658
canım sanki 26.gün koyu diğerlerine göre dimi?
Evet en belirgin 26 ci gün ama bilemedim .. Bn zaten 35 unde bir adet oluyorum pkolu olduğum için anlayamadım ki .. Bi silik cikio bazen ckmio ama en köyü ilk defa bu kadar oldu ama tam koyuda degil

Evet en belirgin 26 ci gün ama bilemedim .. Bn zaten 35 unde bir adet oluyorum pkolu olduğum için anlayamadım ki .. Bi silik cikio bazen ckmio ama en köyü ilk defa bu kadar oldu ama tam koyuda degil
şöyle yap diğerleriden koyu mu çıktı emin olmak için akşam bir daha yap

Korkutmayın beni ben daha yeniyim aranızda 2 ci bebiş için yıllar sonra başlıyorum ovulasyon testine

üzerinden baya geçmiş ama polip sorununu nasıl çözdünüz

Merhaba, gebelik testim bu şekilde çıktı. Sağ taraftaki çizgi testim başlangıcını mı gösteriyor, yoksa silik çıkan gebeliği mi?

Bu testtler cok yaniltici olabiliyor canim bn çizgi goremedim ya da burdanmi boyle ckto blmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…