Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klitorisim hala biraz şiş diğer taraflar düzelmeye başladı gün geçtikçe düzeliyor sizinde öyle olucak şeklinin tam oturması 4-5 ayı bulurGörüntü peki , istediğin gibi mi? Estetik durmuyor henüz çünkü.
Merhaba bende bu ameliyatı oldum aralık 17 de. 24 gün oldu 3. Haftam. Sağ tarafla sol taraf çok çok farklı. Sağ taraf aşırı ödemli. Sizdede böyle olmuşmuydu ödemleriniz ne durumda şuanBende bu ameliyatı oldum 5. Haftam ve kaşıntım hala devam ediyor üstelik iki kutuda antibiyotik içmeme rağmen ara ara felaket kaşıntı oluyor bende olmasamıydım acaba düşüncesindeyim bilmiyorum 20 gün çok zorluk yaşadım kişiden kişiye farklılık gösteriyor sanırım pazartesi kontrolüm var inşallah olumlu cevap alırım doktorumdan
Geçmış olsun oncelıkle ,kıme yaptırdınızGüncelleme bugün 25.günüm artık hiç hissetmiyorum dikişlerimin %90 ı erimiş ağrı sızı vs hiçbirşey yok , ilk haftalar ağrım yoktu ama 10 gün boyunca yattım çok dikkat ettim , 2.haftadan sonra çok rahatladım hafif kaşıntılarım başladı sonra dikişler düşmeye başladı şuan da onarıcı bakım kremi sürüyorum ve yumuşamaya başladı hafif hafif kaşıntı oluyor arada ama rahatsız etmiyor , oturmam kalkmam yürümem düzeldi şükürler olsun işte şimdi iyiki yaptırmışım diyorum![]()
Devlet hastanesine ne şikayet ile gittin peki. Bide nerde yaşıyorsun hangi hastaneye gittinDevlet hastanesinde bu işlemler bazı doktorlar tarafından gerçekleştiriyor. Ücret talep etmiyorlar. Benim doktorum gerekli gördüğü için yaptı bir ücret vs ödemedim. 4 gün hastanede kaldım 1 hafta da evde kaldım. Ameliyattan çıktıktan sonra hafif bir sızı var asla dayanılmicak gibi değil canı çok tatlı olan birisi olarak söylüyorum ağrı zaten yok sadece sızı yanma hissi var ve onuda buzla geçiriyorsunuz 1. hafta sadece toparlanıyor 2 hafta hafif hafif ödemler iniyor 3. hafta kaşıntı başlıyor 4-5 haftalar çok rahat geçiyor bana ilk 3 gün duş yasaktı su deymemesi gerekiyordu çünkü 3 opersyon geçirdim. İdrarda kolaydı oturmadan ayakta yapıyordum enfeksiyondan korumak çok çok önemli ve ıslak tutmamanız gerekir verilen kremleri düzenli kullanmanız gerekir. Refakatçi çok önemli çünkü ilk gün zor olabiliyor buz koymak dolaba geri koymak 15 20 dk sonra geri istemek vs. çok önemli yani. Birde 2-3 günler gaz çok oluyor istemsizce yapıyorsun ve gaz gibi değil içinde hava var ve o çıkıyor gibi ve o hava çıktıkça rahatlıyorsun, ÇOK ÇOK zor bir süreç asla değil. Tekrar olsa tekrar yaptırım doktor çok önemli bu sureçte mutlaka güzel ve araştırılmış doktor seçin. VE her yere güvenmeyin. O resimlere felan itibaat etmeyin hepsi neredeyse shop vs. olan birinden olun. Bu süreç böyle yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Yok ama yorumlarda okumuştum yaşayan olmuş 30.günde falan21. Günüm ve o ilk haftanın sıkıntısı olmadığı için mutluyum. Merak ediyorum kızlar 4. Haftadan önce cinsel ilişki yaşayan var mı ?
İyileşmiş görünse de dokununca hassasiyet var hala. Bugün spora gittim ağırlık çalışırken çok yüklenmedim ama her şey yolundaydı. 30. Günü bekliyorum ben de.
Deneyiminizi burda da paylaşır mısınızBana da öyle dedi. Ama o kadar dayanacağımı sanmıyorum. Sporda sorun olmadı bakalım o konuda sorun olacak mı
Nerde ve kime oldunuz acabaBende kombine genital estetik ameliyatı yaptırdım kızlar. Bugün 12. Günüm. Şükürler olsun hiç bir ağrım olmadı ilk günden oturdum kalktım, bacak bacak üstüne attım. Bünyeden bünyeye değişiyor ve doktor eliyle alakalı sanırım.Hala ödemim var görüntü çok belirgin değil. Sadece dikiş yerlerim bazen çok kaşınıyor tek sıkıntım bu.