• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Arkadaşlar daha oncede yazmistim. Dikislerim kaynamamasi ile ilgili. Aradan 1 ay 10 gün geçti ama hala birlesme olmadi. Ic dudaklarin ayrik vaziyette. Ne yapacagim bilmiyorum. Tekrar o acilari yasamak istemiyorum. Sol ic dudagi ortadan ikiye ayrik sadece ince bir deri parcasi tutuyor. Nasil boyle bir sey olabilir. Baskasinin basina gelen var mi. Psikolojim bozuldu ne yapmam lazim bilmiyorum

Arkadaşlar daha oncede yazmistim. Dikislerim kaynamamasi ile ilgili. Aradan 1 ay 10 gün geçti ama hala birlesme olmadi. Ic dudaklarin ayrik vaziyette. Ne yapacagim bilmiyorum. Tekrar o acilari yasamak istemiyorum. Sol ic dudagi ortadan ikiye ayrik sadece ince bir deri parcasi tutuyor. Nasil boyle bir sey olabilir. Baskasinin basina gelen var mi. Psikolojim bozuldu ne yapmam lazim bilmiyorum
Şimdiye kadar çoktan çaresine bakılmış olması gerekirdi baya zaman geçmiş çünkü ameliyattan. Bi arkadaş daha vardı dikişleri tutmadı 2.kez dikiş atılmıştı, o da tutmadı doktor daha dikemem kendi birlesicek demişti ve sonra yavaş yavaş birleşti cidden. Ama dediğim gibi seninkinin uzerinden baya geçmiş doktora git tekrar :/ dikilicek bi yer varsa yapmalı mutlaka

Canim bende sol ic dudak ortadan ikiye ayrik ince bir deri parcasi tutuyo yazmissin ona takildim.Ic dudaklarda kucultme mi yapildi?yoksa oyle olmasi normal degil.

Anladim canim ama mutlaka bir caresi olmali,yada baska drlarla gorus.Boyle uzulucegine bir caresi varmi onu arastir
Ilk hafta farkettim kontrole gittim. Eger duzelmezse oraya mudahale ederiz dedi doktor. Bu farkettigim yer sag ic dudakti. Sonra sisler inince sol ic dudaktada dikislerin tutmadigini gordum resmen yarik bir vaziyette duruyor ve gerildigi zaman o ince et derisi canimi acitiyor. Bugun aradim randevu alacagim mudahale icin. Off of dertsiz başıma dert aldim resmen

üzülme bi caresi vardır elbet klitorise müdahale edildimi ve doktorun kimdi

Kızlar uzun zamandır bu konuları araştırıyorum bende iç dudak ve beyazlatma ameliyatı olmak istiyorum ama yazılanlar kafamı karıştırıyor :110:
Ebru zülfikaroğlu, Aylin kurt ve özgür Kartal çok konuşulmuş memnun olanlar yardımcı olabilir mi veya yeni tavsiyelere açığım :KK64:
Benim onerim mumkunse bu uc doktora da gidip oncesi sonrasi fotograflarini incelemen olur. Herkesin istedigi sonuc farkli ve anladigim kadariyla bu uc doktorun da teknigi farkli. Sonuclara bakip hangisini istiyorsan ona karar vermelisin derim :)

Arkadaşlar merhaba. Bugün ameliyatımın üstünden 20 gün geçti. İş hayatıma ve normal yaşamıma geri döndüm. Ağrı sızı yok. Tek taraflı olmustum ameliyatı biliyorsunuz. Sol dudak 4-5 cm kadar uzundu rahat 1 buçuk cm parça dışarı sarkıyordu. Şimdi hepsi içinde. Dışarı sarkan bir şey yok. Evet her şey içeride ama ameliyat olan dudak digerine göre biraz büyük. Dışarı sarkan bir şey olmasa da hala ufak asimetri var. Özgür bey e resim yolladım durumdan bahsettim. Biraz daha beklememi hala şiş olduğunu söyledi. Açıkcası doktoruma güveniyorum zaten rahatsız olduğun bi nokta olursa revizyon yaparız demişti. Keşke ameliyat olurken onu dinleseydim ve komple yaptırsaydım. Su an gayet iyi ama işte mükemmeli istiyoruz hep malum:) su an da biraz daha eşitleneceğini daha da ineceğini Ümit ediyorum subat sonunda kontrolüm var. I gün artık söyler ne olacağını. Ama iyi ki yaptırmışım diyorum açıkcası. Dışarı bir şey sarkmıyor özgüvenim tazelendi.

