Labioplasti Ameliyatı

ARKADAŞLAR MERHABA BEN 21 YAŞINDAYIM 18 YAŞINDAN SONRA VÜCUDUMDA DEĞİŞMELER OLDU VE VAJİNAMDA RAHATSIZLIK DUYDUĞUM BİR SARKMA OLDU ARAŞTIRDIĞIMDA LABİOPLASTY AMELİYATINI GÖRDÜM GERÇEKTEN İHTİYACIM OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM ÇÜNKÜ BU SADECE GÖRÜNTÜ İÇİN DEĞİL ADET OLDUĞUNDAKİ TEMİZLİK YA DA HERHANGİ BİR PANTOLON GİYDİĞİNDEKİ SIKIŞMADAN DOLAYIDA OLUYOR TABİ KİMSEYE AÇAMIYORSUN BU DURUMU EN SONUNDA BURADAN BULDUĞUM OKUDUĞUM ŞEYLERDEN YOLA ÇIKARAK MÜMTAZ YÜCE YE AMELİYAT OLMAYA KARAR VERDİM AYIRACAK PEK FAZLA BÜTÇEM DE YOKTU BU AMELİYATA Kİ OKUYORUM BEN PARA KAZANAN BİR İNSANDA DEĞİLDİM
KARAR VERDİM AMA ARAMAYA CESARET EDEMİYORDUM
yaz oluyor havuza denize gidemem diyip kışa atıyorum kış oluyor param yok diyorum yaza atıyorum bu ameliyatı olmaya korkuyorum ama gerçekten yazılanlar gibi neyi dert ettim bilemiyorum arkadaşlar şimdi beni iyi dinleyin ben A dan Z ye anlatacağım size
Mümtaz Yüce yi aradım kendisinden bilgi aldım bana yılların deneyimiyle cok bilgi verdi rahatlattı birde bakire olduğumu söyledim sonucunda zarar görmemesi lazım önemli birsey bakirelik
bana güven verdi ameliyat için gün aldım kurban bayramındada dinlenirim hazır okul tatilken dedim ve gidip ameliyatı olucam dedim (fiyatı yazmıyorum bence arayın görüşün kendisi para meraklısı bir insan değil indirim yaptı yani)
eşiyle birlikte ameliyata giriyor ikiside cok güler yüzlü GERCEKTEN
ameliyat kalcanıza yapılan ağrı kesici iğneyle başlıyor sonra ne kadar kesileceğini flan konuşuyorsunuz sonra dudaklara anestezi uyguluyor ve kesiyor sadece dudaklara anestezi uygularken ağrı duyuyorsunuz ve dikiyor ben cok kıpırdandım canım tatlıdır benim ağrımasa bile kendimi strese soktum ama hep güler yüzlü davrandı sonra oturdu konuştu ilgilendiler gerçekten insanı anlayışla karşılaması beni cok memnun etti ayağa kalktım yürüdüm bir sıkıntı yoktu sonra hafif sızlama oldu bi antibiyotik ve bi ağrı kesici yazdı eczaneden aldım bende
o günü atlatınca ertesi gün ağrı sızı kalmıyor sadece tuvalete gidince mümtaz beyin verdiği baticon ve pedler gazlı bezlerle pansuman yaptım sonra 4-5 güne birdaha cağırdı beni bazı dikişleri aldı iz yaparmış bu beni daha mutlu etti işini en güzeliyle yapıyor gerçekten
ben ilk neden ucuz flan dedim ama sonucunda para kolay kazanılmıyor boşuna 3-4 bin verenlere acıyorum yani bence ekonomik hem de cok ilgili mümtaz bey acaba neden böyle uygun flan dedim ben cok düşündüm ama siz duşunmeyin haftada 2-3 kişi sadece bunun için geliyormuş ben memnun kaldım ve yıllardır dert edindiğim şeyden kurtuldum ya varmı dahası neden daha önce olmadım yada iyiki olmuşum diye düşünürüm şimdi artık sormak istediğiniz varsa sorun bana ama fiyatta indirim yaptırdım yazmıcam arayın konuuşun bilgi alın benden cevap bekleyeceğinize korkmayın =) bircok kiişi eşiyle cinsel hayatının kötü olmasından dolayı bu ameliyattı olmuş yada ayrılmış sizde öyle olmayın =2:

öncelikle herkese iyi bayramlar
Gizemlikız sorum sana olacak ; Boyutu ne kadardı seninkinin benimki bana çok sarkıkgeliyor ameliyattan sonra sertleşme falan olur mu acaba fiyat konusunu vermemişsin ama indirim yapılmamış halini söyleyebilir misin ben izmir deyim acaba sen nerede ameliyat oldun
şimdiden çok teşekkür ederim

yıldızkız merhaba bende lapioplasti ameliyatı olmak istiyorum.bende ankaradayım ve araştırdığımda süleyman beyin çok iyi olduğunu okudum.yanlız maddi imkanımın iyi olmamasından dolayı kendimi ayarlayabilmek için senden ne kadara yaptırtığını öğrenmek istiyorum.yeni üye olduğum için özel mesaj yollayamıyorum.senden bu konuda öğrenmek istediğim bikaç şey daha var.yardımcı olursan çok sevinirim.

