sonuc olarak memnun musunen son dikişlerimi aldırmadan önce yazmıştım bir güncelleme yapayım.
39. gündeyim geçen hafta dikişlerimi aldırırken canım acıdı ama dayanılmayacak gibi değildi.
Bugün aralardan sonradan çıkan minik ip parçalarını aldırmak için doktora gittim aslında ölü iplermiş hemen geldiler, kendim de alabilirmişim ama cesaret edemedim.
Şekliyle ilgili konuşmak için hala çok erken olduğunu düşünüyorum çünkü her gün değişiyor ama öyle kötü bir durum yok en azından bunu söyleyebilirim.
Bu ameliyatı olacaklara/yeni olanlara en önemli tavsiyem; minimum ilk 1 ay zorunlu haller dışında pek incelemeyin. Dikiş açılmış mı, tuhaf bir durum var mı diye bakın ve konuyu kapatın. Fazlası psikolojimize zarar.
Çok ama çok sabırlı olmanız gerekiyor. Benim için en zor kısmı bu oldu sanırım.
İlla ki ilk haftadan şekli belirginleşmiş olanlar vardır ama çok az bir oran olduğunu tahmin ediyorum. Ya da önceki haline kıyasla direkt mutlu oluyor da olabilirler
Canım sordun mu ücreti ne kadarmısÖzgür Bey e danışacağım yine. Açmıştım konuyu karşıya gönderiyoruz demişti ama tam konuşmadık. Cumartesi randevum var o zaman ayrıntılı öğrenirim artık. Karşısı da baya uzak ya. Ama beyazlatma da yaptıracağım insallah koydum kafama. Çünkü renk koyulugu var
Merhaba. Sordum sordum. 1 ay sonra cihazı getirme durumumuz var ben sana haber veririm dedi. Çok sevindim valla. Yol çekmemiş olurum. Hem sende abartılacak bi kararma yok bi iki seansa biter dedi:) bekleyeceğim bi ay kadar bakalım.Canım sordun mu ücreti ne kadarmıs
Siz nasıl oldunuz?Bende memnuniyetime 10 üzerinden 7 veriyorum ama tabi 2 ay dolduğunda 9,5 olması dileğiyleilk kez buraya olumlu bisey yazdım cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?