Labioplasti Ameliyatı

Ben istanbul da aylin bilgin karabuluta (sozde profesor estetik uzmani) oldum ameliyatimi. Oncesinde orgazmla ilgili en ufak bi sikinti yasamayan benim cinsel yasantim bitti desem yeri. Sekli eskisine gore biraz daha iyi ama tamamen kapali degil. Dememo ki dunyanin en guzel vajinasi olsa orgazm olamadiktan sonra bi ise yaramiyo. Bosuna yaptirmayin. Ben doktorum hic etkilemez hatta olumlu faydasi bile olur dedi ama olmadi. Cinsllikten sogudum. Olmuyo naapsam olmuyo artik

Ben istanbul da aylin bilgin karabuluta (sozde profesor estetik uzmani) oldum ameliyatimi. Oncesinde orgazmla ilgili en ufak bi sikinti yasamayan benim cinsel yasantim bitti desem yeri. Sekli eskisine gore biraz daha iyi ama tamamen kapali degil. Dememo ki dunyanin en guzel vajinasi olsa orgazm olamadiktan sonra bi ise yaramiyo. Bosuna yaptirmayin. Ben doktorum hic etkilemez hatta olumlu faydasi bile olur dedi ama olmadi. Cinsllikten sogudum. Olmuyo naapsam olmuyo artik
orgazmla ne alakası var anlamadım ya ben zaten çok yaptrmak istiyorum ama böyle şeyleri duyunca korkuyorum.s

Ne gibi sorun yaşadın canım bende iki ay önce oldum hatta klitoris e de müdahale etti cinsel anlamda bir sıkıntı yaşamadım ama ilişki sonrası çok şişiyor onu anlamadım sende öyle bir problem oldu mu acaba

Ben de sisme gibi bir problem yok ama orgazm olamiyorum ne masturbasyon ne de iliski sirasinda. Eski halimi mumla ariyorum ki cok rahat olurdum hic sikintisiz. Acaba dava acsam hakli bulunur muyum?

Ben de sisme gibi bir problem yok ama orgazm olamiyorum ne masturbasyon ne de iliski sirasinda. Eski halimi mumla ariyorum ki cok rahat olurdum hic sikintisiz. Acaba dava acsam hakli bulunur muyum?
sanmıyorum kendi isteğinizle yaptırdınız bide orgazmla alakasının olduğunu düşünmüyorum ben onun başka bi nedeni vardır psikolojik bile olabilir

ameliyatla ilgisi olduğu kesin. Psikolojik bir sıkıntım yok gayet isteyerek ilişkiye giriyorum hiç bir sorun yok ama sonu gelmiyo bir türlü. Yaptırmayın derim ben. Hiç ama hiç gerek yok. Kiminki dört dürtlük ki. Keşke bu aklım o zmn olsaydı keşke dönüşü olsa..

ameliyatla ilgisi olduğu kesin. Psikolojik bir sıkıntım yok gayet isteyerek ilişkiye giriyorum hiç bir sorun yok ama sonu gelmiyo bir türlü. Yaptırmayın derim ben. Hiç ama hiç gerek yok. Kiminki dört dürtlük ki. Keşke bu aklım o zmn olsaydı keşke dönüşü olsa..
ama bu durum çokta sağlıklı değil malesef ysptrmasak da enfeksiyon akıntı ve ilişki sırasında acı oluyomuş duyduğum kadarıyla bi çok kişi memnun ameliyat olmaktan siz bi doktora gidin derim ben

Gecmis olsun bilisk, umarim biran once duzelir bu durim. Benim merak ettigim farkli ulkelerde de bayan sunneti orgazm olmamasi icin yapildigini biliyoruz bildiginiz kesme islemi, o bolgede de en fazla deri fazlaliklari alinmiyor mu ? Direk oraya yonelik bir mudahale yapilmiyor diye biliyordum. Bir de estetikten sonra bir muddet his kayiplari oluyor oyle bir durum mu acaba ? Bence bi muayene ol ondan sonra belli olur zaten, bu korkuyla herkes ameliyata giriyor sen de cok yasadiysan oncesinde bu etkiliyor olabilir. Ama muyane ol ve fiziksel bir sorun varsa ac davani bir guzel. Ameliyati biz kabul ediyoruz ama sonucunda basimiza bela acilsin diye degil tabiki. Sen o masaya bunu yasamak icin yatmadin.

