- 29 Kasım 2023
- 730
- 368
- 23
- Konu Sahibi ahsennayaz
Yarın sabah buraya atarsın sende olur mu merak ettimTabii ki. Acelem yok biraz yaş geçiyor ama ona da yapacak bir şey yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabah buraya atarsın sende olur mu merak ettimTabii ki. Acelem yok biraz yaş geçiyor ama ona da yapacak bir şey yok
Valla kimin testi böyle silik çıksa uyuyamaz. Takmak değil ki bu bence doğalı böyle :) ben bile sizin adınıza heyecanlandım. Sizi düşünemiyorum.Çok mu takıyoruz ya saat kaç olmuş benim gözüm testteAllahım bu süreçleri yaşayan hepimizin yardımcısı olsun
![]()
Olur atarım tabii :)Yarın sabah buraya atarsın sende olur mu merak ettim
İnşallah yanıltmamıştır beni bu testler daha üzücü olacak benim açımdan . İlkini yaptığımda çok sevinmiştim neyseki kimseye söylemedim o daha çok belli bir silik çizgiydi ama bozuldu işte. İnsan ister istemez heyecan yapıyor bi ümit heves ediyor ne bileyim . Bakalım inşallah hamileyizdirValla kimin testi böyle silik çıksa uyuyamaz. Takmak değil ki bu bence doğalı böyle :) ben bile sizin adınıza heyecanlandım. Sizi düşünemiyorum.![]()
Uyurken dua edeceğim sana. İnşallah senin için en hayırlı şekilde sonuçlanır. Rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılsın inşallahİnşallah yanıltmamıştır beni bu testler daha üzücü olacak benim açımdan . İlkini yaptığımda çok sevinmiştim neyseki kimseye söylemedim o daha çok belli bir silik çizgiydi ama bozuldu işte. İnsan ister istemez heyecan yapıyor bi ümit heves ediyor ne bileyim . Bakalım inşallah hamileyizdir![]()
Gerçekten miÇok çok silikte olsa ben de gördüüüüüümmmm
Gerçekten miÇok çok silikte olsa ben de gördüüüüüümmmm
Allah razı olsun bende dua edeceğim sana ve burda bana yorum yapan tüm arkadaşlar için Allah gönlümüzden geçeni hayırlı kılsın inşallahUyurken dua edeceğim sana. İnşallah senin için en hayırlı şekilde sonuçlanır. Rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılsın inşallah![]()
Görülüyor canımFoto attım çok belli değil ama bakar mısınız
Hangi marka yaptınBen yaptım negatif![]()
Ben int sipariş etmiştim hepsi hemen hemen böyle demekki yanıltması çok fazla iki ay önce ne kadar test yaptımsa arka arkaya hep ikinci çizgi çıktı ama saatler sonra ya dağılıyor ya çizgi yamuluyor yada kalıyor hevesle kan verdim negatif çıkmıştı hala kullanıyorm kalanlardan hafif çizgi veriyor ben sevmediğim bu markayı açıkçasıKızlar reglime 3 gün var akşam Laboquick kaset test yaptım ilk 2 dakika içinde silik çizgi çıktı dayanamadım bi tane daha yaptım o da silik çıktı ama saatler sonra her iki testimde dalgalanma oldu. Anlamadım ben şimdi negatif mi sonucun niye böyle oldu görsel atacağım bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinirim Eki Görüntüle 3575628
evet bende netten sipariş verdim bozuk mu testlerBen int sipariş etmiştim hepsi hemen hemen böyle demekki yanıltması çok fazla iki ay önce ne kadar test yaptımsa arka arkaya hep ikinci çizgi çıktı ama saatler sonra ya dağılıyor ya çizgi yamuluyor yada kalıyor hevesle kan verdim negatif çıkmıştı hala kullanıyorm kalanlardan hafif çizgi veriyor ben sevmediğim bu markayı açıkçası
Ben int sipariş etmiştim hepsi hemen hemen böyle demekki yanıltması çok fazla iki ay önce ne kadar test yaptımsa arka arkaya hep ikinci çizgi çıktı ama saatler sonra ya dağılıyor ya çizgi yamuluyor yada kalıyor hevesle kan verdim negatif çıkmıştı hala kullanıyorm kalanlardan hafif çizgi veriyor ben sevmediğim bu markayı açıkçasıKızlar reglime 3 gün var akşam Laboquick kaset test yaptım ilk 2 dakika içinde silik çizgi çıktı dayanamadım bi tane daha yaptım o da silik çıktı ama saatler sonra her iki testimde dalgalanma oldu. Anlamadım ben şimdi negatif mi sonucun niye böyle oldu görsel atacağım bilgisi olan bana yardımcı olursa sevinirim Eki Görüntüle 3575628
bence öyle %80 i beni yanılttı çünküevet bende netten sipariş verdim bozuk mu testler
Yaaa üzüldüm şuanBen int sipariş etmiştim hepsi hemen hemen böyle demekki yanıltması çok fazla iki ay önce ne kadar test yaptımsa arka arkaya hep ikinci çizgi çıktı ama saatler sonra ya dağılıyor ya çizgi yamuluyor yada kalıyor hevesle kan verdim negatif çıkmıştı hala kullanıyorm kalanlardan hafif çizgi veriyor ben sevmediğim bu markayı açıkçası
bence öyle %80 i beni yanılttı çünkü
Attım testi bakar mısınKan testi verince yaz bize de![]()