• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Sürecinizi üzülerek takip ediyorum,gerçekten çok acı cektinizmoralinizi bozmak istemem umarım düzelecektir ancak burda Aylin Hanım’a ameliyat olup mutsuz olan bir çok kişi vardı,hatta Doktor hanımın böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyorum diyerek başından attığı hastaları vardı...3. Kez ameliyat olan hastalar biliyorum,bence olur da sonuctan memnun kalmazsanız tekrar kendisine olmayın ki benim temennim ağrılarınızın dinip,sonuctan mutlu olmanızdır...
Ya ben senelerce araştırma yaptım aylin hanmla ilgili kötü hic bi yorum görmedim en fazla 1 tane gormusumdur keske farketseydim keske biri uyarsaydi. Ve evet cok cok cok haklısın tanıdığım kişilere genelde ilk kez böyle biseyle karşılaşıyorum diyip durmuş. Aynı şeylerle karşılaşıyo üstelik, nedenini bulup operasyon sırasında aynı hatayı yapmamak yerine sürekli ilk defa karşılaşıyorum yalanı.. Benim 2.bi operasyon şansım yok yıllardır istediğim doktordu okumussundur zaten sürecimi takip ettiysen hayal kırıklığına uğradım. Eylulde düğünüm var beni o fazlaliklardan kurtarsa yeterdi doğallıkmış rus kukusu görüntüsüymüş hic biri için hevesim yok.ben şuan 8 ay sonraki düğüne iyileşir miyim diye düşünüyorum çok moralim bozuk 3 haftadır, ne yapicam bilmiyorum. Düzelicek diyo tek temennim söylediklerinin doğru olması

Ya ben senelerce araştırma yaptım aylin hanmla ilgili kötü hic bi yorum görmedim en fazla 1 tane gormusumdur keske farketseydim keske biri uyarsaydi. Ve evet cok cok cok haklısın tanıdığım kişilere genelde ilk kez böyle biseyle karşılaşıyorum diyip durmuş. Aynı şeylerle karşılaşıyo üstelik, nedenini bulup operasyon sırasında aynı hatayı yapmamak yerine sürekli ilk defa karşılaşıyorum yalanı.. Benim 2.bi operasyon şansım yok yıllardır istediğim doktordu okumussundur zaten sürecimi takip ettiysen hayal kırıklığına uğradım. Eylulde düğünüm var beni o fazlaliklardan kurtarsa yeterdi doğallıkmış rus kukusu görüntüsüymüş hic biri için hevesim yok.ben şuan 8 ay sonraki düğüne iyileşir miyim diye düşünüyorum çok moralim bozuk 3 haftadır, ne yapicam bilmiyorum. Düzelicek diyo tek temennim söylediklerinin doğru olması
Istersen baska bi doktora da muane ol ayni dr a guvenme

Şişlikler inmedi ki. İçe katlayıp diktiği dudağa elimi süremiyorum yürütmüyo oturtmuyo semsert. Bazen ciddi ciddi acıyo iğne saplanıyomuş gibi sonra rahatlıyo. Ya dediğim gibi normale dönsün başka bişey istemiyorum görüntüsüyle ilgili bi hayalim kalmadı

Şişlikler inmedi ki. İçe katlayıp diktiği dudağa elimi süremiyorum yürütmüyo oturtmuyo semsert. Bazen ciddi ciddi acıyo iğne saplanıyomuş gibi sonra rahatlıyo. Ya dediğim gibi normale dönsün başka bişey istemiyorum görüntüsüyle ilgili bi hayalim kalmadı
bence sabirli olmalisiniz aylin hanimi bende dusundum fakat iletisime gecemedim fiyati duyunca vazgectim zaten. Ben sene once labioplasti videosu izlemistim bayan bir doktordu. orta dudaklarin koyu kisimlarinip bisturiyle kesip atmisti dikiste yoktu 1 ay sonraki goruntuyu gosterdiler toparlanmis hali orta dudaklar kendini toplamis duzelmisti sizin de duzelecegine inaniyorum sabirli olun ikinci operasyon dusunmeyin
.

Benimde 7 gun sonra tam 1 ay olucak insaallah dediğin gibi olur düzelir cok üzülüyorum bide ona olup memnun kalmayanlari 2.ameliyatı olanları duyunca :( şekil güzel gibi ama en altta doktorun şişlik dediği et parçaları var onlar nolucak aklım almıyo cok dua ediyorum bazen ağlayasım geliyo duzelicek diyorum kendi kendime moral vermeye çalışıyorum

Benimde 7 gun sonra tam 1 ay olucak insaallah dediğin gibi olur düzelir cok üzülüyorum bide ona olup memnun kalmayanlari 2.ameliyatı olanları duyunca :KK43: şekil güzel gibi ama en altta doktorun şişlik dediği et parçaları var onlar nolucak aklım almıyo cok dua ediyorum bazen ağlayasım geliyo duzelicek diyorum kendi kendime moral vermeye çalışıyorum
bence o et parcalari kaynayacak butunlesecek ya da inip normale donecek 8 ay varmis dugunune sabret. ben gogus buyutme ameliyatini buyuk bir istekle olup pisman olmustum ama su an iyiki diyorum. vajina kendini toplayabilen bir organ sabredin hijyeninize dikkat edin. insallah ameliyatim iyi gecer klitorise mudahale edilmeyecek ama ustundeki deri burusuk :( zor ya keske o labyalar hic buyumeseydi bana acidan baska bisey vermiyolar

Benimde klitoriste ekstra bi durum yoktu sadece üzerindeki deri buzusuktu seninde dediğin gibi. O konuda sıkıntım yok çok kibar bi klitorisim var şuan ama cok afedersin iserken bi acı oluyo insaallah şişlikten kaynaklanıyodur da geçer. Iki dudakta semsert, iyi oldu veya cok pişmanım diyebilicegim bi durumum yok insaallah dediğin gibi hepsi düzelir. Ameliyattan önce nasıl olup kurtulucam diye düşünmekten yoruluyodum şimdi duzelicek mi acaba diye düşünmekten..