ufk benimki bence baya sarkık ve büyüktü yani cidden ihtiyacım vardı ameliyattan sonra sertleşme nedemek anlamadım ama küçülüyor işte tabiki bir sertleşme olur diye düşünüyorum indirim için bence kendin ara konuş izmirden gelicem dersen yardımcı olur muhakkak bugün gittim kontrole dikişler kendinden eriyen olmasına rağmen iz bırakmasın diye aldı mümtaz bey cok ilgili hafif sisliğim devam ediyor diye 1 ay sonra yeniden bakalım dedi bence düşünüyorsan benim gibi cesaretlen ve yaptır eskisine bin basar yeni hali

teşekkür ederim gizemlikız cevabın için
buna karar verip gitmek okadar zor ki benim halimden anlıyosundur bakalım artık inşallah bu kararı en kısa zamanda alabilirim
en iyiysini sen yapmışsın umarım şişliklerde biranönce iner :))

merhaba ben de labioplasti olmayı düşünüyorum ve operasyonu mümtaz bey yapsın istiyorum.. yalnız labioplasti olanlara sorum var; belki çok özel olacak ama klitoris bölgenizi de küçülttüler mi operasyonda.. çünkü benimkisi dışardan bakıldığında görünüyor ve oranın da yapılması lazım.. his kaybı olur, kötü görünür gibi endişelerim var.. operasyonu olanlar lütfen ayrıntılı bilgi versinler.. bu çok büyük bir sorun ve bizim gibi binlerce insan var.

Merhaba, ben ameliyatımı 2013 ocak ayında oldum. Ameliyatımı Mümtaz Yüce yaptı. Bu ameliyatı olmaya karar verdiğimde araştırdım. Özellikle kadınlar kulübü yorumları etkili oldu. Mümtaz hocamdan önce bir başka doktor beyle daha konuştum. Mümtaz hocamın tarzı tavrı ameliyatı yapmasına karar vermemi sağladı. Çok ilgili ve içten biri. Ayrıca vajina anatomisini biliyor. Bu çok önemli Vajina görünümü kadar anatomi ve his kaybıda önemli. İnanılmaz hassas bir bölge.

Bence siz önce görüşmeye gidin ki önce telefonla uzun uzun görüşüyorsunuz zaten. Muayene ücreti oldukça makul bir fiyat. Ayrıca istediğiniz soruları sorun ve muayene esnasında sizi rahatsız eden ve olmasını istediğiniz herşeyi paylaşın ve sorun. Sizi aydınlatıyor ve olması muhtemel şeyleri açıklıyor.

Ben öyle yaptım. Hem dudaklar uzun hemde tamamı buruşuk gibi duruyordu. Daha bir ay geçmesine rağmen görüntüsünden oldukça memnunum. Ameliyat sırasında oldukça acıyor. Ki benim acı eşiğim yüksek zannederdim. Bune lazer gibi ne başka bişey gibiymiş. Ama korkmayın acı giderek azalıyor ve 3-4 saat sonra kalmıyor. Hiçbir şekilde kanamam olmadı. 4-5 gün pansumanı aksatmadım. Tam zamanında dikiş aldırdım. Bu kendinden eriyen dikişler yanılmayın yalnızca düğümler alınıyor.Ameliyat sırasında hocam ve eşi muhteşemdi. Ameliyata eşiyle giriyor. Hocamın önem verdiği şeyler pansumanın dediği gibi yapılması ve zamanında dikiş aldırmaya gelinmesi. Bu iz kalmaması için çok önemli.

Klitoris konusunda bende kendisi ile konuşmuştum bana anatomiyi anlattı ve ikna oldum şimdi klitorise müdahale etmediğime memnunum. Çünkü o kısım düzelteyim derken açıkta kalabilmesi riske atılmayacak bir yermiş cidden. Ama sizin durumunuz farklı olabilir mutlaka muayene olun ve açık açık çekinmeden sorun derim. Hocam o kadar profesyonelki istediğiniz kadar sorun açıklıyor.

