Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

peki 2. operasyondan önce kötümüydü görüntü
Evet mudahale gerekliydi kesinlikle. Simdi dayanamayip baktim goruntu korkunc ic dudak denen bir sey kalmamis. Sislik cok fazla allahım insallah sislikten boyle duruyordur. Yoksa durum cok vahim

Mrh ne kadar bi ücret ödediniz

Kızlar özgür kartala hastanede ameliyat olan var mı.. Ben bugün görüştüm belki hastane gerekebilir dedi de ben hastanede olsun istemiyorum

Maliyetini gectim ben hastanede 2 gece yatmam gerekiyormus oyle olursa ki bu hicte istediğim bir durum değil

Kizlar bende nisan ayinda olucam allahin izniyle benimki hastanede olmak zorundaymis ve 2 bucuk saat surecekmis..ben ozgur kartala olucam

2 bucuk saat miii neden o kadar uzunmus :/ tip belirliyo galiba o seninki kaçmış? Ucret ne istedi? İnsaallah güzel yapar ya

Tip2 genel anestezi ile hastanede 6500 tl...fakat anlamadigim birsey var burda tip2 olan biri vardı o klinikte olmuştu benim ki niye hastanede ve 2bucuk saat o biraz kafama takıldı

Sormadın mı? En az 1500 lira hastaneye verilicek ya az mı. Neden herkesin klinikte senin hastane? Bide 2 bucuk saat çok geldi taş çatlasa 1 bucuk sürsün. Mutlaka öğren kafanda soru işareti kalmasın

Kizlar bende nisan ayinda olucam allahin izniyle benimki hastanede olmak zorundaymis ve 2 bucuk saat surecekmis..ben ozgur kartala olucam
Ben 2 ay önce Esra çabuk Cömerte yaptırdım ilave bişey mi yaptırcaksınız 2 buçuk saat çok fazla benim 1 saat 15 dakika sürdü ömür boyu rahatsızlıktansa 1 ayda hiçbişey kalmadan kalktım tabii doktor çok önemli sonrasında dikkat etmelisiniz kendinize ilk biraz garip oluyor ama sonradan vücut toparlıyor.

Hastanede olacagi icin genel anestezi olmak zorundaymis ve uyuma-uyanma toplam 2bucuk saat sürüyormuş banada cok geldi korkmaya başladım walal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…