- 26 Ocak 2010
- 1.375
- 17
Yanlış anlamayın ama bu kadar çok kesiyle ameliyat yapan bir doktorun hastasının ertesi gün işe gidebilecek vaziyette olması bana çok inandırıcı gelmiyor...Ki doktorun diğer hastaları neler çekti buralarda yazıldı...Kendi konunuzu açıp yazsanız anlayacagım ama her konuya copy paste yapmanız bana samimi gelmedi...Bir çok ameliyat oldum ve hiç birinde öZgür kartalın yaptıgı gibi çok kesim yoktu buna ragmen 1 haftadan önce işe gidemedim...Yukarıda ki kızcagız ameliyatını ve sıkıntılarını anlatmıs siz de kendinizinkinin ne kadar harika gectiğini,dısardan bir gözle yazdıklarınızı okursanız belki ne demek istediğimi anlarsınız...bana samimi gelmiyor...Oncelikle gecmis olsun diyeyim..bende acilar icinde kivrancagimi düşünmüştüm cunku hep boyle seyler duydum burdAn benim doktoruma ameliyat olan kiside dahil buna....ben bayagi arastirip oyle oldum buradan okuduklarimla kafamdan cikardgim cok doktor oldu inanin....benim doktorla alakalida burda birkac birsey yazilmisti ama ben biletimi vs herseyi almıştım ve ne olursa olsun kararimdan vazgecmeyecektim....doktorum bana ameliyat olan bir hastasinin aksam misafir agirladigini soyleyince abarttigini dusundum icimden atiyooosun resmen artik dedi....inanin ne ameliyat gunu nede baska bir gun gram aci hissetmedim..ameliyat günü agri kesiciler yapılmış onun etkisi ile ağrının olmadigini düşündüm ama sonrasinda da olmadi...ertesi gun ben ise gidebilirdim mesela....o kadar agrim yoktu ki doktor beni kandirip yapmadi mi niye bu agrimiyo diye guldum icimden :) ki benim klitoris uzeride alındı ve klitorisimn altindan da parca alinarak daha asagi bir pozisyona getirildi yukardan asagi kadar dikisler var.....sanirim bu ağrılar der alti kanama ve odemden kaynaklı ve bu yuzden hasta takibi cok onemli.. whatsap tan her doktor beye yazisimda en gec 10 dk sonra cevap veriyor kendisi....simdi artik iyilesiyorum sanirim dikislerim batıyor yururken degilde otururken atacak gibi oluyor sanki doktorumda soyledi boyle olacagini bende hala krem kullanmaya devam ediyorum bu yuzden...inanin dogru duzgun acip bakmiyorum bilee biraz sabretmek lazim en az 1 ay..su an mesela benim eskisinden iyi ama hala tam istedgim gibi degil doktorum 1 aya %80 sislerin inecegini ve 3 4 aya ise istediğim goruntuyu elde edecegimi soyledi...biraz sabretmek gerekli sizi cok iyi anlıyorum bende hemencecik düzelsin guzel olsun istiyorum ama zorlu bir surecten gectik birazcik daha sabir sadece gecmis olsun tekrar...
Tüm bunları tartışmak için yazmıyorum ama bu ameliyat kolay bir ameliyat değil belli ve lütfen doktorlarla ilgili yanıltıcı olmayalım...