• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

studentttt studentttt 1 gun sonra yani 21inde oldum
A ayakkabiasigi en azindan senin cok sorunsuz oldu takip ediyorum ben de :D okuyanlar seviniyordur arada boyle sorunsuz da oluyor diye
echoo echoo panige hic gerek yok gercekten cok zor bir ameliyat degil kendini gerip tansiyonunu dusurme pozitif girersen pozitif cikarsin

Merhaba kızlar bnde labioplasti düşünüyorum hatta kesin olmak istiyorum yorumlar her ne kadar gözümü korkutsada artık psikolojik olarak çok yıprandım ve karar verdim ameliyat olmaya ankaradayım şehir dışına çıkma gibi bi lüksüm yok bana ankarada tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı mümtaz yüceye muayene oldum ama hiç samimi bulmadım kendisini ve ona bu kknuda güvenemem bu yolda yalnız ilerlicem destekleriniz eminimki hiç yalnız hissettirmicek bni:) fazla bi bütçem olmadığı için bana fiyat konusunda da yardımcı olucak bi doktor söylerseniz çok mutlu olurum:))))

İç dudaklarım çok sarkık ve sağ tarafta klitorisin üstünü kapatan bi fazlalık var bakmak bile ağlamama yetiyo uzun zamandır araştrıyorum 2009dan bu yana yapılan olumlu olumsuz tüm yorumları okudum ve bu kabus bitsin istiyorum lütfen yardımcı olun tavsiyelerinizi merakla bekliyorum...

Merak etmee olmayı kafana taktiysan mutlaka oluyosun girdin artık sen bu yola:) ankara da suleyman bey ve ebru hanım var.suleyman beye olanlar okumuşsun zaten genelde iyi yorumlar yapıyolar, ebru hanımla da daha geçenlerde burda konu açan arkadaş tartışmıştı. Ben onunla konuşuyorum hala çok fazla şiş ve şeklini anlayabilmiş değil. Onunla aynı gün olan birininde şişi falan yok şeklini almış artık ve memnun. Ebru hanıma git veya gitme diyemem herkeste cok farklı bi süreç oluyo. Bence git ikisiylede görüş nasıl yaptıklarını anlatsınlar hangisini samimi bulursan onda karar kılarsın

Süleyman beyle telde konuştuk fiyat sordum gel muayeneden sonra kararlaştırırz gibi bişi duymayı umarken 5 bin dedi ama bile diyemedim çok netti çünkü :))) ebru hanımıda çok duydum ama bunun yanında hasta yorumlarına bakarak ben bu doktora emanet edemem şeyimi dedim :))))) üstelik bunlar bnm verebileceğimin üstünde fiyatlar istiyo :(((((

süleyman bey ankarada 6500 istanbulda 8500 diyo sana 5000 demiş az söylemiş

süleyman bey ankarada 6500 istanbulda 8500 diyo sana 5000 demiş az söylemiş
Allah allah ama yinede veremem o kadar parayı zorlasam 2500 den fazlası çıkmaz sağlığın pazarlığı olmaz ama napim bu kadar param var ve en kısa sürede işini hakkıyla yapan bi doktor bulmak istiyorum

ucuz olanlarda hep sorun yasayanlar oluyo valla ticarete dökülmüş bu iş ama hayırlısı olsun tabi hakkımızda kredi falan cekemez misin

Aslinda bu alanda uzmanlasmis biri olmasi lazim yani kac zamandir kac tane yapmis .... yoksa pahalli diye cok iyi yapiyor diye bisey yok..
Cok pahalli olanlarida gorduk sikinti yasayanlar var..

Bu arada ben Ağustos sonunda yaptırmıştım sanırım yani şekli iyicd oturdu. Bir tarafı ameliyat sonrasında ödem olmuştu oradı oyle şiş kaldı. Doktora fotoğraf attım o da 6ay dolsun düzeltiriz dedi. Mart ayında tekrar bir operasyon yaşayacağım sanırım.

Nasıl ya ödem sonrası şişlik kalıcı olabiliyo mu? Ne yapıcakta duzelticek doktor

Nasil yani genel olarak bi acima ??? Ve 2. Operasyin ne demek ya belki benim gelecek durumum ve o ameliyati tekrar kaldircak psikolojim yok o ne demek oluyor

Kızlar merhaba.11.30 da operasyona giricem insallah. Ama aşırı tedirginim. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama beceremiyorum sanki. Bugüne kadar hiç ameliyat olmadım sanırım bu sebeple de korkuyorum. Sadece parmağıma dikiş atılmıştı yıllar önce.

Yürüyememekten, çok acı çekmekten, iyileşmemekten korkuyorum :( hatta masada kalır mıyım diye saçma seyler bile düşünüyorum. Nisan sonu dügün var ya düzelmezse diye korkuyorum:(

Burayı da çok meşgul ettim farkındayım ama rahatlamak icin yazıyorum. Kimse bilmediği için ameliyat olacağımı bi burda paylaşabiliyorum :(

Dua edin bana kızlar. Sorun yaşamayayım. İnsallah su gibi olup bitsin.

Back