Kararsizim arkadaslar hicbir doktora tamam diyip icim istemiyor haala. Var mi onerileriniz olumlu olumsuz not aliyim bari. Fiyat ve yer cok onemli degil yeterki iyi bir doktor olsun sonuclari mutlu eden olsun. Tabiki ist yakinim daha iyi olur bana

Bu hafta kontrol için doktora gittim. Normal şartlarda böyle bişey mümkün değil çünkü direkt bir müdahalemiz olmadı dedi. Ancak stres vs etki edebilir dedi ama benim konuyu detaylı anlatışıma ikna oldu ve olayın stresten olmadığını düşünmeye başladı. Neyse ameliyat sonrası sinirlerde hava vs kalabiliyor ve bu da impulsların iletimini engeleyebiliyor dedi Kortizonlu bir krem verdi. Ama kesinlikle öyle bile olsa geçici bir durumdur dedi. Bakalım göreceğiz. Bir de 2 yılı bulabilir tam anlamıyla toparlanması dedi. Umarım geçer. Ben estetikle ilgili dersimi almış oldum.. Gerisi size kalmış..

Bu hafta kontrol için doktora gittim. Normal şartlarda böyle bişey mümkün değil çünkü direkt bir müdahalemiz olmadı dedi. Ancak stres vs etki edebilir dedi ama benim konuyu detaylı anlatışıma ikna oldu ve olayın stresten olmadığını düşünmeye başladı. Neyse ameliyat sonrası sinirlerde hava vs kalabiliyor ve bu da impulsların iletimini engeleyebiliyor dedi Kortizonlu bir krem verdi. Ama kesinlikle öyle bile olsa geçici bir durumdur dedi. Bakalım göreceğiz. Bir de 2 yılı bulabilir tam anlamıyla toparlanması dedi. Umarım geçer. Ben estetikle ilgili dersimi almış oldum.. Gerisi size kalmış..

Tekrar gecmis olsun kremi surwkli mi kullanicaksin, umarim kisa zamanda duzelir

Merhaba kızlar Siteye yeni üye oldum. Aynı problem bende de vardı. Ağustos'ta evlendim. Düğünüme 1 ay kala Labioplasti ameliyatını oldum ve çok mutluyum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Doktorum HANİFE AKINOĞLU'ydu. Aklında soru işaretleri olanlar veya doktor konusunda henüz karar veremeyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Öğrenci olduğum için ameliyat parasının tamamını karşılayamıyordum. Fiyat konusunda da çok yardımcı oldu. Güler yüzlü, cana yakın ve işinin ehli bir doktor. Ameliyatı yaptırdığım için asla pişman olmadım. Aksine keşke daha önce yaptırsaydım da o kadar stresi yaşamasaydım dedim. Eşimden ve ailemden gizli ameliyat oldum. Hiç kimse birşey anlamadı. Hiçbir şekilde de iz kalmadı, çok güzel bir görüntüye sahip oldu. Bu yüzden sizinle de paylaşmak istedim. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımım dokunur belki Hepinize sağlıklı,mutlu günler diliyorum.

Boyle birden ortaya cikip yazilan asiri memnuniyet icerikli mesajlara inanmiyorum, yeni uye olmussun sen bu ameliyati olurken bu siteye girip bakmadin mi hic, didik didik ediyoruz her koseyi, olurken siteye tek bir yorum yapma sonra olduktan sonra gel paylas :) anlamsiz geliyor birazda asistan kokuyor

Bende de aynı korkular vardı tabiki, bu siteye girdim bu konuyla alakalı tüm mesajları başından sonuna kadar okudum. Olumsuz yorumları görünce bende de aynı korkular oluşuyordu. Ya başarısız bir ameliyat geçirirsem? Bunu evledikten sonra eşime nasıl açıklarım diye çok düşündüm. Ama yaşadığım sıkıntı her türlü riski almaya değerdi. Akıntısından, çirkin görüntüsüne kadar kendimden soğutuyordu beni. Düğünüm de gittikçe yaklaşıyordu. Size tavsiye ettiğim doktorun adını yine bu siteden bir arkadaşımızın tavsiyesiyle aldım. Hakkında araştırma yaptım ve hemen muayene için kliniğine gittim. Korka korka gittiğim klinikten, umutlu ve heyecanlı döndüm. Hem çok cana yakın davrandı, hem de ameliyat hakkında geniş bilgi verdi. Ameliyat öncesi ve sonrası fotolar göstererek aslında çok basit bir ameliyat olduğunu, büyütmeye gerek olmadığını söyledi. Ben de buradaki bir çok insan gibi aynı duyguları yaşadım. Ameliyat olmaya karar verdikten sonraki en zor aşama bence hangi doktora karar vereceğindir. Ben yaşadığım tecrübeyi sizlerle de paylaşmak istedim. Belki biraz olsun yardımım dokunur diye. Kimseyi illa da o doktora ameliyat olacaksınız diye zorlamadım. Siz de araştırın ondan sonra karar verin. Kimse kimseyi birşeylere zorlamıyor. Sonuçta kimseye yalan borcum yok. İnanıp inanmamak size kalmış :KK24:

