- 19 Ağustos 2013
- 106
- 21
- 98
- Konu Sahibi 13kelebek13
-
Teşekkürler. Siz bu operasyon konusunda bilgiliyseniz tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.şimdiden geçmiş olsun o zaman
Teşekkürler. Siz bu operasyon konusunda bilgiliyseniz tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
Çok teşekkür ederim.Böyle güzel sonuçlar duymak insanı cesaretlendiriyor. İnşallah benim de sonuç çok iyi olur:) Yanıtınız için teşekkürlerben kendim olmadım teyzem oldu yanında eşlik etmiştim
biz bayagı bişey sanmıştık ama yarım saat uzandı ve sonra dolmuşla eve gidip komşularıyla kahve içmiştik
sonrasında gayet memnundu hafif kanama ve sızlama yaşamıştı diye hatırlıyorum ama güzel görünüyor demişti
yurtdışındaki kocasına süpriz yapacaktı :)
üzerinden 6 yıl geçti canım sonrasında ben bir kere iç dudaklarda yeniden büyüme oldumu diye sormuştum şikayeti yoktu
tecrübelerim bunlar :)
Çok teşekkür ederim.Böyle güzel sonuçlar duymak insanı cesaretlendiriyor. İnşallah benim de sonuç çok iyi olur:) Yanıtınız için teşekkürler
Çok teşekkürler ben de gidip gelicem 3 saatlik yol canım ama başka çarem kalmadı fiyatını henüz bilmiyorum gittiğimde mutlaka yazarım sizeEbru hanım hakkında cok guzel yorumlar var burda umarım sizde mutlu olursunuz sonuçtan. Kendisi Ankara'daydı diye hatırlıyorum o yuzden direk elemiştim ben. Ücreti nedir acaba? Cok geçmiş olsun..
Çok teşekkürler canıminşallah canım geçmiş olsun
Fiyat operasyona göre 4-6 bin civarı canım ben ona göre hazırlıklı gideceğim biraz pahalı ama olmuşken iyi olsun diye düşünüyorum üstelik şu an gidebileceğim en makul şehir Ankara o yüzden mecbur kaldımfiyat vermedi mi .. ya beklediğinden fazla birşey olursa
Gelişmeleri gün gün yazacağım size buradanbende heyecanlandım bak şimdi.. bizde haber bekliyoruz olmak isteyen aarkadaşlarla.. sonuçtan memnun kalırsan bende olmak istiyorum en kısa zamanda .. süreci bizimlede paylaş lütfen
Sağol canım benim dua edin bana yalnız gideceğim ailemin de haberi yok inşallah bir sıkıntı yaşamamHadi allah yardimciniz olsun canim. Bize buradan olduktan sonra yaz durumunu
tek olsanda korkma insallah güzel gecicek sonrasida allah yardimcin olsun aminnnKızlar bana dua edin gelişmeleri burdan yazacağım
Çok sağol canım benim inşallah bakalım sizinle her gelişmeyi paylaşacağımtek olsanda korkma insallah güzel gecicek sonrasida allah yardimcin olsun aminnn
Aklına takılan her soruya cevap vereceğim canım inşallah güzel sonuçlar elde ederizçok geçmiş olsun şimdiden..bende tek başıma yapacağım için benm için iyi bir kılavuz olcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?