Arkadaşlar merhaba. Bugün ameliyatımın üstünden 20 gün geçti. İş hayatıma ve normal yaşamıma geri döndüm. Ağrı sızı yok. Tek taraflı olmustum ameliyatı biliyorsunuz. Sol dudak 4-5 cm kadar uzundu rahat 1 buçuk cm parça dışarı sarkıyordu. Şimdi hepsi içinde. Dışarı sarkan bir şey yok. Evet her şey içeride ama ameliyat olan dudak digerine göre biraz büyük. Dışarı sarkan bir şey olmasa da hala ufak asimetri var. Özgür bey e resim yolladım durumdan bahsettim. Biraz daha beklememi hala şiş olduğunu söyledi. Açıkcası doktoruma güveniyorum zaten rahatsız olduğun bi nokta olursa revizyon yaparız demişti. Keşke ameliyat olurken onu dinleseydim ve komple yaptırsaydım. Su an gayet iyi ama işte mükemmeli istiyoruz hep malum:) su an da biraz daha eşitleneceğini daha da ineceğini Ümit ediyorum subat sonunda kontrolüm var. I gün artık söyler ne olacağını. Ama iyi ki yaptırmışım diyorum açıkcası. Dışarı bir şey sarkmıyor özgüvenim tazelendi.
Sizin adınıza çok sevindim benimde aklımda özgür bey var geçmiş olsun, bu arada beyazlatma işlemiyle ilgili gelişme varmı acaba fiyat biliyor musunuz:KK3:

Sizin adınıza çok sevindim benimde aklımda özgür bey var geçmiş olsun, bu arada beyazlatma işlemiyle ilgili gelişme varmı acaba fiyat biliyor musunuz:KK3:
Valla bana biraz bekle aleti getirebilirim demişti. Yarın sabah sorar yazarım buraya. Onu bekliyorum ben de beyazlaşma da olursa süper olur .kendimi tornaya girmiş gibi hissediyorum.:P

Ne sanslisiniz ya oldunuz kurtuldunuz:)

Ya orası öyle ama içimde bi huzursuzluk var. Günler geçiyor ama ameliyat sonrası asimetri hala düzelmiyor:KK43: yani tamam dışarı sarkan çok bir şey Yok. Ama operasyonlu dudak digerine göre hala büyük. Ayaktayken dışarı hiçbir şey çıkmazken yatar vaziyette operasyonlu dudak görünüyor diğerine göre bariz büyük. Doktoruma resim attığımda hala şiş olduğunu söyledi ama hiç küçülüyor gibi gelmiyor bana:KK43: 1-2 hafta sonra kontrol var revizyon falan derse işim çok zor cünkü dügünüme 2 ay kaldı hangi ara iyileşecek. Biraz daha küçülse diğeriyle eşitlense iyiydi:KK43: azıcık mutsuzum.

Arkadaslar daha oncede bahsetmiştim. Dikislerimin birlesmemesi durumu. Bugün ikinci ameliyati oldum. Doktor birlesmeyen nnoktalari kesip aldi birlestirmedi. Tekrar dikis atabilirmis. Süreçten bahsedecek olursam yaptığı uyusturucu igne sadece 10 dakika ise yariyor 10 dakikqdan sonra tum aciyi hissediyorsunuz. Yani tarif edilemez bir aci o dikis ignenin etten gecerken versigi aci cok kötü. Ameliyatin sonuna doğru artik aciya dayanamaz oldum ve hüngür hüngür aglamaya basladim. Ve daha diger dudaga bile gecmemisti. Ameliyat bittikten sonra yerimden yarim saat kalkamadim acidan bacaklarim titriyordu resmen. Nefes alamaz hale gelmistim bayilicam sandim. Su an 1 saat gecti ameliyat uzerinden biraz daha iyiyim ama hala çok ağrıyor. Bir de tek basinaydim. Cok kötüydü kizlar kisacasi.

genel anestezi deneseydin keşke. ve şimdiki görüntü nasıl
Onun için ameliyathane gerekliymis dedi kendi özel muayenesinde yaptı. Şimdiki görüntüyü hiç bilmiyorum 1 hafta bakmayı düşünmüyorum. Sadece öyle pansuman zamanı ustten yapacagim. Korkuyorum bakmaya su an

Back