dut87 arkadaşım benimde bu sorunum var canım fakat aileme söyleyemiyorum. sen dedin ya sadece bikinide belirgin olması sorun değil diye başka neylere yol açıyor bana söylermisin aileme onu bahane edip söylebilirim belki benim sürekli iltihep problemim oluyor fakat bununla ilgili demiyor ailem in yanında öyle dese en azından ameliyatta destek olurlar ama söylemiyor. bana yardımcı olurmusun ne gibi sağlık sorunlarını teşvik ediyor? birde klorist de gergin değil dışarıdan belli oluyor onuda düzeltebiliyorlarmı?
DUT CANIM ne alemdein epeydir yazmamıssın şubat ayını beklıyordun ne yaptın bi gelişme varmı??
Canım nişanıma denk geldiği için operasyonu ertelemek zorunda kaldık,çünkü nişan alışverişi falan rahat edemem die düşündük,şimdi maalesef martı beklicem:)
Canım nişanıma denk geldiği için operasyonu ertelemek zorunda kaldık,çünkü nişan alışverişi falan rahat edemem die düşündük,şimdi maalesef martı beklicem:)
canım en azından hayırlı bi iş için ertelemişsindaha iyi olmuş tadını çıkara çıkara yap bütün hazırlıklarını gelişmeleri de bildir ok?
hımm anladım canım hayırlısı olsun bundada vardır bi hayır üzülme e hadi bakalım gelsin mart ayı
Teşekkür ederim laviniacım inan ameliyat olsaydım heralde bu koşuşturmacada allah korusun dikiş falan kalmazdı ,o yüzden erteledik martada az kaldı allahın izniyle olsamda bu derdim aradan cıksa
merhaba ben de uzun zamandır bu ameliyatı olmayı istiyordum ama çok üstüne düşmüyordum. Ta ki eşim bunu sorun edene kadar. o nedenle acilen bu ameliyatı olmak istiyorum. senin doktorunun ismini öğrenebilir miyim? fiyat söylememen gerekiyorsa önemli değil ama dr ismi benim için çok önemli. Açıkçası yazdıkların bana çok samimi geldiği için senin gittiğin dr a gitmek istiyorum
Merhaba Ayla benim doktorum anadolu yakasında,özelden mesaj atamıyorum dut87@hotmail.com mail adresim bana boş bir mail gönderirsen canım memnuniyetle hemen geri dönüş yaparım sana
Merhaba Ayla benim doktorum anadolu yakasında,özelden mesaj atamıyorum dut87@hotmail.com mail adresim bana boş bir mail gönderirsen canım memnuniyetle hemen geri dönüş yaparım sana
doktorun nerrde ve ismi ne canm benm de olmam lazm bu amelytı ??
Bugün regli olmam gerekiyodu ama stresten olamadımçok heycanlıyımmmm reglim bittikten sonra artık nasipse ameliyat olacağımmm ayhhh çok stres yapııorum duygularımı sizinle paylaşmal istedimmm
inşallah bugün olmuşsundur canım yaa olsun bitsin bi an önce
Sonunda regl oldummmm,bugün doktoruma gittim ,pazartesi ameliyat oluyorummm kısmetse,klitorise dokunmıcam dedi ama merak etme en güzel şekile getiricem en doğal haliyle dedi,bana şans dileyin kızlar dualarınıza ihtiyacım varr
Sonunda regl oldummmm,bugün doktoruma gittim ,pazartesi ameliyat oluyorummm kısmetse,klitorise dokunmıcam dedi ama merak etme en güzel şekile getiricem en doğal haliyle dedi,bana şans dileyin kızlar dualarınıza ihtiyacım varr
aay hadi bakalım dutcumm hayırlısıyla ol ameliyatını şimdiden geçmiş olsun ve kolaylıklar diliyorum sana ..Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah..hiç korkma ailen yanında oldugu sürece umarım herşey cok güzel gelişir
yaşasıınnn :) bende pazartesi olmuştum allahım yardımcın olsun
herşey çok güsel olcak görürsün bak haftaya bugün çok mutlu olcaksın allahın izniyle