Arkadaşlar merhaba,
2014 ekim ayında labioplasti ameliyatı oldum istanbulda, özel bi hastanede. Ücreti oldukça uygundu.(yaklaşık 2000tl civarıydı hastanenin çıkardığı fiyat) doktorum Altay Kartal'dı. Genel anestezi ile oldum. Doktorum o kadar anlayışlıydı ki, iğne olmaktan korkan, hayatında hiç serum taktırmamış ben doktora güvenip hepsini çok rahatlıkla yaptırdım, sağolsun kendisi nazımı fazlasıyla çekti. Yalnz ameliyat sonrası hayatımın en şiddetli acısını yaşadım, iyileşme sürecim 6 haftayı buldu. İlk hafta zaten sadece yatakta tavanı izleyerek geçirdim. Ciddi acılıydı, sanki genital bölgemdeki açık yaraya kürdan batırmışsınız gibi bi acı çektim yaklaşık 3 hafta kdr falan şiddetliydi.. Oturmak falan ciddi sorundu. Korkutmak istemem, bi arkadaşımın çok acısız geçmişti mesela. ama doktor kaynaklı olduğunu düşünmüyorum kesinlikle, bünye kaynaklı olabilir. İyi ki yaptırdım, büyük bir yük kalktı üzerimden. Psikolojimi çok bozuyordu, şuan çok memnunum. Doktorum çok anlayışlı, yardımseverdi. Tavsiye ederim. Fiyatı da oldukça makuldu, 1 gece yattım hastane de (özel çapa hastanesi), çok rahattı odalar vs. Sorularınız varsa cevaplarım seve seve ancak çok girmiyorum. Görmezsem eğer özel msj atabilirsiniz. Soru ve cevaplarınızı sonradan yapıştırırız buraya, herkes faydalanır :)