Laboquick gebelik testi??

Yaaa üzüldüm şuan 😞
Yo üzülmeyin inşallah rabbim gönlünüze göre versin hamileisnzidr inşallah ama benim için üzücü tecrübe oldu hep pozitif gösterdi silik olarak ben bide ovülasyonunu aldım onuda hiç beğenemedim tam yumurtlama günümde bile silik çıkarıyordu en son çöpe attım onlarıda

Yo üzülmeyin inşallah rabbim gönlünüze göre versin hamileisnzidr inşallah ama benim için üzücü tecrübe oldu hep pozitif gösterdi silik olarak ben bide ovülasyonunu aldım onuda hiç beğenemedim tam yumurtlama günümde bile silik çıkarıyordu en son çöpe attım onlarıda
Haklısınız herkes için hayal kırıklığı inşallah yakın zamanda güzel haber alırsınız ♥️

Ben int sipariş etmiştim hepsi hemen hemen böyle demekki yanıltması çok fazla iki ay önce ne kadar test yaptımsa arka arkaya hep ikinci çizgi çıktı ama saatler sonra ya dağılıyor ya çizgi yamuluyor yada kalıyor hevesle kan verdim negatif çıkmıştı hala kullanıyorm kalanlardan hafif çizgi veriyor ben sevmediğim bu markayı açıkçası

bence öyle %80 i beni yanılttı çünkü
Ben de internetten aldım ama giç çift çizgi görmedim bozuk değil benimkiler

3 gün var. Fotoda çok belli değil ama normalde baktığımda çizgiyi görüyordum saatler sonra böyle oldulr

Şuan test daha netleşti bozuk olan test böyle olur mu kızlar Eki Görüntüle 3575760
Ben laboquickle ilgili iyi şeyler okudum hep ilk kez yanıltıcı oldugunu bu konuda okudum yani. Hatta güvenilir diye ben de bir sürü testini aldım. Bence var canım ya kan testi ver🌸
İnşallah yanıltmaz

Ben de internetten aldım ama giç çift çizgi görmedim bozuk değil benimkiler
Olabilir size öyle denk geldi memnun işeniz ne mutlu size ama dediğim gibi benm hepsi silik çizgi ve arka arkaya yapmama rağmen pozitif veriyordu ve bazıları yatay oluyordu durdukça netleşiyordu daha tertemiz çıkana denk gelmedim hala da gebelik testimden var yapınca onuda yapıyorm yine farklı testlerle ovülasyonda hep silik çıkıyor hiç koyu olmuyor başka testlerle takip ediyorm öyle anlıyorm yumurtlamamıda daha alabileceğim bi marka değil rabbim kimseyi boş sevinçlerle sınamasın kucaklarımızı doldursun inşallah 🙏

Ben laboquickle ilgili iyi şeyler okudum hep ilk kez yanıltıcı oldugunu bu konuda okudum yani. Hatta güvenilir diye ben de bir sürü testini aldım. Bence var canım ya kan testi ver🌸
İnşallah yanıltmaz
Açıkçası bende burada çok güvenilir olduğunu bildiğim için bu markadan 10 adet sipariş ettim sadece bi arkadaş bozuk olduğunu söyledi kafam karıştı açıkçası gidecektim o yorumu görünce vazgeçtim kan vermekten 😞

Açıkçası bende burada çok güvenilir olduğunu bildiğim için bu markadan 10 adet sipariş ettim sadece bi arkadaş bozuk olduğunu söyledi kafam karıştı açıkçası gidecektim o yorumu görünce vazgeçtim kan vermekten 😞
Ama bir tane test yapmamıssın ki hepsi mi bozuk 🤔
Yarın sabah da test yap bence ki yapmayı dğşünüuorsundur zaten 😁
Koyulasma varsa direkt kan vermeye gidersin

Eklentiler

• IMG_0342.webp
    IMG_0342.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_0341.webp
    IMG_0341.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 32
Fotoda çok belli olmuyor kızlar ama yaptığım gibi belirginleşti ve daha kırmızıya yakın silik çizgi oldu sizce hatalı bozuk olabilir mi yaptığım testler

Fotoda çok belli olmuyor kızlar ama yaptığım gibi belirginleşti ve daha kırmızıya yakın silik çizgi oldu sizce hatalı bozuk olabilir mi yaptığım testler
Adetiniz gectimi acaba ben göremedim birşey rabbim gönlünüze göre versin en iyisi kan testi vermek içiniz rahat etmiş olur❤️

Kızlar yükleyince görüntü kalitesi mi düşüyor anlamadım düne göre daha belirginleşti aslında
IMG_0344.webp

Back
X