Labioplasti Ameliyatı

SLM herkese Ankarada LABİOPLASTİ ameliyatı olan ve sonuçtan memnun kalanlar varmı?ama lütfen doktor ismini ve maliyetini de yazarsanız sevinirim.hem doktor araştırıyorum hemde fiyat.sonuçta nakil yapmıcak düzeltme yapcak ne kadar maliyetli olabilirki durduk yere kazıklanmayalım.yorumları okudum ama aradıgım cvp hiç birinde yok tşk...

Ben Dr. Hanife Akınoğlu'na ameliyat oldum. çok memnun kaldım. herkese tavsiye ederim Hanife Hanım'ı.

merhaba, bende 4 gün önce Hanife hnm a ameliyat oldum. ancak şişliğim var. iyileşme sürecin ne kadar sürdü.
ve doğal bir görüntü oldu mu? şuan şişlik olduğu için içimde bir endişe var. bilgi verebilir misin teşekkürler

SLM herkese Ankarada LABİOPLASTİ ameliyatı olan ve sonuçtan memnun kalanlar varmı?ama lütfen doktor ismini ve maliyetini de yazarsanız sevinirim.hem doktor araştırıyorum hemde fiyat.sonuçta nakil yapmıcak düzeltme yapcak ne kadar maliyetli olabilirki durduk yere kazıklanmayalım.yorumları okudum ama aradıgım cvp hiç birinde yok tşk...

merhaba,
ctesi gunu ben ameliyat oldum. iyileşme sürecine girdikten sonra size bilgi vereyim. hastane ve ekip cok güzeldi. ilk birkaç saat kanamam oldu ama sonra durdu. şuanda şişlik var. dikişler düştükten şişlik geçtikten sonra sonucu net bir şekilde görüp olumlu ya da olumsuz bilgi vereceğim. vaktiniz varsa bekleyin derim...

:::::=))) ben oldum ankarada cok memnunum doktor sulyeman eserdag hera kadın saglıgı merkezınde ılgı ve alakaları super doktor gercekten cok onemlı bı kaç gun oldu amelıyat olalı agrım hıc yok sade bıras morluk var oda normal bı durum tavsıye ederım tek adres hera bence ve suleyman bey ankda olupda bu amelıyatı yaptırmak ısteyenlerı tavsıye edıyorum cok rahatlıkla...

Ben de yaklasik 50 gun once bu ameliyati oldum ve burda anlatildigi gibi kolay olmadigini soylemek isterim hatta oldukca zordu su an 50 gun gecti ve hala eskisi gibi degil hic bisey hala aci hissediyorum cinsel iliski sirasinda haz almamda da azalma oldu ve gercekten cok pismanim ustelik sekilde guzel degil hayatimda vermis oldugum en gereksiz karar ustelik bende cok da gerekli degildi ama iste insan kafasina takinca yasamadan sanki hersey super olacak zannediyor. Tavsiyem lutfen yaptirmayin erkekler icin zerre kadar onemi yok.

:::::=))) ben oldum ankarada cok memnunum doktor sulyeman eserdag hera kadın saglıgı merkezınde ılgı ve alakaları super doktor gercekten cok onemlı bı kaç gun oldu amelıyat olalı agrım hıc yok sade bıras morluk var oda normal bı durum tavsıye ederım tek adres hera bence ve suleyman bey ankda olupda bu amelıyatı yaptırmak ısteyenlerı tavsıye edıyorum cok rahatlıkla...
fiyat hakkında da bilgi verir misiin :) bende olmak istiyorum ama doktor konusunda hala karar veremedim

