Labioplasti Ameliyatı

canım kıme yaptırdın bu amelıyatı adı ve numarasını verır mısın ayrıca ankarada bu işi guzel yapan bı dr yok mu bende dusunuyorum ama ankarada olabılırım ancak

Eğer Ankara' dan çıkamam dersen Hacettepe' de figen Özgür var ama 3 ay sonraına gün veriyor bilgin olsun.

evet ya ben de iki gün önce oldum en ufak bi acı sızı yok, bileydim daha erken yaptırırdım. accık dikişlerden dolayı kaşıntı başladı tatlı tatlı , o kadar.

Ben de olmak istiyorum ama çok kararsızım ben de. Korku var acaba gerek var mı diye düşüncelerim var. Ne etsem bilemedim ki ben. Ben de Ankara'dayım ben de iyi bir doktor arayışı içerisindeyim.

evet ya ben de iki gün önce oldum en ufak bi acı sızı yok, bileydim daha erken yaptırırdım. accık dikişlerden dolayı kaşıntı başladı tatlı tatlı , o kadar.

selam...nerede kime olduysan bılgı verebılırmısın..yakın zamanda bende olmak ıstıyorum ama kıme gıdıcegımı bılmıyorum özellıkle fiyat konusunda bilgilendirirsen sevinirim.

kesinlikle Dr Hilal Kurul öneriyorum. 3 gün önce ameliyat oldum, sadece anesteziden kaynaklı bir baş ağrısı çekiyorum o da minoset plusla halloluyor. Birincisi çok rahat çok eğlenceli bir kadın, ameliyat masasında başımda çevirdikleri geyiklere gülmekten ameliyatı düşünemedim o kadar yani:)) 30 dk ameliyat sürdü, sonrasında 3 saat falan dinlendim şehir dışına gidecektim ben hemen ayaklandım yalnız hayatımın hatasını yapmışım arkadaşlar mümkünse en az 8 saat siz dinlenin. Çünkü anestezinin etkisi sonradan çıkıyormuş ben iyiyim iyiyim diyerek artistlik yaptım doktorumu dinlemedim 2 saatlik yolda istifra etmekten duramadım. Neyse eve geçince aklınızda bulunsun çok bol sıvı ve mutlaka 3 bardak kahve tüketin başağrıları başka türlü geçmiyor çünkü, ben ki kahveden nefret ederim, el mecbur küpüne giriyorum, ama işin ilginci sonuçtan inanılmaz memnunum, o bölgede hiç sıkıntı yok hatta inanın ben burada baticonla pansuman falan okumuştum buz tatbiki falan doktor bana bunları söylemeyince ben kendim sordum gerek yok öyle şeylere dedi. Ne idrarımın yönünde kayma ne acı ne sızı hiçbirşey yok sadece suyla temizliyorum ve çıkıyorum bu kadar. fiyatına gelince işin zorluğuna göre alırım demişti 500 700 arası olur dedi, çıkarken sen 600 öde dedi herhalde o da kalmadığım için. Sonuç olarak ben Ankara' ya gidip Figen Hanım' dan randevu almıştım ama bin kere memnunum kalıp burada yaptırdığıma. Kadın gerçekten işinin ehli. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Eğer böyle bir sıkıntınız varsa gerçekten beklediğiniz her gün kayıpmış, bunu anladım. Bu kadar basit olacağını bilsem senelerce boşuna beklemezdim, şimdiden geçmiş olsun

selam canım. geçtiğimiz günlerde labioplasti hakkında bilgi vermişsin, bende senin gibi bu ameliyatı olmak istiyorum ama kararsız kalıyorum. tabi işin maddi boyutuda var. acaba rica etsem bana doktorunun adını numarasını ve hangi şehirde oldugunu söylermisin. sen 600tl ödedim demişsin. fiyatı çok uygun bende olmak istiyorum. izmirde yaşıyorum. şimdiden teşekkür ederim sana.

