- 26 Ocak 2010
- 1.375
- 17
Yok siz değilsiniz ... Eski tarihli yorumlara giderseniz bir çok kişi var,hepsine de verdiği cevap bu durumla ilk kez karşılaşıyorum bazı arkadaşlar hiç ismini bile gecirmediler ,sadece özelden sorunca paylaşım yaptılar .... Ben bir yere kadar çok ciddiye almadım,dedim ki onda öyle oldu bendr olmayabilir,ama sonra başka başka arkadaşlar da paylaşınca kafamdan sildim...iki ,üc ameliyat olanlar var ,onlar burda doktoru kötülemek istemiyorlar o sebepten doktor ismi vermiyorlar çünkü yazdıgı zaman direkt kim oldugu ortaya çıkacak,belki doktora düzeltme yaptıracak...İnanın doktorlar forumu okuyorlar...Aylin kurt'un cok mutsuz hastası benim galiba:) ben memnun olmam ama sizinki bebek gibi olur belki. Bünye meselesi çok önemli burda. kimsenin vebalini almak hakkına girmek istemem. Benim memnun olmadığım yerler var evet, cumartesi yine ona olan bi arkadaşla gidicez kontrole belkide arkasında durucak düzeltmek isticek. Kimse benimle kıyaslamasın kendini
Ben de kendi doktorumu bu forumu yıllarca didik didik ederek buldum,labioplastide diğer forumlarda oldugu gibi cok paylaşım yok,ben bile okuyorum ama yazmıyorum,ilk size yazdım sanırım,bir de dayanamadım province’e
Sizin sürecinizde ben araya girip de ya student sen bu hanımı kafaya takmışsın ama çok mutsuz hastası var diyemedim,hani yazışıyor olsak mutlaka paylaşırdım...Ama kararını vermiş birisinin aklını karıştırmış olurdum...Çok çektiniz yazdıklarınızı okurken çok üzüldüm,neyseki atlattınız...ufak tefek problemler de çözülür inşallah,doktorunuz arkasında duracaktır,düzeltme yapar ama önemli olan siz tekrar aynı kişiyr ameliyat olmak istermisiniz, bence bu...