Laboquick gebelik testi??

Kızlar reglime 3 gün var akşam Laboquick kaset test yaptım ilk 2 dakika içinde silik çizgi çıktı dayanamadım bi tane daha yaptım o da silik çıktı ama saatler sonra her iki testimde dalgalanma oldu. Anlamadım ben şimdi negatif mi sonucun niye böyle oldu görsel atacağım bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinirim Eki Görüntüle 3575628
Bu marka baya iyi yanılttığını duymadım idrarı fazla kaçırmışsındır

Evet bence de ama ben de kullandım bu testi hiç silik çizgi felan çıkmamıştı bence siz hamilesiniz 🫠🫠🫠 inşallah sabah çok daha net belli olur
Gerçekten mi 💞☺️ aslında ilk 2 dakikada gölge gördüm kuruma çizgisi sandım sonra buradaki arkadaşlar kuruma çizgisi hemen çıkmaz dediler bu marka kuruma çizgisi çıkarmaz dediler sonra zaten baktım daha belirgin oldu sonra da dalgalandı işte. İnşallah vardır

Gerçekten mi 💞☺️ aslında ilk 2 dakikada gölge gördüm kuruma çizgisi sandım sonra buradaki arkadaşlar kuruma çizgisi hemen çıkmaz dediler bu marka kuruma çizgisi çıkarmaz dediler sonra zaten baktım daha belirgin oldu sonra da dalgalandı işte. İnşallah vardır
Bi an önce pazartesi olsun kan verin 🫠🫠 bize de haber verin ama unutmayın 🩷

Foto çektim fotoda belli olmuyor ama çıplak gözle görülen çok silik bir gölge kızlar

Back
X