Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Labioplasti olanlar
- Konu Sahibi mymssd
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- labioplasti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Öyle düşünmeyin bu bir süreç tabiki sızlamalar olucak dikişli yerler orası , bu sürecimiz bitince eminim hepimiz iyiki oldum diyeceğizEvet dikiş yerlerinde ağrı oluyor.. oturmak çok sıkıntı. Ne gerek vardı demeye başladım
Güncelleme bugün 9.günüm gayet rahatım yavaş yavaş oturmaya başladım yarın da işe başlıycam , ödemlerim gözle görülür şekilde indi hafif bir ödem kaldı ona da ara ara buz yapıyorum cuma günü de ilk kontrolüm var , dikişler kaşınmaya başladı ama şükür ki rahat geçti zaten ilk hafta çok önemli dikkat etmek gerekiyor bence sonrasında da
Olsun iyi düşünelim Allah sağlık versin siz nasılsınız kaçıncı gününüzYeni yıla da şeyimiz yaralı girdik ama Allah başka da dert vermesin
Benim o kadar kaşıntı olmadı gıdıklama gibi oluyor arada , ve kaşındıktan sonra arada batma gibi oluyor saniyelik sizde de oluyor mu
Evet yazıyı okuyunca hatırladım bir buçuk yıl oldu vajino ve labioplasti olmuştum yolda yürürken sünnet çocuğu gibi yürüyordum çok kötüydü o kısım geçtide ilişkide acıması geçmiyor ayda iki yada üç ilişki yaşıyorum eşimle çok canım yanıyor malesf bu sorun yani vajen daraltmada yapıldı
Dikiş izleri belli oluyor ama ne önemi var kim görecekİğne batışı gibi ardından kaşıntı. Bazı yerler iyileşmiş gibi görünüyor. Dikiş görünmüyor ağrı da olmuyor. Ama klitorise yakın yerler hala hassas be dikişler belirgin. Onlar nasıl yok olacak bilmiyorum. Yorgan ipliği gibi kalın
Acaba daraltmadan kaynaklı mı oldu , labiolarda ağrı var mı pekiEvet yazıyı okuyunca hatırladım bir buçuk yıl oldu vajino ve labioplasti olmuştum yolda yürürken sünnet çocuğu gibi yürüyordum çok kötüydü o kısım geçtide ilişkide acıması geçmiyor ayda iki yada üç ilişki yaşıyorum eşimle çok canım yanıyor malesf bu sorun yani vajen daraltmada yapıldı
Yok şekil olarak güzelde oldu eski haline göre ama içi işte ilişki başlayınca bıçak batıyor sankiAcaba daraltmadan kaynaklı mı oldu , labiolarda ağrı var mı peki