Ferruh Bingül, Ankara'daDoktorunuzun adını öğrenebilir miyim?
Merhabalar öncelikle ben yazıma su şekilde başlamak istiyorum.. Ben 162 boyunda 63 kiloyum ve Rabbime şükürler olsun ki sağlık problemim yok, Rabbim çok güzel bir şekilde de yaratmış beni.. Fakat çok takıntılıyim.. yüzüm de şükürler olsun ki tek sorunum yok. Fzigimde balık etli olmama rağmen gayet iyi. Ama bn aklıma takılan herşeyi sorun ediyorum. Mesela burnumda sıkıntı yok ama genede bn büyük mü küçük mu dıe sorun ediyorum kndimce.. bekarım.. ben bu yıl içinde dikkat ettim bnm sol küçük ve büyük dudak birazcık uzun. Normalde olması gereken, bi bayan ayakta bacakları kapalı iken iç dudakların, dış dudakların arasında olmasıymış.. bn ayakta bacaklarım kapalı iken sadece çok az bisi dsari taşıyor buda bni sinir ediyor.. bn buyil farkına vardım her bayanda aynı sanıyordum.. bu yıl her bayanın iç ve dış dudağının farklı olduğunu öğrendim. %80 kadınlarda bu sorun varmış.. bu sorun zayıf çıtı pıtı kızlarda da olabilick bi drummu yoksa balik etlilerde mı oluo.. bunu takınti etmemin tek sebebi kendim. İlerde eşim sorun eder su olur bu olur DİE düşünmüyorumm. Esimin düşüncesi çokta önemli olmaz çünkü ilerde birgün doğum yapınca vs gene bozulma olucak.. labioplasti ameliyatından memnun olanda var olmayanda kafam karıştı.. bnmki asimetrik şekilde bozuk. Sol iç ve dış dudak biraz uzun iç dudak dış dudağının dışına taşıyor.. demem ki o kişi szce bunu çok sorun etmeli miyim. her bayanda olur mu?? Zayıf çıtı pıtı kadınlarda da olur mu bu durum.. lütfen yardımcı olun. Takıntı etmemin sebebi şu, dış görünüş olarak çok güzel bi kızım Rabbime şükürler olsun ama bu iç ve dış dudak meselesi tum özgüvenimi yok edioAnkaradaki Ebru Hanimi Tavsiye edebilirim ....
Merhabalar öncelikle ben yazıma su şekilde başlamak istiyorum.. Ben 162 boyunda 63 kiloyum ve Rabbime şükürler olsun ki sağlık problemim yok, Rabbim çok güzel bir şekilde de yaratmış beni.. Fakat çok takıntılıyim.. yüzüm de şükürler olsun ki tek sorunum yok. Fzigimde balık etli olmama rağmen gayet iyi. Ama bn aklıma takılan herşeyi sorun ediyorum. Mesela burnumda sıkıntı yok ama genede bn büyük mü küçük mu dıe sorun ediyorum kndimce.. bekarım.. ben bu yıl içinde dikkat ettim bnm sol küçük ve büyük dudak birazcık uzun. Normalde olması gereken, bi bayan ayakta bacakları kapalı iken iç dudakların, dış dudakların arasında olmasıymış.. bn ayakta bacaklarım kapalı iken sadece çok az bisi dsari taşıyor buda bni sinir ediyor.. bn buyil farkına vardım her bayanda aynı sanıyordum.. bu yıl her bayanın iç ve dış dudağının farklı olduğunu öğrendim. %80 kadınlarda bu sorun varmış.. bu sorun zayıf çıtı pıtı kızlarda da olabilick bi drummu yoksa balik etlilerde mı oluo.. bunu takınti etmemin tek sebebi kendim. İlerde eşim sorun eder su olur bu olur DİE düşünmüyorumm. Esimin düşüncesi çokta önemli olmaz çünkü ilerde birgün doğum yapınca vs gene bozulma olucak.. labioplasti ameliyatından memnun olanda var olmayanda kafam karıştı.. bnmki asimetrik şekilde bozuk. Sol iç ve dış dudak biraz uzun iç dudak dış dudağının dışına taşıyor.. demem ki o kişi szce bunu çok sorun etmeli miyim. her bayanda olur mu?? Zayıf çıtı pıtı kadınlarda da olur mu bu durum.. lütfen yardımcı olun. Takıntı etmemin sebebi şu, dış görünüş olarak çok güzel bi kızım Rabbime şükürler olsun ama bu iç ve dış dudak meselesi tum özgüvenimi yok edioBoyle birden ortaya cikip yazilan asiri memnuniyet icerikli mesajlara inanmiyorum, yeni uye olmussun sen bu ameliyati olurken bu siteye girip bakmadin mi hic, didik didik ediyoruz her koseyi, olurken siteye tek bir yorum yapma sonra olduktan sonra gel paylas :) anlamsiz geliyor birazda asistan kokuyor
