Bebek dusunmden önce doktora gittim bi sıkıntı yok demişti 6 aya olmazsa bi daha gidicem. Amiin inş Allah isteyen herkese nasip etsin
Bir kaç ay daha deneyecegiz olmazsa gitmeyi düşünüyorum. 2 oldu daha. Olur insbence başka doktora da gidebilirsin gittiğim 3. doktor polipten dolayı olmadığını gördü bende
diğer dr lar görememişti..
eşin de tüm testlerini yaptırsın..
yaşadığım süreci paylaştım biz baya vakit kaybettik çünkü
Bir kaç ay daha deneyecegiz olmazsa gitmeyi düşünüyorum. 2 oldu daha. Olur ins
İnş olur canin Allah isteyen herkese versinTabi canim 6ay hatta 1 yil olmassa suphelenmek lazim
Arkadaşlar bu testler pozitif çıktıktan 24 saat sonra mı yumurtlama oluyor ben çoğu yerde öyle okudum pozitiften 1 gün sonra ilişki diyor genelde.
Pozitiften 24 yada 36 saat içinde oluyormuş 2-3 gün degerlendir diyorlarArkadaşlar bu testler pozitif çıktıktan 24 saat sonra mı yumurtlama oluyor ben çoğu yerde öyle okudum pozitiften 1 gün sonra ilişki diyor genelde.
Kullandim ve memnundum canm
Canim önemli olan yumurtlamadan iki gün önce ve iki gün sonrada ilişki olması genelde çift çizgiyi gördükten 24 saat içinde yumurtlama olacak çatlatacak diyorlar yani benim tavsiye 12. Gün çift çizgiyi görüyorsanız 10.11.12.13.14. Günleri degerlendirmen tabi bu gün asirida olabilir. Ben 14. Gününde çift çizgiyi gördüm 10.12.14. Günleri degerlendirdim diğer günler hep bos geçti yani siliklestiginde degerlendirememistim ve şuan hamileyimMerhaba hangi gunler iliski olmali cift cizgi mi siliklestigi gun mu
Merhaba canım. Benim ovulasyon 14-15 iydi 13-14-16.gunleri değerlendirdik bat 30u inş vardır bebisCanim önemli olan yumurtlamadan iki gün önce ve iki gün sonrada ilişki olması genelde çift çizgiyi gördükten 24 saat içinde yumurtlama olacak çatlatacak diyorlar yani benim tavsiye 12. Gün çift çizgiyi görüyorsanız 10.11.12.13.14. Günleri degerlendirmen tabi bu gün asirida olabilir. Ben 14. Gününde çift çizgiyi gördüm 10.12.14. Günleri degerlendirdim diğer günler hep bos geçti yani siliklestiginde degerlendirememistim ve şuan hamileyim
Güzel günleri değerlendirmişsin umarim istediğin gibi olur herşey ben boyle kaldim hamile inş.sende en yakin zamanda haberleri alirsin canmMerhaba canım. Benim ovulasyon 14-15 iydi 13-14-16.gunleri değerlendirdik bat 30u inş vardır bebis
Ayy amin canım inş alirim. 18inde idrar yolu enfeksiyonu oldum inş etkilememiştirGüzel günleri değerlendirmişsin umarim istediğin gibi olur herşey ben boyle kaldim hamile inş.sende en yakin zamanda haberleri alirsin canm
Etkiler mi bilmiyorum canim umarim etkilememiştir.kendinde belirti arama bende hic belirti yoktu hatta adet günümde uç gün kahverengi lekem oldu hasta olacagim diye düşündüm o yüzden hic test yapmadim 9. Günümde yapmistim inş.sende güzel haberi alirsin.Ayy amin canım inş alirim. 18inde idrar yolu enfeksiyonu oldum inş etkilememiştir
inşallah tutmuştur benimde bat 30 bakalım beklemeye devamMerhaba canım. Benim ovulasyon 14-15 iydi 13-14-16.gunleri değerlendirdik bat 30u inş vardır bebis
İnş canım güzel haberlerimizi aliriz. Belirti var mi sende? Bide ovulasyon ne zmndi?inşallah tutmuştur benimde bat 30 bakalım beklemeye devam
benim adet döngüm 24 ila 27 gün arasında değişiyor,bir ay 24 günde oluyorum bir ay 27 günde :) ovulasyon testi kullanmadım,4 gün degerlendirdim 7.gün 10.gün 13.gun ve 16.gün,belirti olarak gögüslerim acıyor :)kasıklarımda ara ara batmalar oluyor ,birde ben bu ay tarcın bal çörek otu kürü yaptım ,bakalım bekleyip göreceğiz :) inş güzel haberler alırızİnş canım güzel haberlerimizi aliriz. Belirti var mi sende? Bide ovulasyon ne zmndi?
İnş canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben de hicbir belirti yoktu. Dün gece aniden bel ağrısı ile uyandım ve egilince sağ kasik ağrısı oldu kısa sure o kadar. Başka hiçbir belirti yokbenim adet döngüm 24 ila 27 gün arasında değişiyor,bir ay 24 günde oluyorum bir ay 27 günde :) ovulasyon testi kullanmadım,4 gün degerlendirdim 7.gün 10.gün 13.gun ve 16.gün,belirti olarak gögüslerim acıyor :)kasıklarımda ara ara batmalar oluyor ,birde ben bu ay tarcın bal çörek otu kürü yaptım ,bakalım bekleyip göreceğiz :) inş güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?