Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar eger problem oldugunu düşünüyosanız vakit geçirmeyin
iyileşmesi zaman alan bi ameliyat bu
6 aya TAM iyileşme gosteriyo (şilikler tamamen o zaman iniyomuş)
bi de şöyle bişey var
zaman geçtikçe iç dudaklar daha cok sarkıyo, haksz mıyım
before after fotolarında da farkettiyseniz dudakları cok uzun olanları ameliyattan sonra bile kotu
yani dudaklar cok uzamadan yaptrırsanız daha ii olur
bnm doktorum da öle dedi =)
emotion, o görgüsüz dediğideben oluyorum galiba.. forumun baş sayfalarındada sölemiştim kuzeyhoosana böleböle mail attım diye oda bana; 'sekreterliğe sor direk. D grubu ameliyat diye. Hocaya muayene olduktan sonra sekreterliğe böle sormuştu yanımda'diye cevap vermişti.. ama arkamdan sana bu şelikde yazmış demek.. evet fiyat sordum.. çünkü ben trabzondayım gti gel oanağımda yok bunu ailemden gizli yaptıracağım eğer bu yüzden sormam görgüsüzlükse evet görgüsüzüm bu kadar görgüsüzüm, ama insanların arkasından GÖRGÜSÜZ diyerek aşağılayacak kada görgüzüs değilim..
tatlı badem belirgın fark oldumu demıssın belirgın degıl ben kendımınkını tanıyamadım amelıyat sonrasında oncesınde bakmak ıstemedıgım organıma artık severek bakıyorum ınanılmaz moral verdı henuz ıyılesmedım ama ıyılestıkten sonra cok daha guzel olacak bende burdakı arkadaslardan cesaret alarak 4 gun evvel yaptırdım gercekten de dogru demısler oncelıkle psıkolojık acıdan mutlu hıssedıyorsun boyle bır seyı dert edenler cok daha ıyı anlar benı...
bu yaz bu ameliyatı olmaya niyetlenenleeeer?? ..nerdesiniz ? bi tek ben mi varım ya arkideşleeer sevinçler paylaşıldıkça artar dertler paylaşıldıkça azalır..
var vaaar, haziran gibi olcam en son haziran olmalı, ağustosda birinin düğünü var onda oynamam lazım hihoyyyt
oynamazsam kıskandı derler, hani evde kaldıkya evlelenleri hep kıskanıyoz potanisyel olarak:icecream:
şekerim bir tarih koymak hatta birde randevu almak olayın yarısı bence ben öyle yaptım, bu hafta muayene için birine gidecektim bakem ne diyo diye, bifid uterus muhabbetide varya benim, ikiye bölünmüş demekmiş doğuştan kromozomlarla ilgili bir durum, akrba evliliğinden türediğim için:roflol: akraba evliliğine HAYIR!!:mymeka:
Emme bir fırsatım olmadı.. hele bir bilgi aleim hemen yazcem size :jeyyar:
BU YAZ HERKES KESTİRİYO HADİ BAKALIM kaydirigubbakcemile5 sositososito
ya valla bn de bilmiodm hele hastane işlerinden hiç anlamam :s
adamın ofisini aradım sekreter cıktı, randevu alablr myim muayene için dedim tmm ucret 200 ytl dedi
herkes kestiriyo diyince tüylerim diken diken oldu o nası laf
:) hakkat çok hoşsun kestirelim bakalım ama canım muayine paraları çok devlet bile 200 dedi ki artık özeli düşünemiyorum ona göre tedarikli git birde telefonda çok yardımcı olmuyorlar illaki gelin diyolar.