Sen ciddi ciddi 2.operasyonu düşünüyosun galiba oyle mi
Hayır dusunmuyorum suan dusunsem bile defne hanımı dusunmezdim meraktan sordum :) ben sonuctan memnunum estetik göreceli bir sey bazıları daha mukemmelliyetçi. Ben artık mükemmel olmayacağını idrak ettim. Aylin hanım dışa tasmayan doğal bir sonuc verdi zaten. Malum o bölge riskli bir yer. Cok fazla sey istemiyorum o bölgeden. Hissizleşmedik sonucta görüntü de fena değil buna da sukur diyorum

Hayır dusunmuyorum suan dusunsem bile defne hanımı dusunmezdim meraktan sordum :) ben sonuctan memnunum estetik göreceli bir sey bazıları daha mukemmelliyetçi. Ben artık mükemmel olmayacağını idrak ettim. Aylin hanım dışa tasmayan doğal bir sonuc verdi zaten. Malum o bölge riskli bir yer. Cok fazla sey istemiyorum o bölgeden. Hissizleşmedik sonucta görüntü de fena değil buna da sukur diyorum
defne hanimi neden dusunmezdiniz bildiginiz bir sey varsa soyleyin lutfen

defne hanimi neden dusunmezdiniz bildiginiz bir sey varsa soyleyin lutfen
Ben meme buyutme olmustm dikislerimi beğenmedim belki benm yuzumden dağılmıştır blmiyorum ama boydan boya dikis ve çok belirgin. Öyle 4 cm belli belirsiz dikislerle yapamadı. Yapan var mı var. Boyut olarak en buyuk o takıyor diye ona gitmistim belki de o yuzden oldu boyuttan yani

Gece boyu Kabus gördüm yok doktor istemediğim şekilde yapıyor yok çok acıyor. İyileşmiyor falan. Haftaya pazartesi için randevu aldım. Ama buradaki olumsuz yorumlar çok etkiledi beni.

Ben cuma akşam oldum. Çok ağrı fln olmadı. Korkulcak bi operasyon hiç deil. Birazdan alışverişe gidicem ole solim. Çok elzemse yapılır yok ksuursuz olsun diye yapılıyorsa gerek yok bence. Tabi herkesin kendi fikri.. Ben çok düşünmeyip çok okuyup kafm karışmasın die muayene sonrası hemen randevu alıp yaptırdım pişman deilim

Ben cuma akşam oldum. Çok ağrı fln olmadı. Korkulcak bi operasyon hiç deil. Birazdan alışverişe gidicem ole solim. Çok elzemse yapılır yok ksuursuz olsun diye yapılıyorsa gerek yok bence. Tabi herkesin kendi fikri.. Ben çok düşünmeyip çok okuyup kafm karışmasın die muayene sonrası hemen randevu alıp yaptırdım pişman deilim
Geçmiş olsun nasıl bir müdahaleydi sizinki?

Geçmiş olsun nasıl bir müdahaleydi sizinki?
Iç dudak küçültme. Ama benimki baya genetik olarak bozuk bir iç dudak. Estetik amaçlı bil3 deil yapılması gerekti. Lokal oldum. Normal süresinin iki katı kadar sürdü. Doktor yaptığı en zor labioplasti olduğunu soledi. Ilk gün yanma hissi ağrı oluyor ama adet sancısı gbii oldurmez yani. Ben babama solemedim anlamadı bile yürüyüşünden vs ole diyim. Tabi birine söylememek lazim. Oturmakta zorlandım ilk gün. Bugün ikinci gün sabah kahvaltıda 1 saat oturdum hiç sknti olmadı.

Iç dudak küçültme. Ama benimki baya genetik olarak bozuk bir iç dudak. Estetik amaçlı bil3 deil yapılması gerekti. Lokal oldum. Normal süresinin iki katı kadar sürdü. Doktor yaptığı en zor labioplasti olduğunu soledi. Ilk gün yanma hissi ağrı oluyor ama adet sancısı gbii oldurmez yani. Ben babama solemedim anlamadı bile yürüyüşünden vs ole diyim. Tabi birine söylememek lazim. Oturmakta zorlandım ilk gün. Bugün ikinci gün sabah kahvaltıda 1 saat oturdum hiç sknti olmadı.
ayni doktora ameliyat olucam goruntu olarak tamamen kucultudu mu yoksa uc kisimlar alinip birakildi mi klitoris siritmiyor degil mi. benim korkum ortasi incelince klitoris siskin kaba durur mu

Klioriste müdahale edilmedi. Sadece ic dudaklardaki fazlalıklar alındı. Dış dudakta asimetri var misal ama ona bile elletm3dim dediğim gibi estetik kaygı gutmuyorumm yapılması gereken yapıldı sadece. Şuan deli gibi sis olduğu için anlaşılmıyor nasıl oldu fln. Onu demek için bir hafta lazim sanirim sis anca iner. Ama ağrı vs yok ikinci günde. Çok rahat

Back