Labioplasti olanlar

mymssd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
9
0
24
Kızlar yarın labioplasti olucam açıkcası çok korkuyorum beni lğtfen biraz bilgilendirir misiniz süreç hakkında vs . Şuan paniğim tuttu lütfen rahatlatın olanlar

Merhaba, süreç hakkında okuduklarım dışında bir bilgim yok ama farklı başlıkta bir hanımefendi labioplastinin yazılanlarla alakası olmadığı gayet rahat ve sorunsuz geçtiğinden bahsetmişti. Hatta korkup erteleyen, daha önceden yaptırmadığına pişman olan bir çok yazı okudum. Her insanın acı eşiği aynı değil elbette tamamen ağrısız geçmez fakat doktorun söylediklerine ve tuvalet sonrası temizliğe dikkat edildiği sürece çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Bunlar beni biraz rahatlatmıştı umarım seni de rahatlatır :) Dediğim gibi herhangi bir operasyon geçirmedim bilgim yok. Bende labioplasti ameliyatı istiyorum fakat maddiyat yüzünden biraz sonraya erteledim. Sen ameliyat sonrası sürecinden bahsedip bilgilendirirsen çok sevinirim. Acısız sorunsuz bir işlem geçirirsin umarım. Her şey gönlünce olsun.

Çok teşekkür ederim inşallah herşey gönlümüzce olur

Kızlarım bugün labioplasti ameliyatımı oldum yaklaşık 3 saat önce ameliyattan çıktım ilk çıktığımda anestezi etkisiyle ağrı sızı hissetmedim tabiki şuanda da bir tık sızı var ama dayanılmayacak gibi değil çok şükür , saat başı 15 dk buz uygulaması yapıyorum bol su tüketiyorum tuvaletten sonra ekstra kurutma makinası ile kurutuyorum daha bu ilk gün , gün geçitikçe güncelleme yaparım

Devlet hastanesinde bu işlemler bazı doktorlar tarafından gerçekleştiriyor. Ücret talep etmiyorlar. Benim doktorum gerekli gördüğü için yaptı bir ücret vs ödemedim. 4 gün hastanede kaldım 1 hafta da evde kaldım. Ameliyattan çıktıktan sonra hafif bir sızı var asla dayanılmicak gibi değil canı çok tatlı olan birisi olarak söylüyorum ağrı zaten yok sadece sızı yanma hissi var ve onuda buzla geçiriyorsunuz 1. hafta sadece toparlanıyor 2 hafta hafif hafif ödemler iniyor 3. hafta kaşıntı başlıyor 4-5 haftalar çok rahat geçiyor bana ilk 3 gün duş yasaktı su deymemesi gerekiyordu çünkü 3 opersyon geçirdim. İdrarda kolaydı oturmadan ayakta yapıyordum enfeksiyondan korumak çok çok önemli ve ıslak tutmamanız gerekir verilen kremleri düzenli kullanmanız gerekir. Refakatçi çok önemli çünkü ilk gün zor olabiliyor buz koymak dolaba geri koymak 15 20 dk sonra geri istemek vs. çok önemli yani. Birde 2-3 günler gaz çok oluyor istemsizce yapıyorsun ve gaz gibi değil içinde hava var ve o çıkıyor gibi ve o hava çıktıkça rahatlıyorsun, ÇOK ÇOK zor bir süreç asla değil. Tekrar olsa tekrar yaptırım doktor çok önemli bu sureçte mutlaka güzel ve araştırılmış doktor seçin. VE her yere güvenmeyin. O resimlere felan itibaat etmeyin hepsi neredeyse shop vs. olan birinden olun. Bu süreç böyle yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Merhabalar sizin yaptıralı ne kadar oldu ilk cinsel birlikteliği yaşadınız mı ve ne zaman

Çok geçmiş olsun benim idrar torbamda sarkma var aynı zamanda daraltma yapmak istiyorum arastima hastanesinde olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum bu iyileşme süreci uzun sürüyormu bu yazdığım işlemler olursa şimdiden çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…