- 12 Temmuz 2024
- 299
- 63
- 13
- 27
- Konu Sahibi ahsennayaz
Evet bence de ama ben de kullandım bu testi hiç silik çizgi felan çıkmamıştı bence siz hamilesinizEvet var elimde ama sabahı bekleyeceğim ilk idrarla daha net olur diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bence de ama ben de kullandım bu testi hiç silik çizgi felan çıkmamıştı bence siz hamilesinizEvet var elimde ama sabahı bekleyeceğim ilk idrarla daha net olur diye
Amin amin cümlemizin inşallahİnşallah vardır inşallahbi bebeğimi kaybettim yarım kaldım gibiyim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte ,
Bu marka baya iyi yanılttığını duymadım idrarı fazla kaçırmışsındırKızlar reglime 3 gün var akşam Laboquick kaset test yaptım ilk 2 dakika içinde silik çizgi çıktı dayanamadım bi tane daha yaptım o da silik çıktı ama saatler sonra her iki testimde dalgalanma oldu. Anlamadım ben şimdi negatif mi sonucun niye böyle oldu görsel atacağım bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinirim Eki Görüntüle 3575628
Gerçekten miEvet bence de ama ben de kullandım bu testi hiç silik çizgi felan çıkmamıştı bence siz hamilesinizinşallah sabah çok daha net belli olur
Silik mi peki sizde gördünüz mü ikinci çizgiyi fotodaBu marka baya iyi yanılttığını duymadım idrarı fazla kaçırmışsındır
Bi an önce pazartesi olsun kan verinGerçekten miaslında ilk 2 dakikada gölge gördüm kuruma çizgisi sandım sonra buradaki arkadaşlar kuruma çizgisi hemen çıkmaz dediler bu marka kuruma çizgisi çıkarmaz dediler sonra zaten baktım daha belirgin oldu sonra da dalgalandı işte. İnşallah vardır
Şimdi yapsam mı acabaBi an önce pazartesi olsun kan verinbize de haber verin ama unutmayın
![]()
Ben olsam yapardım ama sizi bilemem her türlü pazartesi kan vereceksiniz zaten dalgalanma olursa sabahta olacak ama siz bilirsiniz yine deŞimdi yapsam mı acababelki dalgalanma olmaz ne dersiniz
Silik mi peki sizde gördünüz mü ikinci çizgiyi fotoda
Yap kız ne kaybedeceksin ama idrarı fazla damlatma bu marka testler ovülasyon testinde bile 2 damla damlatın yazıyor üzerinde 3 damla damlat baktın ilerliyor ellemeŞimdi yapsam mı acababelki dalgalanma olmaz ne dersiniz
Amin inşallah pozitiftirEvet görünüyor çizgiler gün gün takip edersin koyulaşmasına göre tam çift çizgisi görüncede kan verirsin inşallah mucizen seninledir herşey gönlünce olmasını dilerim![]()
Galiba bende yapıcam belki dalga olmaz olmadı artık pazartesiyi beklerimBen olsam yapardım ama sizi bilemem her türlü pazartesi kan vereceksiniz zaten dalgalanma olursa sabahta olacak ama siz bilirsiniz yine de
Galiba bende yapıcam belki dalga olmaz olmadı artık pazartesiyi beklerim
Şimdi yaptım bekliyorum 2 damla damlattımYap kız ne kaybedeceksin ama idrarı fazla damlatma bu marka testler ovülasyon testinde bile 2 damla damlatın yazıyor üzerinde 3 damla damlat baktın ilerliyor elleme
6 gün gecikme uzun bi zaman belki hamile olabilirsiniz hadi inşallah hamileyizdirAy yap kız hadi merak ettim benimde 6 gün gecikme oldu korkumdan yapamıyorum eczanede yok
Bende de aynı test var yarın sabah yapacağım. Adetime 3 gün var ama adet belirtilerim çok yoğun olurdu şimdi hiçbir belirtim yok. Yalnızca kasıklarım batıyor. Ya adetim gecikti ya da..Kızlar çok silik bir gölge görüyorum ben
Foto at merak ettim ben deKızlar çok silik bir gölge görüyorum ben
Ayyy foto attttKızlar çok silik bir gölge görüyorum ben