- 27 Mart 2025
- 49
- 33
- 3
- 22
- Konu Sahibi birprensannesiiiii
İki defa yaptım ikiside aşırı silik çizgi sizce yalancı pozitifmi lütfen yazın yapan varsa yazsın kafam karıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yokmuuuuİki defa yaptım ikiside aşırı silik çizgi sizce yalancı pozitifmi lütfen yazın yapan varsa yazsın kafam karıştı
Net görünüyor çizgin hamilesin bence kuzumm kan ver inş hayırlı haber alırsın
Bu markanın yanıldığını görmedim. Şuan bende yeni gebeyim ve bende de bu şekilde çıkıyor. Kan verin netleştirin bence sağlıkla gelsin inşallah
Adetine 6 gün var iki defa yaptım silik çıktı resmi varFoto atar mısın bi de adetine ne kadar var ? Laboquick genelde güvenilir bi test diye biliyorum
Yaa inşallah vardır vericem eşimi bekliorum işten gelince gidicezNet görünüyor çizgin hamilesin bence kuzumm kan ver inş hayırlı haber alırsın![]()
Ayy saolun inşallah vardır kan vercem eşimi bekliorumBu markanın yanıldığını görmedim. Şuan bende yeni gebeyim ve bende de bu şekilde çıkıyor. Kan verin netleştirin bence sağlıkla gelsin inşallah![]()
Adetine ne kadar var şuan inş canım haber ver mutlakaYaa inşallah vardır vericem eşimi bekliorum işten gelince gidicez
Tm veririm 6 gün varAdetine ne kadar var şuan inş canım haber ver mutlaka![]()
Çok net gözüküyor bence de varAdetine 6 gün var iki defa yaptım silik çıktı resmi var Eki Görüntüle 3582464 Eki Görüntüle 3582465
İnşallah dua edin kan vermeye gidiyorumÇok net gözüküyor bence de var![]()
Sanki bi belli belirsiz çizgi var gibi ama banamı öle geldi acabaBenimde 5.6 gün var Awox marka ama çok hassas değilmiş sanırım test değer düşükse çizgi vermiyormuş sizce?
Eki Görüntüle 3582472
Evet ya erken mi yaptım acaba testi hayırlısı olsun hakkımızda inşSanki bi belli belirsiz çizgi var gibi ama banamı öle geldi acaba![]()
AminEvet ya erken mi yaptım acaba testi hayırlısı olsun hakkımızda inş![]()
Yanıltmıyor ben cok aşırı silik çizgiyle öğrendim gözükmüyordu bile çizgi
Yaa inşallah benimde vardır bebeşim kaçıncı dakikada silikkeşti acaba sizin sağlıkka gelsin sizin bebiş,Yanıltmıyor ben cok aşırı silik çizgiyle öğrendim gözükmüyordu bile çizgi