• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti olanlar

mymssd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar yarın labioplasti olucam açıkcası çok korkuyorum beni lğtfen biraz bilgilendirir misiniz süreç hakkında vs . Şuan paniğim tuttu lütfen rahatlatın olanlar

Güncelleme bugün 9.günüm gayet rahatım yavaş yavaş oturmaya başladım yarın da işe başlıycam , ödemlerim gözle görülür şekilde indi hafif bir ödem kaldı ona da ara ara buz yapıyorum cuma günü de ilk kontrolüm var , dikişler kaşınmaya başladı ama şükür ki rahat geçti zaten ilk hafta çok önemli dikkat etmek gerekiyor bence sonrasında da

12. Günüm. Sızıntı kanamalar ve kaşıntı var hala. Uyurken sanırım kaşıyorum çünkü sabah kanamış oluyor bazı dikişler. Düğümlü dikişler hala duruyor. Düşecek gibi değil. Makası alıp onları kesesim var 😬

Oturmak da sorun olmuyor. Bacak bacak üstüne atmıyorum. Ani hareketler yapmıyorum. Ama kaşıntı olayı çok kötü. Kaşıdıkça da ödem oluyor. İlk bir hafta kesinlikle evde kuru bir şekilde dinlenerek geçirmek gerekiyormuş. Süreci çok etkiliyor.

İğne batışı gibi ardından kaşıntı. Bazı yerler iyileşmiş gibi görünüyor. Dikiş görünmüyor ağrı da olmuyor. Ama klitorise yakın yerler hala hassas be dikişler belirgin. Onlar nasıl yok olacak bilmiyorum. Yorgan ipliği gibi kalın :(

Evet yazıyı okuyunca hatırladım bir buçuk yıl oldu vajino ve labioplasti olmuştum yolda yürürken sünnet çocuğu gibi yürüyordum çok kötüydü o kısım geçtide ilişkide acıması geçmiyor ayda iki yada üç ilişki yaşıyorum eşimle çok canım yanıyor malesf bu sorun yani vajen daraltmada yapıldı

Evet yazıyı okuyunca hatırladım bir buçuk yıl oldu vajino ve labioplasti olmuştum yolda yürürken sünnet çocuğu gibi yürüyordum çok kötüydü o kısım geçtide ilişkide acıması geçmiyor ayda iki yada üç ilişki yaşıyorum eşimle çok canım yanıyor malesf bu sorun yani vajen daraltmada yapıldı
Acaba daraltmadan kaynaklı mı oldu , labiolarda ağrı var mı peki

Back
X