çok geçmiş olsun. Gerçekten ilginç ben de bi ayda iyileşir diyorum hep. Acaba anestezi ilacına mı alerjin var? Tabi doktor bilemezse biz hiç bilemeyiz. Bol bol dua edip beklemek lazım gibi görünüyor. Bakımına da bol dikkat etmelisin. Meyve sebze bol tüket. Tahin pekmez ye. Et suyuna çorba iç belki bakım kuvvetlenirse iyileşme sürecin hızlanır. Kalkmadan dinlen bol bol. Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin en kısa süredeKızlar ya doktor bana 1 ay olmasına rağmen hala cok fazla şiş, başkalarının ameliyatı olduktan sonra 3. 4. günkü hali bu dedi. Boyle olduğu için üzülsem mi yoksa ben son şeklinin bu olduğunu sanıyodum cok daha fazla iniceği için sevinsem mi bilemedim. Biseye alerjin varmış demekki ondan bu kadar şişti ama ne olduğunu bilemiyoruz dedi. Şişliklerin geçmesi için ne yapabilrm dedim beklicez dedi. Napiyim ben nasıl geçer bunlar hala hassasiyetim var çünkü acı veriyo. Gitmisken dikişleri aldı bide onun siskinligide eklendi :) 1 aydır hala inmez mi şişlik ne biçim bi bunyem varmış anlamadım
Gecmis olsun canimCanımm cok tesekkur ediyorum iyi dileklern ve tavsiyelerin için. Haklısın yediğime içtiğime dikkat edicem bundan sonra, inşaallah hızla iner şişlikler. Ödem atmak için spor iyi diyolar ama bilmiyorum şimdi bide ters teperse diye aklım çıkıyo yaa
Bence spor yapıp riske atma çünkü vücut ödemi değil sonuçta ameliyat oldun. Hafif yürüyüş belki iyi gelir ama ağır hareketlerden kaçın. İşte aslında en iyi ilaç sabır ve bol bol dinlenmek. Tezcanlıyız işte. Asıl siz pazartesi görün beni :) burada bir panik havası esecektir.Canımm cok tesekkur ediyorum iyi dileklern ve tavsiyelerin için. Haklısın yediğime içtiğime dikkat edicem bundan sonra, inşaallah hızla iner şişlikler. Ödem atmak için spor iyi diyolar ama bilmiyorum şimdi bide ters teperse diye aklım çıkıyo yaa
Sen vazgecmemismiydin??? Hani o kadar aciyi çekemezdin hani lazer yaptircaktin....bence ne dedigin belli degil....bu acilar sonucu istedigimiz goruntuye kavusacak miyiz
inşallah sorunsuz bir şekilde geçer ameliyatın güzel sonuclar elde edersin. bence kullanma ilk günden
Teşekkürler kızlar. Taksiyle gidip taksiyle dönmeye karar verdik. En sağlıklısı öyle olacak sanırım.ameliyatta birlikte 2 saate uyanırsın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?