Defne Erkara besiktas
Defne hanıma ben de daha önce meme buyutme olmustm. Labioplastiyi kaça yapıyor merak ettim
Canım sen dikleştitme mi yapacaksın büyütme mi? Ben büyütme yaptırdım en fazla 300 takmak istedi doktor ama ben büyük istiyorum diye 350 taktı bana ve ben ameliyat sonrası ayağa kalkmak konusunda acele ettim her zaman yaptığım gibi. O yuzden sağ mememde dikisler dağıldı biraz. Onun dısında memnunum defne hanımdan gece yarısı aradığımda dahi telefona cevap verip konuşmustu. İlgili bir doktor.
Ben şehir dışını bırak kimseye soylemicem diye yakın hastane seçtim herkesten gizli oldum. Normalde hemen çıkarsın demisti doktor ama fazla ödem olunca çıkamadım gece hastanede kaldim psikolojik olarak da kötü olunca önce nişanlım öğrendi. Eve gelip oturamayınca da ailem öğrendi soylemedigim için bana çok kizginlar. 13 gün oldu hala oturamıyorumKimseye söyleyemem yanlız gideceğim mecburen 1 saatlik bir otobüs yolculuğu yapıcam ama korkuyorum
Merhaba senelerdir bu konuyu araştırırım ama bir turlu sonuca ulastiramadim. Geçen sene bursada bir hastanede fiyat aldım 4 bin TL dedi kadın doğum doktoru ama o zaman bütçem el vermediği için yaptırma ı imkanım olmadi şu anda da yok ama birgun bende olurum kurtulurum umarım
Merhabalar Ben kısa bir süre önce labioplasti ameliyatına Defne Erkara ya yaptırdım fakat kendisi genital organın anatomisini dahi bilmiyor çünkü labium minörleri neredeyse tamamen kesmiş alta doğru olan kısmının yarısını da labium major lara dikmişti vajina girişim tamamen açıkta kalmıştı uzun süre gözyaşı döktüm psikolojim bozuldu görüntü olarak kesinlikle normal bir kadın genital organına benzemiyordu dikişlerim biraz İyileştikten sonra kendisine tekrardan gittim ve anatomik olarak yanlış bir işlem yaptığını belirttim fakat herkese aynı şekilde yaptığını söyledi ve hiç ilgilenmedi ben de yeni bir doktor arayışına girdim Kadıköy'de Yeşim Yerçok hanıma muayeneye gittim Kendisi çok ilgilendi ve birkaç tane işlem yaparak normal bir görüntüye Kavuşmamı sağladı adeta sihirli bir dokunuş yaptı tekrardan özgüvenim yerine geldi Kendisinin yaptığı labioplasti operasyonlarına da baktım çok başarılı ve kendisi gizli dikiş uyguluyor Defne Erkara nın attığı dikişler dahi Çok belirgin ve labium minörler üzerinde tırtıklı bir görüntü oluşturmuştu.
Sağol SuaylinGeçmis olsun kızlar
Öncelikle Labioplasti ( iç dudak ) ameliyatı olmak isteyen herkese söylüyorum.. ASLAAA OLMAYIN derim.. Gerçekten son derece gereksiz bir operasyon.
* Şayet sizi sağlık açısndan riske sokmuyor ise olmayın,
* Ağrınız, acınız, sancınız yok ise olmayın,
* Hijyeninizi bozmuyor ise olmayın,
* Cinsel ilişkide acı, ağrı vermiyor ise olmayın,
Erkekler için zerre kadar önemi yok bunu çok iyi bilin.
Eğer yinede olacak iseniz...
* İnternetteki tüm yorumları okuyun ve İnternetteki Labioplasti ameliyatlarını içeren videoları mutlaka
izleyin.
* Bu operasyonun ameliyatsız, acısız, ağrısız seçeneği olduğunuda bilin. İnternette ameliyatsız genital
estetik diye çıkıyor.
* Her kadın doğumcu bunu iyi biliyor ve yapıyor anlamına gelmiyor asla.
* Gittiğiniz doktorun uzmanlık alanlarını sorun okuyun öğrenin. Kişinin uzmanlık alanı içinde genital
estetik yazmayan doktora asla ameliyat olmayın.
* Mutlaka bu konuda uzmanlaşmış bir doktora gidin bu amaliyatı daha önce defalarca yapmış olan bir
doktora başvurun.
* Mutlaka daha önce yapmış olduğu ameliyatların önceki ve sonraki resimlerini isteyin ve görün.
* Amaliyata mutlaka Estetik Cerrah ile giren bir doktor bulun çünkü sağlıktan çok estetik için yaptırılan
bir operasyon bu.
* Operasyonu mutlaka hastane ortamında olun.
* Alerji hastası iseniz bunu mutlaka belirtin.
Ameliyat sonrası olanlar.
* Local yada genel anestezi altında yapılıyor.
* Ameliyattan çıkınca uyuşukluk devam ettiğinden hiç bir ağrı,acı sızı hissedilmiyor. Narkozun etkisi
geçince cehennem gibi işkenceli günler sizi bekliyor.
* Oturamıyorsunuz, yürümeniz ise bacaklarınızı 1 metre aralıkla açarak zor yürüyorsunuz bu yaklaşık
bir hafta sürüyor.
* İlk 4 gün yıkanmak duş yok
* Hijyene çok dikkat doktorun verdiği antibiyotik düzenli içilcek, batikon ile temizleme her tuvalet
sonrası yapılcak.
* Cinsel ilişki için dr lar 3-4 hafta diyor ama değil. Minimum 3-4 ay sonra
* Şişlikler 1 hafta 10 güne geçiyor.
* Asla iki iç dudak da simetrik olmuyor hatta asimetrik oluyor.
* Muhteşem bir görüntü beklemeyin. Sadece öncekinden biraz daha toparlanmış bir görüntü oluyor.
Herkese geçmiş olsun iyi şanslar.
merhabalar 28 inde özgür beye ameliyatımı oldum kızlar.akşam hastaneden çıktım evime geldim.ağrım var yok desem yalan olur.görüntüsü şimdiden hoşuma gidiyor şiş olmasına rağmen.herkes yazmış biraz klişe ama öyle kızlar.bunca zaman neden yaptırmadım bu kötülüğü neden kendime yaptğmı bende anlamıyorum.şimdiden özgüvenim tavan :)) bende ağrı ve şişlik oluştu hakverirseniz normal iki dudak asimetri bozukluğundan kesildi dikildi.size tavsiyem fazla bekletmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?