Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Çok geçmiş
çok geçmiş olsun. Gerçekten ilginç ben de bi ayda iyileşir diyorum hep. Acaba anestezi ilacına mı alerjin var? Tabi doktor bilemezse biz hiç bilemeyiz. Bol bol dua edip beklemek lazım gibi görünüyor. Bakımına da bol dikkat etmelisin. Meyve sebze bol tüket. Tahin pekmez ye. Et suyuna çorba iç belki bakım kuvvetlenirse iyileşme sürecin hızlanır. Kalkmadan dinlen bol bol. Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin en kısa sürede

Canımm cok tesekkur ediyorum iyi dileklern ve tavsiyelerin için. Haklısın yediğime içtiğime dikkat edicem bundan sonra, inşaallah hızla iner şişlikler. Ödem atmak için spor iyi diyolar ama bilmiyorum şimdi bide ters teperse diye aklım çıkıyo yaa

Gecmis olsun canim
Benimde malesef bunyem hassas vé odemler hala cok fazla.Aksamlari ic camasir giymiuorum rahatsiz ediyor.Hem dis dudaklar Oldukca sert vé sis
Artik oluruna biraktim.
Insallah ên kisa surede duzeliriz

Evet benim dış dudaklarda şiş, ic dudaklara nazaran daha az tabi. Insaallah düzelelim en kısa zamanda yaa çok bunaldım artık en küçük bişeyde ya ters bi durumsa diye düşünmekten çok bıktım

Bence spor yapıp riske atma çünkü vücut ödemi değil sonuçta ameliyat oldun. Hafif yürüyüş belki iyi gelir ama ağır hareketlerden kaçın. İşte aslında en iyi ilaç sabır ve bol bol dinlenmek. Tezcanlıyız işte. Asıl siz pazartesi görün beni :) burada bir panik havası esecektir.

En güzeli bol bol dinlen ye iç yat. Bol su bir de .

herkese merhaba! biraz uzun bir yazı olacak ama umarım benim de burada yazılanlardan faydalandığım gibi birileri de bu yazıyı okur ve bilgilenirler :)

Uzun zamandır başlığı takip ediyorum studentttt ile arka arkaya Aylin Kurt’a labioplasti ameliyatı olmuşuz.
İki başlıkta konuları toparlamaya çalışacağım;

Araştırma sürecim:

Ben de yıllardır bu konuyla ilgili yazılan hemen her şeyi okuyup Aylin Kurt’ta karar kılmış olanlardanım. Kendisiyle ilgili hatırladığım olumsuz yazılar göğüs büyütme ameliyatıyla ilgiliydi ancak maalesef detay hatırlamıyorum ve tekrar o yazılara ulaşamadım. 3 yıl önceydi sanırım ve mahkemelik olmuşlardı gibi bir şeyler kalmış aklımda.

Bunun dışında labioplasti başlığında doktorla ilgili sorun yaşayanları, reklam olduğunu düşündüklerinizi ve detayları hatırlıyorsanız lütfen yazın. Ben araştırma sürecimde (10 yıllık ) olumsuz yazılar okumuş olsaydım kendisinden vazgeçerdim. Ki zaten o dönemlerde kendisinden başka bir doktorun adı doğru düzgün geçmiyordu bile, birkaç yıl sonra arttı isimler. Kaçırdığım bir şeyler varsa mutlaka bilmek isterim.

Ameliyat ve sonrasındaki sürecim:

Çok ciddi olmayan ama dar kıyafetler vesaire giydiğimde rahatsız eden bir asimetri problemim vardı. Çalışmadığım bir dönemdeyim, bunu şans bilerek ameliyatı olmaya karar verdim. Kuvvetli bir bünyem olmasına rağmen 2 günde işe dönemezdim ciddi ağrı vesaire olmadı ama oradaki dikişler ve müdahale bir rahatsızlık yaratıyor kesinlikle. Dinlenebileceğiniz bir dönemi tercih edin mutlaka.

Benim normale göre biraz daha fazla kanamam oldu. Aylin Hn’la telefonlaştığımda Allah Allah durması gerekirdi eğer devam ederse görüşelim dedi ve tesadüf telefonlaştıktan sonra kanama çok azaldı ve durdu. Yanlış hatırlamıyorsam 5. Günde durmuştu.

Şekil olarak dudaklardan memnunum ancak klitorisin yanındaki kısımların birinde ekstra bir katlanma var o beni endişelendiriyor yarın dikiş aldırmaya gideceğim onu da soracağım umarım geçecek bir şeydir. Bir de iç dudaklardan daha önce sorunsuz olanında hala sertlik var ve asimetrik duruyor şu an ama onun ineceğini düşünüyorum.