Kizlar korkut aslana karar vermis gibiyim sizce olumlu bi karar mi ? Var mi bana yapabiliceginiz yorum

Arkadaslar merhaba. sırf bu konu için az önce kayıt oldum. 2-3 sene önce Özerdem kardeşlerde ameliyat oldum ama hiç memnun değilim çünkü gerçekten labioplasti ameliyatiyla alakalari olduğunu düşünmüyorum. Isim yapmış estetisyenler olduğu için iyidir heralde diye düşünüp yaptırdım ne yazikki. Çokta araştırmistim. Ameliyat sırasında da sonrasında da bi sorun yasamadim ve iyilesme sürecide uzun sürmüyor. Klitorislede alakasi yok ameliyatin zevk hissini kaybetirmiyor. Benimki sadece estetik olarak güzel gözükmüyor ve bu beni psikilojik olarak rahatsiz ediyor. Sizce düzeltme ameliyati yapilabilirmi ve kime yaptirmaliyim. Bir kere ağzım yandi korkuyorum o yüzden. Ilk ameliyatima 2.500 vermiştim bu kadar cok para vermek istemiyorum. Antalya ve Ankaradan tavsiye olursa sevinirim :) şimdiden teşekkürler

Bu ameliyatı giresun veya trabzon civarında yaptıran arkadaşlar oldu mu acaba? Olduysa hangi doktora gittiler acaba cevap yazarsaniz çok mutlu olurum.

Arkadaşlar merhaba,
2014 ekim ayında labioplasti ameliyatı oldum istanbulda, özel bi hastanede. Ücreti oldukça uygundu.(yaklaşık 2000tl civarıydı hastanenin çıkardığı fiyat) doktorum Altay Kartal'dı. Genel anestezi ile oldum. Doktorum o kadar anlayışlıydı ki, iğne olmaktan korkan, hayatında hiç serum taktırmamış ben doktora güvenip hepsini çok rahatlıkla yaptırdım, sağolsun kendisi nazımı fazlasıyla çekti. Yalnz ameliyat sonrası hayatımın en şiddetli acısını yaşadım, iyileşme sürecim 6 haftayı buldu. İlk hafta zaten sadece yatakta tavanı izleyerek geçirdim. Ciddi acılıydı, sanki genital bölgemdeki açık yaraya kürdan batırmışsınız gibi bi acı çektim yaklaşık 3 hafta kdr falan şiddetliydi.. Oturmak falan ciddi sorundu. Korkutmak istemem, bi arkadaşımın çok acısız geçmişti mesela. ama doktor kaynaklı olduğunu düşünmüyorum kesinlikle, bünye kaynaklı olabilir. İyi ki yaptırdım, büyük bir yük kalktı üzerimden. Psikolojimi çok bozuyordu, şuan çok memnunum. Doktorum çok anlayışlı, yardımseverdi. Tavsiye ederim. Fiyatı da oldukça makuldu, 1 gece yattım hastane de (özel çapa hastanesi), çok rahattı odalar vs. Sorularınız varsa cevaplarım seve seve ancak çok girmiyorum. Görmezsem eğer özel msj atabilirsiniz. Soru ve cevaplarınızı sonradan yapıştırırız buraya, herkes faydalanır :)

Merhaba bayanlar, ben sali gunu oldum. Agrim sizim olmadi. Kanama da oyle aman aman olmadi, ilk gun cok az. Dudaklar kucultuldu ve ic dis dudak arasinda deri kivrimi vardi (klitorise kadar uzanan) onuda olabildigince temizlemis. Dikisler dusucekmis belli olmiycakmis ama suan sekli icin yorum yapmak erken. Surekli buz uyguladigim icin morluk ya da sislik olmadi. Ankarada oldum, 2500tl.

Merhaba bayanlar, ben sali gunu oldum. Agrim sizim olmadi. Kanama da oyle aman aman olmadi, ilk gun cok az. Dudaklar kucultuldu ve ic dis dudak arasinda deri kivrimi vardi (klitorise kadar uzanan) onuda olabildigince temizlemis. Dikisler dusucekmis belli olmiycakmis ama suan sekli icin yorum yapmak erken. Surekli buz uyguladigim icin morluk ya da sislik olmadi. Ankarada oldum, 2500tl.
Doktorunuzun adını öğrenebilir miyim?

X