kesinlikle Dr Hilal Kurul öneriyorum. 3 gün önce ameliyat oldum, sadece anesteziden kaynaklı bir baş ağrısı çekiyorum o da minoset plusla halloluyor. Birincisi çok rahat çok eğlenceli bir kadın, ameliyat masasında başımda çevirdikleri geyiklere gülmekten ameliyatı düşünemedim o kadar yani:)) 30 dk ameliyat sürdü, sonrasında 3 saat falan dinlendim şehir dışına gidecektim ben hemen ayaklandım yalnız hayatımın hatasını yapmışım arkadaşlar mümkünse en az 8 saat siz dinlenin. Çünkü anestezinin etkisi sonradan çıkıyormuş ben iyiyim iyiyim diyerek artistlik yaptım doktorumu dinlemedim 2 saatlik yolda istifra etmekten duramadım. Neyse eve geçince aklınızda bulunsun çok bol sıvı ve mutlaka 3 bardak kahve tüketin başağrıları başka türlü geçmiyor çünkü, ben ki kahveden nefret ederim, el mecbur küpüne giriyorum, ama işin ilginci sonuçtan inanılmaz memnunum, o bölgede hiç sıkıntı yok hatta inanın ben burada baticonla pansuman falan okumuştum buz tatbiki falan doktor bana bunları söylemeyince ben kendim sordum gerek yok öyle şeylere dedi. Ne idrarımın yönünde kayma ne acı ne sızı hiçbirşey yok sadece suyla temizliyorum ve çıkıyorum bu kadar. fiyatına gelince işin zorluğuna göre alırım demişti 500 700 arası olur dedi, çıkarken sen 600 öde dedi herhalde o da kalmadığım için. Sonuç olarak ben Ankara' ya gidip Figen Hanım' dan randevu almıştım ama bin kere memnunum kalıp burada yaptırdığıma. kadın gerçekten işinin ehli. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Eğer böyle bir sıkıntınız varsa gerçekten beklediğiniz her gün kayıpmış, bunu anladım. Bu kadar basit olacağını bilsem senelerce boşuna beklemezdim, şimdiden geçmiş olsun

ben hL cevap beklıyorum senden :KK43:((((((

kesinlikle Dr Hilal Kurul öneriyorum. 3 gün önce ameliyat oldum, sadece anesteziden kaynaklı bir baş ağrısı çekiyorum o da minoset plusla halloluyor. Birincisi çok rahat çok eğlenceli bir kadın, ameliyat masasında başımda çevirdikleri geyiklere gülmekten ameliyatı düşünemedim o kadar yani:)) 30 dk ameliyat sürdü, sonrasında 3 saat falan dinlendim şehir dışına gidecektim ben hemen ayaklandım yalnız hayatımın hatasını yapmışım arkadaşlar mümkünse en az 8 saat siz dinlenin. Çünkü anestezinin etkisi sonradan çıkıyormuş ben iyiyim iyiyim diyerek artistlik yaptım doktorumu dinlemedim 2 saatlik yolda istifra etmekten duramadım. Neyse eve geçince aklınızda bulunsun çok bol sıvı ve mutlaka 3 bardak kahve tüketin başağrıları başka türlü geçmiyor çünkü, ben ki kahveden nefret ederim, el mecbur küpüne giriyorum, ama işin ilginci sonuçtan inanılmaz memnunum, o bölgede hiç sıkıntı yok hatta inanın ben burada baticonla pansuman falan okumuştum buz tatbiki falan doktor bana bunları söylemeyince ben kendim sordum gerek yok öyle şeylere dedi. Ne idrarımın yönünde kayma ne acı ne sızı hiçbirşey yok sadece suyla temizliyorum ve çıkıyorum bu kadar. fiyatına gelince işin zorluğuna göre alırım demişti 500 700 arası olur dedi, çıkarken sen 600 öde dedi herhalde o da kalmadığım için. Sonuç olarak ben Ankara' ya gidip Figen Hanım' dan randevu almıştım ama bin kere memnunum kalıp burada yaptırdığıma. kadın gerçekten işinin ehli. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Eğer böyle bir sıkıntınız varsa gerçekten beklediğiniz her gün kayıpmış, bunu anladım. Bu kadar basit olacağını bilsem senelerce boşuna beklemezdim, şimdiden geçmiş olsun

ben hala cevap beklıyorum senden :KK43:((((((

Arkadaslar vajinada iç dudaklar galiba genetik. Hem ablamda hem de bende fil kulağı gibi bir görüntü var. Ablam Almanya'dan gelip Ankara'da ameliyat olmak istiyor. Doktor öneriniz var mı...galiba op Dr Ebru zulfikarogluna önce ablam olacak bakalım sonra da ben düşünüyorum...ameliyat sonrası çok acıyor mü .ertesi gün ise gidebilecek miyim. Bir tarafdan da korkuyorum yaa...

