- 26 Şubat 2015
- 299
- 131
- 34
Senin doktorun kimdi peki canım ve fiyat i da belirtirsen sen meme estetiği ile birlikte mi oldun yoksaÇok gecmiş olsun labioplasti zor bi operasyon değildir ben dikişlerim rahatsızlıgı dışında cok zor atlatmadım ve hergün baktıkça iyiki yaptırmışım diyorum
Senin doktorun kimdi peki canım ve fiyat i da belirtirsen sen meme estetiği ile birlikte mi oldun yoksa
Ben cok seyi aynı anda yaptırdım :) doktor Alpaslan TopçuSenin doktorun kimdi peki canım ve fiyat i da belirtirsen sen meme estetiği ile birlikte mi oldun yoksa
Neden pişman oldunuz ya ben bu ameliyatı kesinlkle yaptrmak istiyorum doktor çok önemli sanırımSeni çok iyi anlıyorum benimde bu hayattaki en buyuk pismanligim oldu.sen kime oldun canim bu arada ben ikinci operasyon için doktr araştırıyorum da
Arkadasm daha öncede belirttgm gibi benim iç dudaklr tammn kesildi buda her acidan problem, sağlığını etkiliyor. Dr.lar öncesinde cok yaptm cok basit hemn hallederz diyolar parayi duyunca.yaptrcaksanda daha önceki yaptıklarının fotoğrafni muhakk göstersin.ben aman uzak bi yere gitmiym annem baksın yanmda olsun dedim rezil oldum.simdi bi umut olsa yurt dışına bile gitcem o derece...Neden pişman oldunuz ya ben bu ameliyatı kesinlkle yaptrmak istiyorum doktor çok önemli sanırım
Ben Gaziantep'te ünlü bir estetisyene 1500 e yaptrdm canım. Icinize sindikten sonra parayi ve farklı sehirde uzakta olmasini dert etmeyin bncegeçmiş olsun canım çok üzüldüm yaa inş ikinci tercihin ii olur canım peki sen kime yaptirdin ve ne kadara yaptirdin canım
Of canım yaa bende doktorlarla görüşürkn önceki ve sonraki fotoları varmı geldiğimde bakmak için hemen öyle ameliyat larin olmaz diyo siz istermisiniz herkese gösterilmesini diyo hemen bende yüzüm gorunmedikten sonra neden olmasın dedim ama yine de cekmiyoruz dedi bende ısrar etmedim yâ süleyman beye ii diyorlar bide ebru hanim a onlarla görüştümzmu pekiBen Gaziantep'te ünlü bir estetisyene 1500 e yaptrdm canım. Icinize sindikten sonra parayi ve farklı sehirde uzakta olmasini dert etmeyin bnce
Anladm cnm süleyman beyin bu konuda çok deneyimli olduğunu biliorum bi görüş istersen ücreti biraz yüksek ama sanırım değerArkadasm daha öncede belirttgm gibi benim iç dudaklr tammn kesildi buda her acidan problem, sağlığını etkiliyor. Dr.lar öncesinde cok yaptm cok basit hemn hallederz diyolar parayi duyunca.yaptrcaksanda daha önceki yaptıklarının fotoğrafni muhakk göstersin.ben aman uzak bi yere gitmiym annem baksın yanmda olsun dedim rezil oldum.simdi bi umut olsa yurt dışına bile gitcem o derece...
Süleyman beyle görüştm saolsun moral verdi bu ayın sonunda gidicem muayneye.ebru haniminda asistaniyla görüştm düzeltme yapmiyor dedi.Anladm cnm süleyman beyin bu konuda çok deneyimli olduğunu biliorum bi görüş istersen ücreti biraz yüksek ama sanırım değer
Valla canim kendine güvenen gösteriyor.sonucta yüz gorunmedikten sonra nolucak.ben simdi doktrlara gönderiyorum ne yapılabilir diye benim için sorun yok gerekirse kullansnlarda.ayrica internettede birçok foto var en azından ordan gösterin bunun gibi olur mu diye.benim çok cahilligme geldi bu kadar arastrmadim.doktrmda sanki ilk kez görmüş gibi mahvetti hicccc bilmeyen bi insan bile bu kadarını yapamaz.....Of canım yaa bende doktorlarla görüşürkn önceki ve sonraki fotoları varmı geldiğimde bakmak için hemen öyle ameliyat larin olmaz diyo siz istermisiniz herkese gösterilmesini diyo hemen bende yüzüm gorunmedikten sonra neden olmasın dedim ama yine de cekmiyoruz dedi bende ısrar etmedim yâ süleyman beye ii diyorlar bide ebru hanim a onlarla görüştümzmu peki
Onun için muayene etmesi lazım dimi ama işte bnm ole bi şansım yok aynı şehir olsa tamam da gidince yaptirip aynı gün dönmem lazım peki sen kimi düşünüyorsunV
Valla canim kendine güvenen gösteriyor.sonucta yüz gorunmedikten sonra nolucak.ben simdi doktrlara gönderiyorum ne yapılabilir diye benim için sorun yok gerekirse kullansnlarda.ayrica internettede birçok foto var en azından ordan gösterin bunun gibi olur mu diye.benim çok cahilligme geldi bu kadar arastrmadim.doktrmda sanki ilk kez görmüş gibi mahvetti hicccc bilmeyen bi insan bile bu kadarını yapamaz.....