@studentttt senin sürecini izlerken çok üzüldüm, hep yazmak istedim ama fırsatım olmadı. Bünyeden bünyeye iyileşme süreci çok değişiklik gösteriyor gerçekten. Ben ilk iki hafta deliriyordum çok kötü gözüktüğü için ve yabancı sitelere dadandım orada da 2 ay boyunca bakmayın incelemeyin bile falan dendiğini gördükçe kendimi rahatlatmaya çalıştım hep, hala bunu deniyorum. Birçok doktor hastasına o bölgeye bakmamasını söylemiş bir süre zaten keşke bize de söylenseydi. Ben seninkinin de 2 ay sonunda çok iyi gözükeceğine inanıyorum

Bu arada doktorla artık bünyelerin çok farklılaştığını vs konuşurken tam senden bahsedecektim ki yakın zamanda yaptığım bir ameliyat sonucu bir hastamın şişliği çok oldu mesela dedi biliyorum ben takip ediyorum kendisini internetten dedim böyle kendisi konuyu açınca da saklamaya çalışıyormuş gibi gelmedi bana, gerçekten ilk kez bu durumla karşılaşıyormuş gibiydi. Bir de; ilk randevuda kendisini hep bu sitede okuduğumdan vs bahsetmiştim aa öyle mi beni orada hiç övmezler aslında hayret demişti.

Realself adında bir site var orada çoook fazla fotoğraf var merak edenlerin incelemesini tavsiye ederim hem foto koyup uzman yorumu vs alabiliyorsunuz hem de before afterlara bakabiliyorsunuz.

Soruları olan varsa mutlulukla cevaplarım. Herkese harika bir iyileşme dönemi dilerim

Çok geçmiş olsun arkadaşımmm umarım bir an önce düzelir seninde:) Aylin hanımın beni bi daha unutacağını sanmıyorum zaten bütün aksilikler bende toplandı. Bi ara eminim bıkmıstır sürekli ağlayarak arıyodm whtsptan yazıyodum :) o kadar tedirgindim ki hassasiyeti ve şekli konusunda, aylin hanım düğüne kadar iyileşir dimi dedim ne zaman düğünün dedi 7 ay sonra dedim e yuh o zamana kadar da iyileşmezse artık dedi Bende okumuşsun madem biliyosundur cok cok cok uzun zaman -ki benimde rahat 10 yıl vardır:) Aylin hanımın yaptığı bütün labioplasti ameliyatlarını okudum yıllarca takip ettim hiç en ufak şikayeti olanla karşılaşmadım ameliyata da gözüm kapalı gittim zaten bu yuzden guzel olacağından adım kadar emindim, hala net bisey soyleyemiyorum maalesef 1 ay daha beklicem dediği gibi olursa eğer yaprak gibi olmalıymış dudaklar bekliyorum:) 5.günde kanaman durduysa şanslısın bence, benm hematom sonrası da cok kanadığı için yaklaşık 20 gün sürdü dikişlerinide aldırdıktan sonra hızla iyileşirsin insaallah :)

studentttt çok teşekkürler ikimize de geçmiş olsun zor kısmı atlattık aslında böyle bakmak lazım. 7 aya harika olur bence de doğru söylemiş bu arada doktor senden hiç bıkkınlıkla bahsetmedi aksine sen üzüldüğün için üzülmüştü

Kızlar aynı doktora olduk ben ilk günden kanamasız ağrısız geçirdim ya. Gerçekten bünyeden bünyeye çok farklılık gösteriyor. Yapılan işlemler de farklı olabilir tabi. Ben aylin hanıma beyazlatma için de gidexeğim sanırım baska yer bulamadım

Kızlar günaydın. Bugün ameliyat olacağım. Birazcık gerginim. Rüyamda falan sorunsuz bi ameliyat geçirdiğimi gördüm insallah öyle olur gerçekten. Bugüne kadar hiç ameliyat olmadım sanırım ondan da biraz geriliyorum. Saat 12ye kadar bir şey yiyip içmemem lazım. Şimdi çok saçma bir şey sormam lazım. Ameliyat sonrası araba kullanamam değil mi? Genel anestezi yapılacak bir de. Ne kadar sürede uyanırım?

inşallah sorunsuz bir şekilde geçer ameliyatın güzel sonuclar elde edersin. bence kullanma ilk günden

Yaa kızlar ne oldu biliyo musunuz? Hemşire aradı yarın operasyonunuz var diye. Ee ben hazırlandım geliyorum dedim. Hayır yarın saat 12d sizin operasyonunuz yanlışınız var dedi. Ben kendimi zor hazırladım alın beni ameliyata. Sabahtan beri su içmedim yemek yemedim dedim. Kadın güldü Programımız çok dolu yarın planladıgımız gibi olur dedi.sonradan hatırladım ben de salı demiştik diye. Kafa kalmadı bende yemin ederim. Artık yarın kızlar büyük gün. Hemşireye çok gerginim dedim gerilmeyin ufak bi operasyon insanlar burunlarını yaptırıyorlar çenelerini yaptırıyorlar onlar daha büyük ameliyatlar dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…