Su an nasılsınız gecti mi şişlik agrı var mı iyi ki yaptırdım diyo musunuzSlm canım ben de iki gün önce oldum ama şişlik ten ne olup bittiğini nasıl olacağını pek tahmin edemiyorum sen de de oldu mu ve kaç günde toparladi bol su içmenin faydası olduğunu duydum günde 3 Litre rahat içiyorum ama sanki çok sık gitmekten biraz yanma oldu
Şu an iyi misiniz pişman mısınız halaBu hafta kontrol için doktora gittim. Normal şartlarda böyle bişey mümkün değil çünkü direkt bir müdahalemiz olmadı dedi. Ancak stres vs etki edebilir dedi ama benim konuyu detaylı anlatışıma ikna oldu ve olayın stresten olmadığını düşünmeye başladı. Neyse ameliyat sonrası sinirlerde hava vs kalabiliyor ve bu da impulsların iletimini engeleyebiliyor dedi Kortizonlu bir krem verdi. Ama kesinlikle öyle bile olsa geçici bir durumdur dedi. Bakalım göreceğiz. Bir de 2 yılı bulabilir tam anlamıyla toparlanması dedi. Umarım geçer. Ben estetikle ilgili dersimi almış oldum.. Gerisi size kalmış..
Ben de boyle dusunuyorımBoyle birden ortaya cikip yazilan asiri memnuniyet icerikli mesajlara inanmiyorum, yeni uye olmussun sen bu ameliyati olurken bu siteye girip bakmadin mi hic, didik didik ediyoruz her koseyi, olurken siteye tek bir yorum yapma sonra olduktan sonra gel paylas :) anlamsiz geliyor birazda asistan kokuyor
Bende düşünüyorum canm.konya beyhekim devlet hastanesinde plastik cerrah arif aydın .memnun kalanlar var .arif beye ücreti sordum.en az 1000tl dedikızlar içinizde labioplasti ameliyatı olan veya olmayı düşünen var mı?bu konuda olanlardan doktor tavsiyesi bekliorum:a015:
Okudugum heryerde cok fazla ovgu içeriyorsunuz.İnsanin olacaksa da ameliyat olasi gelmiyor.Merhaba.
15 gün önce Süleyman Eserdağ'a labioplasti ve hudoplasti ameliyatı oldum. Burdaki yorumlara baktığımda birazcık korkarak gitmiştim. İlk kontrolümü Bağdat Caddesinde Burcu Hanım yaptı. O kadar pozitif enerjili ve o kadar insanı rahatlatıyorki anlatamam size. Ve bir o kadar da ilgili. Zaten direkt Burcu Hanımla tanışır tanışmaz kararımı verdim. Bir hafta sonra ameliyatımı oldum. Süleyman Bey ameliyattan sonra aileme bütün bilgileri vermiş. Ben taburcu olmadan önce de kontole geldi. Aşşşşırı güleryüzlü, sempatik bir doktor ve şuan ki durumuma bakarakta söylüyorum ki çokta bilgili. Ameliyattan sonra hiiç ağrım olmadı. Hatta hiç ağrı kesici kullanmadım. 3. Gün dolaşmaya bile çıktım. Şuanda birazcık ödemim var. Gayet normal o kadar kesildi biçildiAma iyi ki yaptırmışım Süleyman Bey'e. Şüphesi olan varsa bir saniye bile düşünmeden direkt Süleyman Bey'e yaptırsın. Burcu Hanım'a da ayrıyetten teşekkür ederim. Her kafama bir soru takıldığında aradım. İnsanın kafasına soru takılmasa bile Burcu Hanım'ın o cana yakın konuşması karşısında sürekli arayası geliyor. Süleyman Bey, Burcu Hanım ve tüm ekibine çook teşekkür ediyorum tekrardan.