Sana katılıyorum canım...bu kadar kolay olacaginibilseydim bende onceden olurdum. Ben de kaşıntı var ama Ebru hocam yara iylesmesindendir dedi...görüntüden çok memnunum...

arkadaşlar ben dün labioplasti ameliyatı oldum herşey gayet iyiyidi bi acı sızı hissetmedim ama şuan en büyük sorunum kanamamın çok fazla olması 2-3 satte bir ped değiştiriyorum doktoruma ulaşamadım haftasonu diye pazartesiye kadar bekliycem bakalım geçmezse gidicem ama çok tedirgininm içinizde bu ameliyatı olduktan sonra böyle sorun yaşayan var mı??? korkuyorum açıkçası:KK43:((

merhaba hayal8 öncelikle geçmiş olsun. ameliyetı hangi şehirde ve hangi doktora ne kadar olduğunu yazabilir misin

merhaba hayal8 öncelikle geçmiş olsun. ameliyetı hangi şehirde ve hangi doktora ne kadar olduğunu yazabilir misin

merhaba ben izmirde ebru durmuşa yaptırdım kanamam oldu 2 gün ama sorun yok şimdilik herhangi bir ağrım sızım olmadı.2000 tl ye yaptırdım.

İyi aksmlar arkadaslar bendede bir sorun mu var tam olarak bilemiyorum bacaklarimi acizik acsam buyuk dudaklar aralaniyor epilasyon yaparken kucuk dudaklar kolayca aciliyor afedersiniz idrar deligini cok kolaylikla goruyorum ben bekarim bu normal biseymi oranin kolaylikla acilmasi yardimci olursaniz sevinirim...

mrb arkadaşlar. benim için yıkılması mümkün olmayan bu tabuyu geçen gün yıktım ve labioplasti için bir doktordan randevu aldım. 1 hafta sonra benim için büyük gün. sonuçları sizinle paylaşmayı dört gözle bekliyorum

mrb arkadaşlar. benim için yıkılması mümkün olmayan bu tabuyu geçen gün yıktım ve labioplasti için bir doktordan randevu aldım. 1 hafta sonra benim için büyük gün. sonuçları sizinle paylaşmayı dört gözle bekliyorum

canım benim sakın korkma,ben 4 ay önce oldum..herşey o kadar güzel ki şuan,ne kadar kafaya takar ne kadar üzülürdüm önceden bi bilsen..şimdi baştan doğmuş gibiyim..ilk 2 gün çok çok az bi ağrı,sonra hayat senin:) sakın wazgeçme,korkma hissetmiyosun bile olup biteni..ben o esnada doktorla habire sohpet ediyodum..sonra hadi bitti dedi:) güçlü ol emi

Arkadaslar bende labioplasti ameliyatı oldum yaklasık 2 hafta önce ankara'da hera kadın saglıgı merkezine gittim doktorum süleyman eserdag müthiş bi insan asistanları ve klinigi de öyle. Suanki durumumdan cok memnunum iyiki süleyman beyi ve hera klinigi tercih etmisim

Labioplasti konusunda sitedeki yorumları okuduktan sonra Mümtaz Yüce ile görüşüp çarşamba günü ameliyat oldum.Eşiyle birlikte ameliyata giriyor,gayet sıcak ve ilgililer.İki gün geçmiş olmasına rağmen oldukça iyi hissediyorum;kanama olmadı ve ödem fazla değil.Uygun bir fiyata beni epeydir rahatsız eden bir durumdan kurtulmuş oldum.

Labioplasti konusunda sitedeki yorumları okuduktan sonra Mümtaz Yüce ile görüşüp çarşamba günü ameliyat oldum.Eşiyle birlikte ameliyata giriyor,gayet sıcak ve ilgililer.İki gün geçmiş olmasına rağmen oldukça iyi hissediyorum;kanama olmadı ve ödem fazla değil.Uygun bir fiyata beni epeydir rahatsız eden bir durumdan kurtulmuş oldum.

selam canım.. beni de 2-3 senedir rahatsız eden bir sorun ben de olmak istiyorum, tahmin edersin ki bu işi ailemden gizli yapıcam.. sana ne kadara mal olduğunu yazabilir misin.. fiyat ve başarı oranı benim için çok önemli 2000 tl veremem.. 600 tl çok iyiymiş ama gerçekten.. cevabını bekliyorum :KK43: çok mutsuzum.. bu arada memnun musun, sadece iç dudak ameliyatı mı yaptı ? görüntüsü nasıl oldu.. bilgilendirirsen sevinirim..

X