Size önerim bilgisayarda öncesi ve sonrası fotoğraflarına fazla bakmayın. İnsanı yanıltıyor. Her insanın burnu gibi vajinası da farklı. Labiaplasti ameliyatı anatomiyi olabilinecek en doğal hale getirebilmek bence. İyiki yaptırmışım fazlalığın beni ne kadar rahatsız ettiğiniin yıllarca farkında değilmişim. Bende akıntı koku vs olmazdı yinede sonrası çok daha rahat oluyor insan. Ben sitede yorum yapan arkadaşlara da teşekkür ediyorum bu site sayesinde karar verdim, Mümtaz hocayı buldum ve şu an çok mutluyum. Sevgiler

Mümtaz Yüce'de ameliyatımı oldum. Sonuçtan hiç memnun değilim arkdaşlar bu memnun olanlara farklı bir muamele mi yapıldı acaba çokk deneyimlide bana gelince mi deneyimsiz oldu ilkel yöntemlerle müdehale yapılıyor sonuç felaket olan labiam bile yok tamamen kesti bazı yerler duruyor çektiğim acı zaten anlatılmaz dikiş izleri belli iğrenç ötesi sakın olmayın bu doktora hayalleriniz suya düşmesin

ameliyatı ne kadara oldun öğrenebilirmiyim? bende olmak istiyorum...

forumu takip eden birileri var mı hala ..ankarada yaşıyorum ve bu ameliyatı olmak istiyorum ... deneyimli olanlarınızdan görüş bekliyorum

forumu takip eden birileri var mı hala ..ankarada yaşıyorum ve bu ameliyatı olmak istiyorum ... deneyimli olanlarınızdan görüş bekliyorum

Canım ben ankarada değilim ama burdaki arkadaslardan kerr ankarada ebru hanım die bir doktora ameliyat oldu cokta memnundu forumu okursan biraz eskiye doğru onun yorumlarını görebilirsin:)

bende bu ameliyatı olmak istiyorum ama hala bir takım tereddütlerim var arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun. süleyman eserdağ, ebru zülfikaroğlu ve mümtaz yüce arasında kaldım. mümtaz beyin verdiği fiyatlar normal olduğu için onu düşünüyordum ama bu yorum beni endişelendirdi :/

hala emin değilim. ileride olacak kötü sonuçlardan da korkuyorum. süleyman bey ne kadar ücret istiyor acaba olan birisi söyleyebilir mi? ben antalyada oturuyorum burdaki hiçbir doktora güvenmiyorum. ankaraya gelebilme şansım var o yüzden bu karmakarışıklıktan kurtulmak istiyorum.

bacım sen yorumu yazalı çok olmuş ama sormam lazım, ben mümtaz yüceye olmayı planlıyordum bu ameliyatı, senin vajinanı durumu şuan nasıl ? bana biraz detayı bilgi verirmisin yorumun bayağı korkuttu beni ya özelden mesaj atamıyorum burayı yeni keşif ettim o yüzden bir kaç günlük üyeyim , labioplasti olmaya karar verdiğimde bu siteyle karşılaştım herşeyi okudum ve mümtaz yüce uygun fiyatlı ve memnuniyet oranı yüksek diye onda karar kıldım ama senin yorumun ve bir arkadaşın yorumuyla birlikte gerçekten iyicene kafam karıştı kime inanacağımı şaşırdım, biri harika diyor biri berbat lütfen şuanki durumun hakkında bana bilgi verirmisin

Ben kararımı verdim. Deneyimlerinden dolayı süleyman beye gitmeyi düşünüyorum. Ebru hanım çok yüksek fiyatlar verdi ben öğrenciyim ödemem mümkün değil. Özel okulda okuyorum zaten onun masrafları bana yetiyor. Sülayman bey çok isterse de en azından değer çünkü çok temiz güzel iş yapıyormuş.

Canım ben ankarada değilim ama burdaki arkadaslardan kerr ankarada ebru hanım die bir doktora ameliyat oldu cokta memnundu forumu okursan biraz eskiye doğru onun yorumlarını görebilirsin:)

arkadaşlar, kolay ve sonunda komplikasyonu az olan bir ameliyat labiopalsti. önemli olan girişimi yapacak olan doktorun bu işlemde tecrübeli olmasıdır, kısaca örneklersek çok yaptığınız yemeği daha leziz yapıyorsunuz değil mi:)

Arkadaşlar bu işin ameliyatsız yapılanı da var. Mezoterapi ve dolgu yöntemiyle. hatta o bölgede botox dahi kullanılıyor. İlla ki ameliyat gerekli değilse veya deformasyon çok fazla değilse bu yöntemler çok daha ucuz ve güvenli bilginize. Detay merak eden özelden mesaj atsın

Ben Dr. Hanife Akınoğlu'na ameliyat oldum. çok memnun kaldım. herkese tavsiye ederim Hanife Hanım'ı.

canım süleyman beyle görüştünmü? ne kadar fiyat verdi? benimde maddi durumum kısıtlı. hem çok uçuk olmayan bi fiyat hemde işini bilen bi doktora olsun istiyorum. fiyat görüştüysen lütfen buradan paylaşırmısın.

merhaba,
labioplasit ameliyatı için birkaç doktorla görüştüm istanbulda. en makul fiyatı özel hastaneler verdi ancak iki hastane de genel anestezi ya da spiral anestezi ile yapabileceklerini söyledi. lokal anestezi için de dayanamazsın acısına dediler. içinizde lokal anestezi ile olan ya da Mümtaz hocaya yaptıran var mı? diğer anesteziler riskli görünüyor ama lokalde ağrı hissedersin diyorlar. kararsız kaldım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…