Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Labioplasti olanlar
- Konu Sahibi mymssd
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- labioplasti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende bu ameliyatı oldum 5. Haftam ve kaşıntım hala devam ediyor üstelik iki kutuda antibiyotik içmeme rağmen ara ara felaket kaşıntı oluyor bende olmasamıydım acaba düşüncesindeyim bilmiyorum 20 gün çok zorluk yaşadım kişiden kişiye farklılık gösteriyor sanırım pazartesi kontrolüm var inşallah olumlu cevap alırım doktorumdan
Merhabalar geçmiş olsun öncelikle benimde bugün 20.günüm , siz ne zaman tam oturmaya başladınız ve ağrılarınız bitti birde şuan dikişlerniz eridi mi ağrı sızı var mı nasılsınızBende bu ameliyatı oldum 5. Haftam ve kaşıntım hala devam ediyor üstelik iki kutuda antibiyotik içmeme rağmen ara ara felaket kaşıntı oluyor bende olmasamıydım acaba düşüncesindeyim bilmiyorum 20 gün çok zorluk yaşadım kişiden kişiye farklılık gösteriyor sanırım pazartesi kontrolüm var inşallah olumlu cevap alırım doktorumdan
Sizin kaçıncı gününüzDikişler 3. Haftadan sonra eriyecek dedi doktorum. Geç iyileşiyor gerçekten.
Oturup kalkabiliyor musunuz ağrı sızı var mı16. Günüm artık. Her şey yolundaydı ama regl olunca yine hassaslaştı dikişler. Dikişler çok net görünüyor. Doktoru aradım 3. Haftadan sonra erimeye başlayacak dedi.
Siz hangi şehir de oldunuz acabaDevlet hastanesinde bu işlemler bazı doktorlar tarafından gerçekleştiriyor. Ücret talep etmiyorlar. Benim doktorum gerekli gördüğü için yaptı bir ücret vs ödemedim. 4 gün hastanede kaldım 1 hafta da evde kaldım. Ameliyattan çıktıktan sonra hafif bir sızı var asla dayanılmicak gibi değil canı çok tatlı olan birisi olarak söylüyorum ağrı zaten yok sadece sızı yanma hissi var ve onuda buzla geçiriyorsunuz 1. hafta sadece toparlanıyor 2 hafta hafif hafif ödemler iniyor 3. hafta kaşıntı başlıyor 4-5 haftalar çok rahat geçiyor bana ilk 3 gün duş yasaktı su deymemesi gerekiyordu çünkü 3 opersyon geçirdim. İdrarda kolaydı oturmadan ayakta yapıyordum enfeksiyondan korumak çok çok önemli ve ıslak tutmamanız gerekir verilen kremleri düzenli kullanmanız gerekir. Refakatçi çok önemli çünkü ilk gün zor olabiliyor buz koymak dolaba geri koymak 15 20 dk sonra geri istemek vs. çok önemli yani. Birde 2-3 günler gaz çok oluyor istemsizce yapıyorsun ve gaz gibi değil içinde hava var ve o çıkıyor gibi ve o hava çıktıkça rahatlıyorsun, ÇOK ÇOK zor bir süreç asla değil. Tekrar olsa tekrar yaptırım doktor çok önemli bu sureçte mutlaka güzel ve araştırılmış doktor seçin. VE her yere güvenmeyin. O resimlere felan itibaat etmeyin hepsi neredeyse shop vs. olan birinden olun. Bu süreç böyle yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Hangi şehirde oldunuz ve devlette mi oldunuzEvet dikiş yerlerinde ağrı oluyor.. oturmak çok sıkıntı. Ne gerek vardı demeye başladım
Teşekkür ederim bende Bursa'da arıyorum ama kimse yok sanırımİstanbulda özel klinikte.
Merhaba ben 15.günümde oturmaya başladım dikişlerim eridi ama üst kısımda sertlik var ve kaşıntım ara ara devam ediyor ağrım yok ama kaşıntı çok rahatsız ediyor size de çok geçmiş olsun görüntü olarak şuan için memnunumMerhabalar geçmiş olsun öncelikle benimde bugün 20.günüm , siz ne zaman tam oturmaya başladınız ve ağrılarınız bitti birde şuan dikişlerniz eridi mi ağrı sızı var mı nasılsınız
Çok mu zorladınız acaba
Dünden beri vajina girişinin sağ tarafı ödemlendi ve ağrılı. İyileşmişti oysa o bölge. Anormal giden bi durum var. Bunu yaşayan var mı ?