Arkadaslar bende labioplasti ameliyatı oldum yaklasık 2 hafta önce ankara'da hera kadın saglıgı merkezine gittim doktorum süleyman eserdag müthiş bi insan asistanları ve klinigi de öyle. Suanki durumumdan cok memnunum iyiki süleyman beyi ve hera klinigi tercih etmisim
Mrb canım bende dün görüştüm ama pek bişe anlamadım fiyati duyduktan sonra süleyman bey sadece küçültme mi yapıyor yoksa estetik olarakta birseyler yapıyor mu yapmiyorsa çok pahalı yani bana yardımcı olursan sevinirim

fiyat hakkında da bilgi verir misiin :) bende olmak istiyorum ama doktor konusunda hala karar veremedim
Slm Nurakyol ben dün kendisiyle görüştüm ve 5000 dedi çok kararsizim yani o kadar para verdikten sonra sonuç kötü olursa üzülürüm :KK43:

Slm canım bende süleyman beyi düşünüyorum ama uçuk bi fiyat verdi sen ne kadara yaptirdin ve neler yaptı sana sadece küçültme mi yaptı yoksa dolgu ve klitoris de yaptı mı yani sadece küçültme olmuyo estetik açıdan da ii görünmesi lazım degilmi

Ben de yaklasik 50 gun once bu ameliyati oldum ve burda anlatildigi gibi kolay olmadigini soylemek isterim hatta oldukca zordu su an 50 gun gecti ve hala eskisi gibi degil hic bisey hala aci hissediyorum cinsel iliski sirasinda haz almamda da azalma oldu ve gercekten cok pismanim ustelik sekilde guzel degil hayatimda vermis oldugum en gereksiz karar ustelik bende cok da gerekli degildi ama iste insan kafasina takinca yasamadan sanki hersey super olacak zannediyor. Tavsiyem lutfen yaptirmayin erkekler icin zerre kadar onemi yok.[geçmiş olsun canım biraz daha düzeldi mi? ayrıca sen hangi doktora yaptırdın??????

ama şöyle bişey var işte bin tl olana güvenilir mi az para verip kötü sonuç almak var pişman olmak istmiyorum süleyman beye olanlardan hiç memnunsuz olanı duymadım .s

ama şöyle bişey var işte bin tl olana güvenilir mi az para verip kötü sonuç almak var pişman olmak istmiyorum süleyman beye olanlardan hiç memnunsuz olanı duymadım .s
Aynen canım bende senin gibi düşünüyorum ama işte arada ki fark az değil yani miki murvet Bulut ta olmuş ve memnun olmuş ama cvp vermiyor işte :KK43:

Bende senin gibi düşünüyorum ama işte arada ki fark az değil yani miki murvet Bulut ta olmuş ve memnun olmuş ama cvp vermiyor işte :KK43:

Ben de yaklasik 50 gun once bu ameliyati oldum ve burda anlatildigi gibi kolay olmadigini soylemek isterim hatta oldukca zordu su an 50 gun gecti ve hala eskisi gibi degil hic bisey hala aci hissediyorum cinsel iliski sirasinda haz almamda da azalma oldu ve gercekten cok pismanim ustelik sekilde guzel degil hayatimda vermis oldugum en gereksiz karar ustelik bende cok da gerekli degildi ama iste insan kafasina takinca yasamadan sanki hersey super olacak zannediyor. Tavsiyem lutfen yaptirmayin erkekler icin zerre kadar onemi yok.
Seni çok iyi anlıyorum benimde bu hayattaki en buyuk pismanligim oldu.sen kime oldun canim bu arada ben ikinci operasyon için doktr araştırıyorum da

Seni çok iyi anlıyorum benimde bu hayattaki en buyuk pismanligim oldu.sen kime oldun canim bu arada ben ikinci operasyon için doktr araştırıyorum da
geçmiş olsun canım çok üzüldüm yaa inş ikinci tercihin ii olur canım peki sen kime yaptirdin ve ne kadara yaptirdin canım

Çok gecmiş olsun labioplasti zor bi operasyon değildir ben dikişlerim rahatsızlıgı dışında cok zor atlatmadım ve hergün baktıkça iyiki yaptırmışım diyorum

X