- 15 Aralık 2024
- 20
- 5
- 1
- Konu Sahibi ahsennayaz
Çok erkendir belki o yüzden silik çıkıyor olabilir. Elinde test varsa sabah ilk idrarınla tekrar yapFoto çektim fotoda belli olmuyor ama çıplak gözle görülen çok silik bir gölge kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erkendir belki o yüzden silik çıkıyor olabilir. Elinde test varsa sabah ilk idrarınla tekrar yapFoto çektim fotoda belli olmuyor ama çıplak gözle görülen çok silik bir gölge kızlar
adaFoto çektim fotoda belli olmuyor ama çıplak gözle görülen çok silik bir gölge kızlar
Ay inşallah ya6 gün gecikme uzun bi zaman belki hamile olabilirsiniz hadi inşallah hamileyizdir![]()
Belirtim adet belirtisi gibi kasık ağrısı oluyor aradaBu arada belirtin var mı
ada
Benim adet belirtim hep şiddetli göğüs ağrısıdır oradan anlarım. Ama bu ay hiç yok. Kafam çok karışıkBelirtim adet belirtisi gibi kasık ağrısı oluyor arada
Sadece kasık batması o da aradaBenim adet belirtim hep şiddetli göğüs ağrısıdır oradan anlarım. Ama bu ay hiç yok. Kafam çok karışık
Benimde geçen ay göğüs ağrısı çok olmuştu bu ay hiç yok sadece kasıklarım ağrıyorBenim adet belirtim hep şiddetli göğüs ağrısıdır oradan anlarım. Ama bu ay hiç yok. Kafam çok karışık
Bakalım sabah ikimiz de anlarızBenimde geçen ay göğüs ağrısı çok olmuştu bu ay hiç yok sadece kasıklarım ağrıyor
Sizde sabah mı yapacaksınızBakalım sabah ikimiz de anlarız![]()
Foto attım çok belli değil ama bakar mısınızYap kız ne kaybedeceksin ama idrarı fazla damlatma bu marka testler ovülasyon testinde bile 2 damla damlatın yazıyor üzerinde 3 damla damlat baktın ilerliyor elleme
AttımAyyy foto atttt
Ya adet günümün geçmesini bekleyecektim aslında ama sizi görünce gaza geldim sanırımSizde sabah mı yapacaksınız
Hayal meyal görüyorum sanki ya da çok istediğimizden beynim oyun oynuyorKızlar fotoda belli oluyor mu bilmiyorum ama çektim bakar mısınız
Orası hiç belli olmaz burda okuyorum herşey AllahtanYa adet günümün geçmesini bekleyecektim aslında ama sizi görünce gaza geldim sanırımama benim yoktur ya pcosluyum çünkü nerdeee öyle kolay hamilelik bize
Evet ben çıplak gözle gördüğüm gibi çıkmıyor maalesef fotodaHayal meyal görüyorum sanki ya da çok istediğimizden beynim oyun oynuyorfotoğraflarda maalesef pek belli olmuyor ya sen daha iyi görürsün çıplak gözle
Tabii ki. Acelem yok biraz yaş geçiyor ama ona da yapacak bir şey yokOrası hiç belli olmaz burda okuyorum herşey Allahtan
Evet doğru yapacak bişey yok hayırlısı olsunTabii ki. Acelem yok biraz yaş geçiyor ama ona da yapacak bir şey yok