Labioplasti Ameliyatı

Peki memnun kaldınız mi? Çok kararsizim yeni araştırmaya başladım. Ankara'da sizin yazdiginizi görünce sormak istedim.

Bugun tam bi haftam doldu , ben de agri sizi olmadi, yikarken ya da cik dar giydigimde sizisini hisettim. Kanamada bu iki gundur ozellikle geceleri oluyor. O da gunluk ped kullabicagim kadar ya da gazlibez koyuyorum. Sislikte suan pek yok. Valla benim mi diye bakip bakip duruyorum :) memnunum. Tabi erken bunu demek icinde bi iylesse tam anlasilicak. Ama suan bile goruntuyu sevdim

Merhaba kizlar, bugun 14. gunum. Dikisler dusmeye basladi. Kanama yok. Baya iylesmis kesik kan kalmamis. Elimi dokundurdugumda aciyan bi yer yok artik. Bugune kadar hep buz koydum icin sisligimde yok. Sadece tatli tatli kasiniyor, konustum belki bi krem onerirler bakalim. Sekli hosuma gitti , bi taraf bi tik buyuk ama goze batmiyor, rahatsiz etmiyor. Keske farkli bi yer olsada oncesi sonrasi fotolar atsam size

5 gün önce iç dudak küçültme ve kızlık zarı diktirme ameliyatı oldum.1 gün öncesinde de lazerle beyazlatma yaptım. Şu an yürüyemiyorum bile.özellikle lazerlenen bölge çok yanıo. İlaçlar kremler dindirmedi yanmayı.estetik olarak ii görünüo ama ben niye bu kadar acı çekiorum

Ankaradaki Ebru Hanimi Tavsiye edebilirim ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar öncelikle ben yazıma su şekilde başlamak istiyorum.. Ben 162 boyunda 63 kiloyum ve Rabbime şükürler olsun ki sağlık problemim yok, Rabbim çok güzel bir şekilde de yaratmış beni.. Fakat çok takıntılıyim.. yüzüm de şükürler olsun ki tek sorunum yok. Fzigimde balık etli olmama rağmen gayet iyi. Ama bn aklıma takılan herşeyi sorun ediyorum. Mesela burnumda sıkıntı yok ama genede bn büyük mü küçük mu dıe sorun ediyorum kndimce.. bekarım.. ben bu yıl içinde dikkat ettim bnm sol küçük ve büyük dudak birazcık uzun. Normalde olması gereken, bi bayan ayakta bacakları kapalı iken iç dudakların, dış dudakların arasında olmasıymış.. bn ayakta bacaklarım kapalı iken sadece çok az bisi dsari taşıyor buda bni sinir ediyor.. bn buyil farkına vardım her bayanda aynı sanıyordum.. bu yıl her bayanın iç ve dış dudağının farklı olduğunu öğrendim. %80 kadınlarda bu sorun varmış.. bu sorun zayıf çıtı pıtı kızlarda da olabilick bi drummu yoksa balik etlilerde mı oluo.. bunu takınti etmemin tek sebebi kendim. İlerde eşim sorun eder su olur bu olur DİE düşünmüyorumm. Esimin düşüncesi çokta önemli olmaz çünkü ilerde birgün doğum yapınca vs gene bozulma olucak.. labioplasti ameliyatından memnun olanda var olmayanda kafam karıştı.. bnmki asimetrik şekilde bozuk. Sol iç ve dış dudak biraz uzun iç dudak dış dudağının dışına taşıyor.. demem ki o kişi szce bunu çok sorun etmeli miyim. her bayanda olur mu?? Zayıf çıtı pıtı kadınlarda da olur mu bu durum.. lütfen yardımcı olun. Takıntı etmemin sebebi şu, dış görünüş olarak çok güzel bi kızım Rabbime şükürler olsun ama bu iç ve dış dudak meselesi tum özgüvenimi yok edio
Tamamen kndm için sorun ediorum ilerde esim açısından felan değil.. lütfen bi çare..

