- 22 Şubat 2011
- 9
- 1
orgazmla ne alakası var anlamadım ya ben zaten çok yaptrmak istiyorum ama böyle şeyleri duyunca korkuyorum.sBen istanbul da aylin bilgin karabuluta (sozde profesor estetik uzmani) oldum ameliyatimi. Oncesinde orgazmla ilgili en ufak bi sikinti yasamayan benim cinsel yasantim bitti desem yeri. Sekli eskisine gore biraz daha iyi ama tamamen kapali degil. Dememo ki dunyanin en guzel vajinasi olsa orgazm olamadiktan sonra bi ise yaramiyo. Bosuna yaptirmayin. Ben doktorum hic etkilemez hatta olumlu faydasi bile olur dedi ama olmadi. Cinsllikten sogudum. Olmuyo naapsam olmuyo artik
Ne gibi sorun yaşadın canım bende iki ay önce oldum hatta klitoris e de müdahale etti cinsel anlamda bir sıkıntı yaşamadım ama ilişki sonrası çok şişiyor onu anlamadım sende öyle bir problem oldu mu acabaBen istanbul da aylin bilgin karabuluta (sozde profesor estetik uzmani) oldum ameliyatimi. Oncesinde orgazmla ilgili en ufak bi sikinti yasamayan benim cinsel yasantim bitti desem yeri. Sekli eskisine gore biraz daha iyi ama tamamen kapali degil. Dememo ki dunyanin en guzel vajinasi olsa orgazm olamadiktan sonra bi ise yaramiyo. Bosuna yaptirmayin. Ben doktorum hic etkilemez hatta olumlu faydasi bile olur dedi ama olmadi. Cinsllikten sogudum. Olmuyo naapsam olmuyo artik
sanmıyorum kendi isteğinizle yaptırdınız bide orgazmla alakasının olduğunu düşünmüyorum ben onun başka bi nedeni vardır psikolojik bile olabilirBen de sisme gibi bir problem yok ama orgazm olamiyorum ne masturbasyon ne de iliski sirasinda. Eski halimi mumla ariyorum ki cok rahat olurdum hic sikintisiz. Acaba dava acsam hakli bulunur muyum?
ama bu durum çokta sağlıklı değil malesef ysptrmasak da enfeksiyon akıntı ve ilişki sırasında acı oluyomuş duyduğum kadarıyla bi çok kişi memnun ameliyat olmaktan siz bi doktora gidin derim benameliyatla ilgisi olduğu kesin. Psikolojik bir sıkıntım yok gayet isteyerek ilişkiye giriyorum hiç bir sorun yok ama sonu gelmiyo bir türlü. Yaptırmayın derim ben. Hiç ama hiç gerek yok. Kiminki dört dürtlük ki. Keşke bu aklım o zmn olsaydı keşke dönüşü olsa..
Gecmis olsun bilisk, umarim biran once duzelir bu durim. Benim merak ettigim farkli ulkelerde de bayan sunneti orgazm olmamasi icin yapildigini biliyoruz bildiginiz kesme islemi, o bolgede de en fazla deri fazlaliklari alinmiyor mu ? Direk oraya yonelik bir mudahale yapilmiyor diye biliyordum. Bir de estetikten sonra bir muddet his kayiplari oluyor oyle bir durum mu acaba ? Bence bi muayene ol ondan sonra belli olur zaten, bu korkuyla herkes ameliyata giriyor sen de cok yasadiysan oncesinde bu etkiliyor olabilir. Ama muyane ol ve fiziksel bir sorun varsa ac davani bir guzel. Ameliyati biz kabul ediyoruz ama sonucunda basimiza bela acilsin diye degil tabiki. Sen o masaya bunu yasamak icin yatmadin.ameliyatla ilgisi olduğu kesin. Psikolojik bir sıkıntım yok gayet isteyerek ilişkiye giriyorum hiç bir sorun yok ama sonu gelmiyo bir türlü. Yaptırmayın derim ben. Hiç ama hiç gerek yok. Kiminki dört dürtlük ki. Keşke bu aklım o zmn olsaydı keşke dönüşü olsa..
Bu hafta kontrol için doktora gittim. Normal şartlarda böyle bişey mümkün değil çünkü direkt bir müdahalemiz olmadı dedi. Ancak stres vs etki edebilir dedi ama benim konuyu detaylı anlatışıma ikna oldu ve olayın stresten olmadığını düşünmeye başladı. Neyse ameliyat sonrası sinirlerde hava vs kalabiliyor ve bu da impulsların iletimini engeleyebiliyor dedi Kortizonlu bir krem verdi. Ama kesinlikle öyle bile olsa geçici bir durumdur dedi. Bakalım göreceğiz. Bir de 2 yılı bulabilir tam anlamıyla toparlanması dedi. Umarım geçer. Ben estetikle ilgili dersimi almış oldum.. Gerisi size kalmış..
Doktorunuzun adını öğrenebilir miyim?Merhaba bayanlar, ben sali gunu oldum. Agrim sizim olmadi. Kanama da oyle aman aman olmadi, ilk gun cok az. Dudaklar kucultuldu ve ic dis dudak arasinda deri kivrimi vardi (klitorise kadar uzanan) onuda olabildigince temizlemis. Dikisler dusucekmis belli olmiycakmis ama suan sekli icin yorum yapmak erken. Surekli buz uyguladigim icin morluk ya da sislik olmadi. Ankarada oldum, 2500tl.