• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Ben meme buyutme olmustm dikislerimi beğenmedim belki benm yuzumden dağılmıştır blmiyorum ama boydan boya dikis ve çok belirgin. Öyle 4 cm belli belirsiz dikislerle yapamadı. Yapan var mı var. Boyut olarak en buyuk o takıyor diye ona gitmistim belki de o yuzden oldu boyuttan yani
Kac cc takıldı ? Boydan boya derken tamamen meme altı kesi mi?

Ya ben senelerce araştırma yaptım aylin hanmla ilgili kötü hic bi yorum görmedim en fazla 1 tane gormusumdur keske farketseydim keske biri uyarsaydi. Ve evet cok cok cok haklısın tanıdığım kişilere genelde ilk kez böyle biseyle karşılaşıyorum diyip durmuş. Aynı şeylerle karşılaşıyo üstelik, nedenini bulup operasyon sırasında aynı hatayı yapmamak yerine sürekli ilk defa karşılaşıyorum yalanı.. Benim 2.bi operasyon şansım yok yıllardır istediğim doktordu okumussundur zaten sürecimi takip ettiysen hayal kırıklığına uğradım. Eylulde düğünüm var beni o fazlaliklardan kurtarsa yeterdi doğallıkmış rus kukusu görüntüsüymüş hic biri için hevesim yok.ben şuan 8 ay sonraki düğüne iyileşir miyim diye düşünüyorum çok moralim bozuk 3 haftadır, ne yapicam bilmiyorum. Düzelicek diyo tek temennim söylediklerinin doğru olması
Açıkcası ben burda kendisi ile ilgili bazı yorumların reklam amaçlı oldugunu düşünüyorum,biraz bu tuzaga düşüyoruz biraz da Aylin Hanım fiyatı yüksek çekerek ben en iyiyim pazarlama stratejisi güdüyor ne yazık ki...Söylediği kadar çok bu ameliyatı yapıyorsa neden birçok hastasında komplikasyon yaşıyor ve neden her hastaya böyle birşeyi ilk kez görüyorum diyip başından atıyor...İkiye katlayıp neden diktiğini ise hiç anlayamadım,kalın olur yahu kesmek varken neden katlanır? Siz kendinizi üzmeyin umuyorum zamanla düzelecektir,bekleyin bir 3 ay geçsin hatta bence 3 ay hiç bakmayın bile...Sonra bir doktora gider gösterirsiniz...Zaten ameliyattan sonra bence 6 ay yeni bir operasyon yapmaz doktorlar,başka bir hekime gösterip fikir alırsınız...Estetik bence biraz şans,durumu kurtarıyorsa elinizdekiylr mutlu olmaya bakın,üzmeyin kendinizi...Ben de uzun süredir araştırıyorum ama içime sinen bir doktor bulamadım...Aylin Hanım’ı çok uzun süredir takip ediyorum labioplasti macerası başlamadan önce de burda meme silikon için hanfendinin reklamı yapılıyordu,hatta o gazla ben bile düşünmüştüm kendisini,sonra girdim baktım biraz araştırdım dedim bir estetik cerrah önce kendine bakmalı,bakmalı ki kendinden referans alalım,bana güven vermedi acıkcası...Sonuç olarak 15 gün sonra acılarınız son bulacak ,şekline de bir 3 ay sonra bakarsınız...Hiç bir sonuc mükemmel olmuyor o yüzden kendinizi yıpratmayın,eminim eskisinden daha iyi olacaktır

Iç dudak küçültme. Ama benimki baya genetik olarak bozuk bir iç dudak. Estetik amaçlı bil3 deil yapılması gerekti. Lokal oldum. Normal süresinin iki katı kadar sürdü. Doktor yaptığı en zor labioplasti olduğunu soledi. Ilk gün yanma hissi ağrı oluyor ama adet sancısı gbii oldurmez yani. Ben babama solemedim anlamadı bile yürüyüşünden vs ole diyim. Tabi birine söylememek lazim. Oturmakta zorlandım ilk gün. Bugün ikinci gün sabah kahvaltıda 1 saat oturdum hiç sknti olmadı.

Benim de asimetri var tek taraflı. Annem ablam ve en iyi arkadaşım dışında kimse bilmiyor ameliyat olacağımı. Ama cidden çok tedirginim. Lokal değil genel anestezi ile yapılacak benimki. Doktorum dış dudaklardaki katlanmayı ve diğer iç dudağa da müdahale etmeyi önerdi ama ben istemedim. Bir hafta öncesine kadar çok emindim ama şimdi bazı yorumları görünce çok tedirgin oldum. Diyorum ya gece resmen kabuslarla bogustum. Nişanlımın haberi olmayacak bu da geriyor beni. Nisan sonunda dügünüm var iyileşecek mi bilemiyorum. Bi yandan çalışıyorum sadece 15 gün falan dinleyebileceğim. Kafam çok dağınık. Allah yardımcımız olsun.

