- 9 Ağustos 2017
- 815
- 526
- Konu Sahibi 13kelebek13
inşallah .......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım operasyon bitti bir saat kadar sürdü ve şimdiki görüntü eskisinden bin kat iyi üzerimden yük kalktı inşallah eve de sorunsuz giderimDualarımız senle allah yardımcın olsun
Hadi bakalım hayırlı olsun..nasil geçti peki su an gerçi daha birsey hissetmiyorsundur.. ozelden yazsam sıkıntı olur muCanım operasyon bitti bir saat kadar sürdü ve şimdiki görüntü eskisinden bin kat iyi üzerimden yük kalktı inşallah eve de sorunsuz giderim
Tabiki yazabilirsinHadi bakalım hayırlı olsun..nasil geçti peki su an gerçi daha birsey hissetmiyorsundur.. ozelden yazsam sıkıntı olur mu
Tavsiye ederim gerçekten güzel oluyor ancak yalnız gitmeyin ben eczanede bayıldımbende olmak istiyorum fakat esim izin vermiyor gerek yok diyor ,gerek olmayabilir ama ben rahatsizim, epilasyona bile izin vermiyor da yazin cok zor oluyor
6 bin canım klitoris işlemi de varCok geçmiş olsun. Ne kadar ödedin?
gecmis olsun cnm sanirim anesteziden dolayi bole oldu annemle giderim ben buyuk ihtimalle esimi ikna edersemTavsiye ederim gerçekten güzel oluyor ancak yalnız gitmeyin ben eczanede bayıldım
bekliyorum cnmArkadaşlar labioplasti deneyimimi ayrıntılarıyla sizlerle paylaşacağım belki benim gibi bu dertten muzdarip arkadaşlarımı kurtarmak İçin vesile olurun
Yazdım canımbekliyorum cnm