Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Keske bu kadar beklemesydin 1 yil ince filan yaptirsaydin düğünden iyice sekli oturmus ve acisi dinmis olurdu....dugun zaten koşturmacali bir surec....yinede simdiden gecmis olsun sureci en bastan paylasirsan cok seviniriz

insallah güzel ve sorunsuz bi şekilde atlatırsın Allah yardımcın olsun

Bende şekil böyle kalırsa evlendikten sonra düşünüyorum ozgur beyi o yuzden benim içinde sonucu önemli. Insaallah süreci kolay geçer pisman olmaz

Nasıl ya ödem sonrası şişlik kalıcı olabiliyo mu? Ne yapıcakta duzelticek doktor
Korkarim ki kalici oluyor.Benimde dis dudaklara yag enjeksiyonu yapildi.Vé 1 ay olucak hala sert vé sis.Bu sislik gecmezse sanirim bende dusunucem tekrar duzeltmeyi

Dış dudaklara bisey yapılmadı benim ic dudaklar şiş sadece.kalıcı dedin diye korktum yağ enjeksiyonu yapıldı ve o kalıcı oldu oyle mi?

Bir daha mi ameliyat nasil goze alıyorsun
Alıyorum ya napiyim 1 hafta çekerim ama düzgün olur içime siner en azından. düzeltilir mi onu da bilmiyorum iç dudağı ikiye böldü resmen altta küpe gibi etler var gecicek diyo inanmıyorum sanki birbirine mi yapiscak etler dikiş yok bisey yok. Boyle nasıl evlenicem bilmiyorum duzelsin diye yaptırdık beter oldu.sislikler bi geçse artık cok bunaldım belirsizlikten 1 ayı geçti ya

Dış dudaklara bisey yapılmadı benim ic dudaklar şiş sadece.kalıcı dedin diye korktum yağ enjeksiyonu yapıldı ve o kalıcı oldu oyle mi?
Evet canim yag enjeksiyonu yapildi.Ama bana ameliyat oncesi cok bilgi verilmedi. Ben çok az derecede daraltma vé dogumdan kalan vajina girisindeki bir parça béni rahatsiz ediyordu onun alinmasini istemistim. Sonrada dra dudaklar kapali gorunsun istiyorum demistim.Benim ic dudaklarda sorun yoktu zaten .Dis dudaklara enjeksiyonu ben istemedim dr oyle uygun gormus.
Vajina girisi duzeltmis, ic dudaklar iyi ,daraltma yapilmis ama dis dudaklar hala sis ,agriyor cok sisler béni bu rahatsiz ediyor.Bilseydim onceden derdim ben enjeksiyon istemiyorum diye

Kızlar merhaba geldim sonunda. Öncelikle Allah a bin şükür çok iyiyim. Geleli baya oluyor ama azıcık dinlendim.

Annemle Taksi tutup gittik. Gayet sıcak karşılandım. Çok beklemeden operasyona alındım. Bi yandan da sohbet ettik Özgür Bey’le. O tabi komple bir bütün olarak bakıyor oraya ve ona göre gerekli olan işlemleri yapalım mı diye sordu ben de sadece asimetrinin düzeltilmesini gerek görürsem zaten yine ona gideceğimi söyledim. Asla zorlamadı nasıl istersen dedi. Gergindim baya rahatlattılar beni. Hatta kadınlar kulübünden konuştuk. Dogru düzgün bilmiyorlarmış. Kendimi de azıcık ifşa ettim ama olsun:) gergin olunca çenem düşer benim maalesef.

Anestezi uzmanı damar yolu bulmakta baya zorlandı damarlarım inceymiş. Ama o da halloldu. Aa bir tuhaf oldu içim dedim sonrasını hatırlamıyorum. Uyandığımda bacaklarıma sıcak battaniyeler örtülmüştü. Yani bence bu bile büyük bir hizmet. Uyuduğum süre boyunca üstümü sıcak battaniyelerle örtmeleri bile büyük bi jest bence. İnsan uyanınca çok üşüyor çünkü. Anestezi kafasını biraz zor atlattım ilk defa girdi tabi bünyeye. Nasıl geçti dedim hemen gösterdi fotoğrafları iki dudağı eşitledik dedi gördüğüm kadarıyla gayet iyiydi. Karnım aç diye hemen bisküvi ve cay verdi bana Hemşiresi. Hemen yollamadı zaten. Baya dinlendim. Çok kolay geçti operasyonun dedi. Kendimi iyi hissedince taksi çağırdılar bana. Ödemeyi yaptık kendisi para mevzularını da hiç sevmiyor bu arada :)

çıkmadan bi agrı kesici daha yaptı bana. İlaçlarımı yazdı. Taksiyle eve geldik. Masallah ne agrım var ne sızım. Daha hiç tuvalete çıkmadım. Ama yine de yatıp dinleniyorum biraz buz koydum şişmesin. Ağrı kesici alıcam yine de ne olur ne olmaz. Valla masallah ameliyat olmuş gibi hissetmiyorum ya. İnsallah hep böyle olur hemen iyileşirim. Benim tek derdim asimetriydi. Eğer dinlenmek için bol vaktim ve biraz daha cesaretim olsa komple bir seyler yaptırabilirdim ama gerek yok acıkcası. Çok takıntı yapmamak lazım. Asimetrik düzeltildi tamamdır. Sonra bir de beyazlatma yaptırırım oldu bitti.

Şimdi ben böyle övdüm diye reklam yapmakla yargılanmam umarım. Memnun kalmayınca hemen yazıyoruz memnun kalınca da yazmak lazım bence. Sohbet ettikçe daha iyi tanıdım kendisini. Hastalarını da gayet yakından takip ediyor. Mesela ben açmadan kendi açtı 5 gün agrı çeken bir hastam oldu. Bizim icin bir ilkti bu kadar agrı olması ama su an çok iyi dedi. Ben bildiğimi çok çaktırmadım. Burda yazmıştı o arkadaş. Bazı gelemeyen hastalarına sekreteriyle beraber gidip bakabilecek düşüncede bi insan.

Velhasıl çok iyiyim. İçim rahatlamış durumda. Cumartesi kontrolüm de var :) tabi bünyeden bünyeye değişir agrı sızı durumu unutmamak lazım.
Yürüyüşüm de gayet normal bu arada:) düşünen arkadaşlara fikir olur umarım

Cok sevindiimmm hayırlı ugurlu olsun sende kurtuldun artıkk :) ağrının olmaması harika cok şanslısın. Şişlikte olmaz umarım haberdar etmeyi unutma :)

fotoğraf gösterdi dedin ya ameliyat sonrası hemen cekilen fotograf mı
Evet ameliyat sonrası fotoğraf çekilmiş onu gösterdi:) gördüğüm kadarıyla iyiydi dikişli hali bile. ben bir süre bakmam dedim ama çünkü ne olursa olsun travmalı bölge.

Gecmis olsun tekrardan darisi basimiza insallah
insallah canım. Gidin görüşün mutlaka. Fikir alın endişelerinizden bahsedin. Sonra nasıl olcak iyice öğrenin.

Cok sevindiimmm hayırlı ugurlu olsun sende kurtuldun artıkk :) ağrının olmaması harika cok şanslısın. Şişlikte olmaz umarım haberdar etmeyi unutma :)

Evet masallah çok iyiyim su an. Aynen ben de kurtuldum gözüyle bakıyorum. Dügüne kadar da iyileşir Allah ın izniyle.

Hepinize teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…