• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

echoo kimin yaşadığı problemler korkuttu? Özgür beye olan kişilerdeki problemler mi?

Genel anestezide şişmiyo muymus? Benim geneldi ve davul gibi olmuştu alakası yok bence.. Gösterdiği video fotoğraf ne varsa iyice tart pazartesiye kadar insaallah sonucu güzel olur. Bu arada senin iznin olmadan bisey yapamaz. Öncesinde konuştuğunuz şeylere sadık kalmak zorunda. Fiyatı ne kadar peki merak ettim
3500 tl ye anlaştık valla en son. Asimetriyi düzeltecek. Dediği her şeyi yaparsa da aynı para ama ben istemiyorum. Fazladan kesik fazladan dikiş Eminim daha sancılı olur hiç gerek yok. Ama korkuyorum:( seni nasıl oldu düzeldi mi biraz

Kizlar ameliyattan ne kadar sure sonra iliski oldu sizlerde?Yarin 3 hafta oluyor bana .Dr 4 hafta dedi ama bende pek bir duzelme yok sanki
Akinti vé kasinti var bazan kasik agrisi

Ben gördümde ilişki yaşamadığım için cevap veremedim:) bence en az 6 hafta beklenmeli amaa şuan benim 4.haftam böyle ilişkiye giremezdim hassasiyetim var baya çünkü

Ben de gördum ama cevap veremedim :KK43:
Tamam canim sagol yinede
Ogrenmek istedigim dikkat edilmesi gereken birsey varmiydi diye.
Drum birsey demediki
Bende ameliyat olup yurtdisina ciktim .Dru sirf vu yuzden aramayada utanirim herhalde.Buraya sormak daha mantikli gelmisti

görüntüden memnun musun? klitorise müdahale edildi mi? melissanil
Canim bende suan hala sislikler cok fazla.Cok az daraltma yapildi.Ic dudaklar iyiydi zaten.Dis dudaklara yag enjeksiyonu yapildi.Ô yuzden cok siskinlik oldu.Birde dogumdan kalan kucuk bir parça vardi béni rahatsiz eden o alindi duzeltildi.Evet goruntuden memnunum.Birde odemler gitse umarim daha guzel olucak.
Bugun adetim oldum .
Birde duzenli olarak batikonla temizlendim diye rengi koyulasti gibime geliyor
Klitorise dokunulmadi

Masallah 1 ay oldu mu? Ne durumdasın Peki baya düzelme var mı
Evet yarın tam 1 ay oluyo maalesef şuan memnun değilim var bi kaç problem. 2 haftadır gidemedim yarına randevu aldım sonunda kontrole gidicem bakalım ne dicek doktor

Tamam canim sagol yinede
Ogrenmek istedigim dikkat edilmesi gereken birsey varmiydi diye.
Drum birsey demediki
Bende ameliyat olup yurtdisina ciktim .Dru sirf vu yuzden aramayada utanirim herhalde.Buraya sormak daha mantikli gelmisti
Millet neler için arıyo doktoru yaa çekinme ara:) ama kendini iyi hissettiğin sürece sorun kalmamıştır bence. Benm klitorise müdahele edildiği için hassasiyet daha geçmedi ondan dedim 6 hafta diye. Senin geçtiyse bi problemin olmadığını düşünüyosan dene derim:)

Millet neler için arıyo doktoru yaa çekinme ara:) ama kendini iyi hissettiğin sürece sorun kalmamıştır bence. Benm klitorise müdahele edildiği için hassasiyet daha geçmedi ondan dedim 6 hafta diye. Senin geçtiyse bi problemin olmadığını düşünüyosan dene derim:)
Sagol canim cevabin icin
Ama bana 3 hafta oldu vé bugun regl oldum.Erken yani
Zaten bir hafta regl donemim oluyor.Yinede denemeye bende cekiniirm.
Hic degilse 5 hafta geçsin

Evet yarın tam 1 ay oluyo maalesef şuan memnun değilim var bi kaç problem. 2 haftadır gidemedim yarına randevu aldım sonunda kontrole gidicem bakalım ne dicek doktor
İnsallah en kısa zamanda istediğin gibi olur her şey. Zorlu bir süreçmiş ama bunu anladım. Pazartesi ben de ameliyat olucam insallah ama ne yaşan söyleyeyim bir korku var içimde. Nişanlımdan gizli olduğu icin olabilir. Allah sonumuzu hayır etsin

evdekilerin haberi var mı peki ameliyat olacağından? birde senin tek taraflı cok zorluk cekeceğini düşünmüyorum inşallah

evdekilerin haberi var mı peki ameliyat olacağından? birde senin tek taraflı cok zorluk cekeceğini düşünmüyorum inşallah
Sadece annem biliyor. Bir de Ablam ve arkadasım. Çok duyurmadan yapalım dedik. Zaten sömestr tatili 15 gün dinlenme sürem olacak. İnsallah tek taraflı olacağı icin bir de başka seylere dokundurtmayacağım icin umarım hızlı iyileşirim. Hassas bir yer işte maalesef. Nisan ayına kadar insallah tamamen iyileşir. 3500 tl ye indiler en son. Biraz pazarlık yaptım. Doktorun muayenehanesinde genel anestezi şeklinde olacak. Ameliyat sonrası bi krem bir de antibiyotik veriyormuş doktor. Ben mutlaka buz da koyarım. Baticon ile de silerim. Bol bol et suyuna çorba bir de pekmez bal bol meyve her yerden destek

Kızlar ya doktor bana 1 ay olmasına rağmen hala cok fazla şiş, başkalarının ameliyatı olduktan sonra 3. 4. günkü hali bu dedi. Boyle olduğu için üzülsem mi yoksa ben son şeklinin bu olduğunu sanıyodum cok daha fazla iniceği için sevinsem mi bilemedim. Biseye alerjin varmış demekki ondan bu kadar şişti ama ne olduğunu bilemiyoruz dedi. Şişliklerin geçmesi için ne yapabilrm dedim beklicez dedi. Napiyim ben nasıl geçer bunlar hala hassasiyetim var çünkü acı veriyo. Gitmisken dikişleri aldı bide onun siskinligide eklendi :) 1 aydır hala inmez mi şişlik ne biçim bi bunyem varmış anlamadım

Back