Ankaradaki Ebru Hanimi Tavsiye edebilirim ....
Merhabalar öncelikle ben yazıma su şekilde başlamak istiyorum.. Ben 162 boyunda 63 kiloyum ve Rabbime şükürler olsun ki sağlık problemim yok, Rabbim çok güzel bir şekilde de yaratmış beni.. Fakat çok takıntılıyim.. yüzüm de şükürler olsun ki tek sorunum yok. Fzigimde balık etli olmama rağmen gayet iyi. Ama bn aklıma takılan herşeyi sorun ediyorum. Mesela burnumda sıkıntı yok ama genede bn büyük mü küçük mu dıe sorun ediyorum kndimce.. bekarım.. ben bu yıl içinde dikkat ettim bnm sol küçük ve büyük dudak birazcık uzun. Normalde olması gereken, bi bayan ayakta bacakları kapalı iken iç dudakların, dış dudakların arasında olmasıymış.. bn ayakta bacaklarım kapalı iken sadece çok az bisi dsari taşıyor buda bni sinir ediyor.. bn buyil farkına vardım her bayanda aynı sanıyordum.. bu yıl her bayanın iç ve dış dudağının farklı olduğunu öğrendim. %80 kadınlarda bu sorun varmış.. bu sorun zayıf çıtı pıtı kızlarda da olabilick bi drummu yoksa balik etlilerde mı oluo.. bunu takınti etmemin tek sebebi kendim. İlerde eşim sorun eder su olur bu olur DİE düşünmüyorumm. Esimin düşüncesi çokta önemli olmaz çünkü ilerde birgün doğum yapınca vs gene bozulma olucak.. labioplasti ameliyatından memnun olanda var olmayanda kafam karıştı.. bnmki asimetrik şekilde bozuk. Sol iç ve dış dudak biraz uzun iç dudak dış dudağının dışına taşıyor.. demem ki o kişi szce bunu çok sorun etmeli miyim. her bayanda olur mu?? Zayıf çıtı pıtı kadınlarda da olur mu bu durum.. lütfen yardımcı olun. Takıntı etmemin sebebi şu, dış görünüş olarak çok güzel bi kızım Rabbime şükürler olsun ama bu iç ve dış dudak meselesi tum özgüvenimi yok edio
Tamamen kndm için sorun ediorum ilerde esim açısından felan değil.. lütfen bi çare..

Kızlar bu asimetrik şekilde bozuk ve dsari az bisi cikio.. çok.mu sorun ediyorum kimseyi.. buyutlcek bisi mi

Su an nasılsınız gecti mi şişlik agrı var mı iyi ki yaptırdım diyo musunuz

Şu an iyi misiniz pişman mısınız hala

Ben de boyle dusunuyorım

Iyi gunler arkadaslar.8 senedir dudaklarin uzunlugundan rahat yuruyemiyordum tahris olup aciyordu.once tum siteleri araştırdım.bu sorun sadece ben de mi var diye.baktim turkiyenin her yerinde bu dertten muzdarip arkadaslar var.ankarada doktor bulmam lazimdi ama fiyati da düşük olmaliydi.yeni mezun olmustum.o aralar is ariyordum.buradaki tum yorumlari okudum.sonra mümtaz yüce hocayi buldum gittim yuzyuze konuştum.ameliyat olmaya karar verdim.ameliyatim 1 saat sürdü.ameliyat yeri ile evim 1.5 saat suruyor.ameliyat olduktan sonra 45 dakika istirahat ettim.yola koyuldum.otobus zipladikca kanamam artti.eve gittigimde ic camasirim komple kan oldu.hemen eve gelince mumtaz hocamın onerilerini yapip pansumani yaptim.ilk gun kanadigi icin sancim olmadi ertesi gun hareketim yavasladi sislik oldu.2 gun sonra dikis aldirmaya gittim.baya toparlanmistim.kanamam az da olsa 1 hafta boyunca oldu.o aralarda pet kullandim.iki hafta sonra kontrole gittigimde artik daha rahat ve duzgun yuruyebiliyordum.kendime ozguvenim geldi.hem uygun fiyata oldum hem de sikayetlerim bitti daha ne olsun :) labioplasti ameliyati korkusu olanlar hic korkmasin ilk gun neden oldum diyosun 2 hafta sonra iyi ki olmusum diyosun.uygun fiyata ameliyat olmak istiyorsaniz kesinlikle mümtaz yüce :)

