Labiaplasti olan var mı?

Selam,
Ben Doç.Dr.Serkan Yıldırım a oldum. Sonçtan çok memnunum :) sonrasında ağrı,şişlik yada ödem olmadı. çok başarılı

1000 tl ye olmuştum canım ewet 1 gün de kaldım yani eskiye göre ii ama beni tatmin etmedi açıkçası yani gidip dr ile sonradan gorusmedim ama revizyon isteyebilirim yada başka dr de tekrar alabilirim yani bende klitoris e de müdahale etti ama çok bişe farketmemiş gibi ilk zamanlar çok ii görünüyor du ama bu aralar yine kafaya takmis durumdayım arzum77 ile goruscem o da hasan fındık i düşünüyor sanırım diğer operasyonlarını da onda olmuş ve sonuçlar gayet ii bunda ki başarısını pek bilmiyorum ama yardımci olursa sevinirim

Merhaba,

Doç.Dr.Serkan Yıldırım
5.000 tl ye oldum. ekstra bişe ödemedim. Hastane seçeneklerini kendisi öneriyor size. Sabah ameliyatımı oldum. akşama doğru çıktım. herşey iyiydi. bir sorun yaşamadım. bu ameliyatı jinekolog diilde estetik dr yaparsa daha iyi olur.. aklınızda bulunsun.

Hmm ben Hilal kurulu baya araştırdım burun ameliyatları gayet iyi ama ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Uzak yoldan Ordu'ya sadece Hilal hanım için gitmeyi düşünüyordum. Bana önermez misin sonuç çok mu kötü? Bu arada benim de klitorisin üstüne müdahale edilmesi lazım ya gerçekten bu ameliyatı olmalıyım

Yani çok kötü diyemem eskisinden ii ama dedigim gibi ilk zamanlar tatmin ediyordu ama sonra yine fazlalık olduğunu farkettim dr olmadan önce sorun olursa dzeltiriz demişti ama daha hic kontrole gitmedim dr nin yaklaşımı falan çok ii ama işte dediğim gibi sanırım başka dr de tekrar olcam yada onda revizyon olabilir yanına gitmem lazım yani bende buruna aldandim ama işte her estetik bir olmuyor

Hmm çok sağol canım benim bilgilendirdiğin için

Arkadaslar labioplasti ameliyatı olmak istiyorum ağrı sizi suan on planda değil benim için nasıl olur kim yapar nasıl yapar hiç bi bilgim yok sadece bu kötü görüntüde kurtulmak istiyorum o kadar bana onerebileceginiz iyi bi doktor varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Bende oldum 20 kasımda çok mutluyum hayatımda aldığım en dogru ve en güzel karar buydu

ankarada mümtaz yüceye labiaplasti ameliyatı oldum çok memnun kaldım. üstelikte fiyat makul. ihtiyaç duyanlara öneririm

Hayır herhangi bi sorun olmaz ama illa dursun bulunsun istersen al goruceksin ki lazım bile olmayacak

Kızlar benim bi arkadaşım ameliyatını korkut arslanda yaptırmak istiyo bu ismi duyan veya tavsiye eden var mı

Kızlar Antalyada olan varmi doktor önerirmisınız birde fiyat lutfen

siz ebru ünala mı yaptrıdınız operasyonu bana da yardımcı olur musunuz lütfen korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…