kesinlikle Dr Hilal Kurul öneriyorum. 3 gün önce ameliyat oldum, sadece anesteziden kaynaklı bir baş ağrısı çekiyorum o da minoset plusla halloluyor. Birincisi çok rahat çok eğlenceli bir kadın, ameliyat masasında başımda çevirdikleri geyiklere gülmekten ameliyatı düşünemedim o kadar yani:)) 30 dk ameliyat sürdü, sonrasında 3 saat falan dinlendim şehir dışına gidecektim ben hemen ayaklandım yalnız hayatımın hatasını yapmışım arkadaşlar mümkünse en az 8 saat siz dinlenin. Çünkü anestezinin etkisi sonradan çıkıyormuş ben iyiyim iyiyim diyerek artistlik yaptım doktorumu dinlemedim 2 saatlik yolda istifra etmekten duramadım. Neyse eve geçince aklınızda bulunsun çok bol sıvı ve mutlaka 3 bardak kahve tüketin başağrıları başka türlü geçmiyor çünkü, ben ki kahveden nefret ederim, el mecbur küpüne giriyorum, ama işin ilginci sonuçtan inanılmaz memnunum, o bölgede hiç sıkıntı yok hatta inanın ben burada baticonla pansuman falan okumuştum buz tatbiki falan doktor bana bunları söylemeyince ben kendim sordum gerek yok öyle şeylere dedi. Ne idrarımın yönünde kayma ne acı ne sızı hiçbirşey yok sadece suyla temizliyorum ve çıkıyorum bu kadar. fiyatına gelince işin zorluğuna göre alırım demişti 500 700 arası olur dedi, çıkarken sen 600 öde dedi herhalde o da kalmadığım için. Sonuç olarak ben Ankara' ya gidip Figen Hanım' dan randevu almıştım ama bin kere memnunum kalıp burada yaptırdığıma. kadın gerçekten işinin ehli. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Eğer böyle bir sıkıntınız varsa gerçekten beklediğiniz her gün kayıpmış, bunu anladım. Bu kadar basit olacağını bilsem senelerce boşuna beklemezdim, şimdiden geçmiş olsun
ben hala cevap beklıyorum senden
((((((