Merhaba siteye bu yorumu yazmak icin uye oldum. Cunku buradaki yorumlar gercekten benim icin cok yol gosterici oldu.Mumtaz Yuce sayesinde yillardir muzdarip oldugum buyuk ve asimetrik dudaklardan 1 saat kadar once kurtulmus bulunmaktayim :) su an muayenhanesinde istirahat ediyorum cok basarili bir operasyondu sis ve dikisli haliyle bile sonuctan cok memnunum il disindan geldigim icin once telefonla bilgilendirdi beni cok anlayisli sakin ve isinin ustasi bir doktor lokal anesteziyle oldum hep beni rahatlatti sadece ignelerin acisini hissettim hic dusunmeden olun sonuctan da haberdar edicem

Merhaba, Dr Mümtaz Yüce bu konuda çok başarılı bir doktor.18 Aralık 'da ameliyat oldum.İlk gün ağrım oldu. Kanamam olmadı şişme olmadı.Lokal anestezi yaptı.21 Aralık'da kontrole gittim.Dikişlerimi aldı.Hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür.Kesinlikle Dr. Mümtaz Yüce yi tavsiye ediyorum bu ameliyatı yaptırmak isteyenlere...

kızlar içinizde labioplasti ameliyatı olan veya olmayı düşünen var mı?bu konuda olanlardan doktor tavsiyesi bekliorum:a015:
Bende düşünüyorum canm.konya beyhekim devlet hastanesinde plastik cerrah arif aydın .memnun kalanlar var .arif beye ücreti sordum.en az 1000tl dedi

Merhaba.
15 gün önce Süleyman Eserdağ'a labioplasti ve hudoplasti ameliyatı oldum. Burdaki yorumlara baktığımda birazcık korkarak gitmiştim. İlk kontrolümü Bağdat Caddesinde Burcu Hanım yaptı. O kadar pozitif enerjili ve o kadar insanı rahatlatıyorki anlatamam size. Ve bir o kadar da ilgili. Zaten direkt Burcu Hanımla tanışır tanışmaz kararımı verdim. Bir hafta sonra ameliyatımı oldum. Süleyman Bey ameliyattan sonra aileme bütün bilgileri vermiş. Ben taburcu olmadan önce de kontole geldi. Aşşşşırı güleryüzlü, sempatik bir doktor ve şuan ki durumuma bakarakta söylüyorum ki çokta bilgili. Ameliyattan sonra hiiç ağrım olmadı. Hatta hiç ağrı kesici kullanmadım. 3. Gün dolaşmaya bile çıktım. Şuanda birazcık ödemim var. Gayet normal o kadar kesildi biçildi Ama iyi ki yaptırmışım Süleyman Bey'e. Şüphesi olan varsa bir saniye bile düşünmeden direkt Süleyman Bey'e yaptırsın. Burcu Hanım'a da ayrıyetten teşekkür ederim. Her kafama bir soru takıldığında aradım. İnsanın kafasına soru takılmasa bile Burcu Hanım'ın o cana yakın konuşması karşısında sürekli arayası geliyor. Süleyman Bey, Burcu Hanım ve tüm ekibine çook teşekkür ediyorum tekrardan.

Okudugum heryerde cok fazla ovgu içeriyorsunuz.İnsanin olacaksa da ameliyat olasi gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…