Laboquick marka test silik çıktı

Arastirmacilik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2019
16
5
86
33
merhabalar herkese, reglm 2 gün gecikti.
Gecikmenin ilk günü akşam test yaptım negatifti ancak sabah baktığımda ince bir çizgi görünce ilk idrarla yeniden yaptım. İkinci test 2-3 dk içerisinde ince silik bir çizgi çıkardı. İkisinin de görüntüsünü ekliyorum. Sizce pozitif miyim? Çok merak ediyorum deneyimli arkadaşlar yorumlayabilir misiniz sabahı bekleyemedim 😄

Eklentiler

• IMG_8126.webp
    IMG_8126.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 100
Gecikmenin ilk günü akşam test yaptım negatifti ancak sabah baktığımda ince bir çizgi görünce ilk idrarla yeniden yaptım. İkinci test 2-3 dk içerisinde ince silik bir çizgi çıkardı. İkisinin de görüntüsünü ekliyorum. Sizce pozitif miyim? Çok merak ediyorum deneyimli arkadaşlar yorumlayabilir misiniz sabahı bekleyemedim 😄
Belli oluyor. İnşallah hamilesiniz.🙏🙏

Çok teşekkür ederimm. 3 gündür bütün regl belirtilerini çok şiddetli şekilde yaşıyorum hiç beklemiyodum olmasını belirtilerden dolayı. Gecikince meraktan yaptım şoktayımm

Var görünüyor benimde laboquick kaset testim silik çıktı inşallah vardır sizinde haberleşelim lütfen

Belli oluyor. İnşallah Çok teşekkür ederimm. 3 gündür bütün regl belirtilerini çok şiddetli şekilde yaşıyorum hiç beklemiyodum olmasını belirtilerden dolayı. Gecikince meraktan yaptım şoktayımm

Var görünüyor benimde laboquick kaset testim silik çıktı inşallah vardır sizinde haberleşelim lütfen
Sizin kaç gün gecikti? Kan ne zaman vermem gerekir acaba

Ben gecikmedim doğumdan beri 8 aydır adet görmüyorum sizin geciktiyse kan verebilirsiniz ben yumurtlama gördükten 12. Gün sonra ilk çocuğumda 36 çıkmıştı değerim
Ovülasyon günümün üstünden tam 17 gün geçti ve regl 2 gün gecikti. Yarın kan vereyim ben en iyisi :) sonucu yazarım size

Bence bu testler pozitif hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kavuşun

Back
X