Benim de asimetri var tek taraflı. Annem ablam ve en iyi arkadaşım dışında kimse bilmiyor ameliyat olacağımı. Ama cidden çok tedirginim. Lokal değil genel anestezi ile yapılacak benimki. Doktorum dış dudaklardaki katlanmayı ve diğer iç dudağa da müdahale etmeyi önerdi ama ben istemedim. Bir hafta öncesine kadar çok emindim ama şimdi bazı yorumları görünce çok tedirgin oldum. Diyorum ya gece resmen kabuslarla bogustum. Nişanlımın haberi olmayacak bu da geriyor beni. Nisan sonunda dügünüm var iyileşecek mi bilemiyorum. Bi yandan çalışıyorum sadece 15 gün falan dinleyebileceğim. Kafam çok dağınık. Allah yardımcımız olsun.
15 gün çok yeterli bir süre. Germe kendini. Bu işin en büyük handikapı psikolojik kısmı ztn. Operasyonun kendisinden daha çok gerio psikolojik kısmı herkesi. Umarım en iyisi olur.

bir gogus buyutme ameliyati kadar aci cekilecegini sanmiyorum 2 hafta dumduz yatmak gogsunuz nefes alsaniz catlayacak kadar gergin zordu ama gecti 5 yil gecti cok mutluyum goguslerimden komplikasyonsuz devam ediyor. labioplasti icin muayene ucreti odeyerek doktor arastirmasi yapmak sacma geliyor. fakultedeki plastik cerrahlara da yaptiranlar var burda belli isimler one cikiyor.

dis dudaklara dolgu icin yag enjeksiyon fiyat olarak daha uygun ama eriyecek dis dudaklara botox yapilsa daha diri kalici olmaz mi. botoxla dolgu ayni mi acaba

Arkadaşlar dikişlerim düşmedi henüz doktorda 4 haftaya kadar bekliyoruz düşmesini dedi. Kontrole gittiğimde büyük ihtimal alıcak. Çok acır mı? Acıyosa ben kendim almaya calısıcam da

Arkadaşlar dikişlerim düşmedi henüz doktorda 4 haftaya kadar bekliyoruz düşmesini dedi. Kontrole gittiğimde büyük ihtimal alıcak. Çok acır mı? Acıyosa ben kendim almaya calısıcam da
O bölgeyi bilmiyorum da meme den burundan aldırdım çok acımadı kendin alsan da içerde kalıyor. Bir gun bir uç görünüyor çekiyosun ve kpcaman ip çıkıyor içinden :) doktora söylersin biraz daha bekler dikişlerin 6 haftaya bir sey kalmaz zaten

benimki tip 1 mis:(( zaten klitorise mudahale etmeden toparlamak sıkılaştırmak zor olurdu benimkini, aksilik cikmazsa cuma ozgur kartala ameliyat olucam

Ben de defne hanıma labioplasti ve göğüs küçültme aynı anda oldum gayet memnun kaldım 6 ay oldu, iç dudakları ben olabildiğince kesin dedim o şekilde yaptı klitorisi biraz toparladı görüntüsü gayet hoş üst düzeyde oldu yani sağolsun ilgileniyo da bir sorun olduğu zaman, ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum diyerek kaçmıyo yani..

evli arkadaşlara soruyorum o iç dudak uçlarında sinirler var hepsi bağlantılı duyu kaybı mutlaka yaşarsın cinsel hayatını bitirebilirsin diyolar, görselliğe takılma falan vazgeç diyorlar

Ben hiç his kaybı yaşamadım tam tersi o şekilde insan cinsellikten bile haz almıyo acı hissediyo. Ameliyattan sonra o kadar rahatladım ki özgüvenim geldi duyu kaybı falan hiç olmadı yani. Benim bildiğim klitorise çok müdahalede bulunulduğu zaman duyu kaybı olabiliyo. O da doktor tecrübesiyle alakalı diye düşünüyorum.

Canım nasıl oldun? İnsallah daha iyisindir? Sen komple mi olmustun ameliyatı ?

Kızlar merhaba. Ya Özgür Kartal a ameliyat olacaktım pazartesi. Tek taraflı asimetri icin. Ama son yazılanlar gözümü korkuttu başka bir doktor daha araştırdım. Kadın. Doğum uzmanı o da labioplasti yapıyor ama çok tanınmış biri değil. Daha az fiyat verdi. Pazartesi muayene ye gelin isterseniz dedi. Özgür kartal bana güzelce anlattı gösterdi ilgilendi ama tekniği ürkütüyor su anda beni. Bir de lokal değil genel anestezi yapacak lokal de şişiyormus öyle dedi. Ona kalsa baya bir seyler düzeltecek ama ben istemiyorum. Genel olursam sizce benden habersiz ve izinsiz her yeri düzeltir mi kafasına göre? Yapamaz değil mi? Çok korkuyorum ya aslında kesin kararlıydım ama bazı arkadaşların yaşadığı problemler beni ürküttü.

Tekniği bosver fazlalığı al gitsin hocam mı desem ne desem ya bilemedim valla

Genel anestezide şişmiyo muymus? Benim geneldi ve davul gibi olmuştu alakası yok bence.. Gösterdiği video fotoğraf ne varsa iyice tart pazartesiye kadar insaallah sonucu güzel olur. Bu arada senin iznin olmadan bisey yapamaz. Öncesinde konuştuğunuz şeylere sadık kalmak zorunda. Fiyatı ne kadar peki merak ettim

Back