Laboquick ovulasyon testi kullananlar

İnş canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben de hicbir belirti yoktu. Dün gece aniden bel ağrısı ile uyandım ve egilince sağ kasik ağrısı oldu kısa sure o kadar. Başka hiçbir belirti yok :KK43:
amin canım amin,bunlarda bir belirti sonuçta :) haberleşelim mutlaka :halay:

ovülasyon testi yapan arkadaşlar size sorum olacaktı.
her ay aynı tarihte mi yumurtladınız acaba? ben geçen ay 20. gün yumurtladım bu ay ise yakalayamadım koyu çizgiyi neden acaba var mı bilgisi olan????

Merhabalar ben beren intden sipariş ettim yarın başlayacağım.Adet düzensizliği var bu ay korunmayı bıraktık bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırız

Ben de internetten aldım bu ay deneyeceğim ilk defa.Gönlümüze göre olur inşallah :KK46:

ovülasyon testi yapan arkadaşlar size sorum olacaktı.
her ay aynı tarihte mi yumurtladınız acaba? ben geçen ay 20. gün yumurtladım bu ay ise yakalayamadım koyu çizgiyi neden acaba var mı bilgisi olan????
Canım geç oldu ama 3 ay denedim hep farklı günlerde yumurtladim

Bende bu ay sipariş ettim adet dongum 28 sizce kacinci günden baslamaliyim testi yapmaya

merhaba, ben de bu ay başlıyorum ovulasyon testine adetim bittikten sonra sonuçları paylaşalım, sonra gelsin bebişler :KK76:

merhaba, ben de bu ay başlıyorum ovulasyon testine adetim bittikten sonra sonuçları paylaşalım, sonra gelsin bebişler :KK76:
Insallah her sey yolunda gider. Tam yumurtlama gunume yakin agir bir grip oldum. Reglim bittikten sonra yaptigim her test boşa gitti bu ay

Tam cizgim koyulasmaya basladigi zaman grio oldum. Sonraki gunler ben ne test yapabildim ne deneme. :cry: Nasipten ote yol yokmus demek ki.
anladım canım aynen nasip valla ben de internetten siparişini vermiştim gelmesini bekliyorum 5. ay olacak bu denemede :110:

Back
X