Bize haber ver olur mu çok kararsızımyapcam bilmiyorumSüleyman beyle görüştm saolsun moral verdi bu ayın sonunda gidicem muayneye.ebru haniminda asistaniyla görüştm düzeltme yapmiyor dedi.
Aynen canım bize de mutlaka haber ver çünkü benim de tercihlerim arasında süleyman bey varBize haber ver olur mu çok kararsızımyapcam bilmiyorum
Ya sanki dudakta küçültme olunca o bariz burdayım dicek gibi ve genelde küçültme yapılınca oraya da ufak bi işlem yapiliyo yani yapan arkadaşlar herhangi bi sorun yaşıyor mu cinsel açıdan merak ediyorumBu dediğn doktor kim cnm klitoris e ne için müdahale olcak
ben mumtaz beye oldum memnunumAynen canım bize de mutlaka haber ver çünkü benim de tercihlerim arasında süleyman bey var
Slm canım ben de iki gün önce oldum ama şişlik ten ne olup bittiğini nasıl olacağını pek tahmin edemiyorum sen de de oldu mu ve kaç günde toparladi bol su içmenin faydası olduğunu duydum günde 3 Litre rahat içiyorum ama sanki çok sık gitmekten biraz yanma oldumerhaba arkadaşlar 2 gün önce Silivri Kolan Hastanesi Dr Eser Ağar'a labioplasti ameliyatı oldum.Çok memnunum.Kesınlıkle Eser Beyı tavsıye edıyorum sıze.Zaten nette ufak bır arastırma yaparsanız kendısıyle ılgılı cok guzel yorumlar okuyacaksınız.1 hafta-10 gün içinde ameliyat için gün veriyor.Regl döneminizin bitişinde olmanızda fayda var.Mikrop kapmaması ıcın.Çok ilgili,güler yüzlü ve bu işin gerçekten ustası.100 tl tahlil ücreti ödedim.1900 tl de ameliyat ücreti.1 gece hastanede kalıyorsunuz.(Ücrete dahil yatış ücreti ödemiyorsunuz )Ameliyat yaklasık 1.5 saat kadar sürüyor.Çıktığımda cok hafif ağrım vardı ama cok kuvvetli bir agrı kesıcı ıgne yaptılar ve gece boyunca cok rahat uyudum hıc bı sorun yasamadım.Ertesi sabah doktor bey kontrole geliyor aynayla size yaptıgı ıslemı gosteriyor.Merak ettıgınız bir seyler varsa detaylı sekılde cevaplıyor.Tuvalet sonrası tenturdıyot sürüyorsunuz temizliginize cok dıkkat etmenız gerekıyor.1 hafta kullanacagınız antıbıyotık verıyor ve agrı kesıcı.Benım hıc agrım olmadıgı ıcın agrı kesıcıyı kullanmadım.Amelıyattan sonrakı gün ayakta yıkanmanızda bır sakınca yok.Dikkat etmenız gereken bırseyde bacaklarınızı acmamanız.İlk 2-3 gun yuruyusunuzden cevrenızdekıler anlayabılır bır operasyon gecırdıgınızı.Ama sonuc gercekten cok ıyı.Sakın korkmayın.Çok mutluyum keske daha once yaptırsaydım.Doktorunuzu dikkatli secın.Nette ısmını okudugum cogu doktor oldukca pahalı ucretlerde bu ısı yapıyor.Sormak istediğiniz birşeyler varsa memnuniyetle cevaplayabılırım
Slm canım ben de iki gün önce oldum ama şişlik ten ne olup bittiğini nasıl olacağını pek tahmin edemiyorum sen de de oldu mu ve kaç günde toparladi bol su içmenin faydası olduğunu duydum günde 3 Litre rahat içiyorum ama sanki çok sık gitmekten biraz yanma oldu
Canım sen çok çabuk toparlanmissin canım ben hala evdeyim şişlikler biraz indi ama hala var yani inş çektiğim sıkıntılara degergeçmiş olsun canım.2 gün önce oldum bende.dısarıya cıkıp gezebılecek kadar ıyı durumdayım çok şükür.şişlik hiç olmadı.her tuvalete gıttıgınde tenturdıyotu mutlaka sür.gazlı bez kullanma çünkü dikişlere takıp sökebilirmiş.kabız olmaman için bol su içmeyi öneriyorlar.