- 18 Ekim 2015
- 9
- 3
-
- Konu Sahibi buket143
- #1.261
Arkadaşlar labioplasti olmak istiyorum medical park hastanesinde yapılıyor mu bilginiz var mi ?
Arkadaşlar labioplasti olmak istiyorum medical park hastanesinde yapılıyor mu bilginiz var mi ?
1000 tl ye olmuştum canım ewet 1 gün de kaldım yani eskiye göre ii ama beni tatmin etmedi açıkçası yani gidip dr ile sonradan gorusmedim ama revizyon isteyebilirim yada başka dr de tekrar alabilirim yani bende klitoris e de müdahale etti ama çok bişe farketmemiş gibi ilk zamanlar çok ii görünüyor du ama bu aralar yine kafaya takmis durumdayımNe kadara olmuştun canım? Ben de Hilal Kurul'u araştırıyordum ama söylediğin beni düşündürdü. Sana davranışları falan nasıldı? Ameliyattan sonra hastanede kaldın mı bir gün? biliyorum bira meraklıyım ama yardımcı olursan çok sevinirm
1000 tl ye olmuştum canım ewet 1 gün de kaldım yani eskiye göre ii ama beni tatmin etmedi açıkçası yani gidip dr ile sonradan gorusmedim ama revizyon isteyebilirim yada başka dr de tekrar alabilirim yani bende klitoris e de müdahale etti ama çok bişe farketmemiş gibi ilk zamanlar çok ii görünüyor du ama bu aralar yine kafaya takmis durumdayımarzum77 ile goruscem o da hasan fındık i düşünüyor sanırım diğer operasyonlarını da onda olmuş ve sonuçlar gayet ii bunda ki başarısını pek bilmiyorum ama yardımci olursa sevinirim
Yani çok kötü diyemem eskisinden ii ama dedigim gibi ilk zamanlar tatmin ediyordu ama sonra yine fazlalık olduğunu farkettim dr olmadan önce sorun olursa dzeltiriz demişti ama daha hic kontrole gitmedim dr nin yaklaşımı falan çok ii ama işte dediğim gibi sanırım başka dr de tekrar olcam yada onda revizyon olabilir yanına gitmem lazım yani bende buruna aldandim ama işte her estetik bir olmuyorHmm ben Hilal kurulu baya araştırdım burun ameliyatları gayet iyi ama ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Uzak yoldan Ordu'ya sadece Hilal hanım için gitmeyi düşünüyordum. Bana önermez misin sonuç çok mu kötü? Bu arada benim de klitorisin üstüne müdahale edilmesi lazım ya gerçekten bu ameliyatı olmalıyım
Hmm çok sağol canım benim bilgilendirdiğin içinYani çok kötü diyemem eskisinden ii ama dedigim gibi ilk zamanlar tatmin ediyordu ama sonra yine fazlalık olduğunu farkettim dr olmadan önce sorun olursa dzeltiriz demişti ama daha hic kontrole gitmedim dr nin yaklaşımı falan çok ii ama işte dediğim gibi sanırım başka dr de tekrar olcam yada onda revizyon olabilir yanına gitmem lazım yani bende buruna aldandim ama işte her estetik bir olmuyor
Ne demek canım inş istediğin sonucu alırsınHmm çok sağol canım benim bilgilendirdiğin için
Birşey soracağım canım.. Ameliyttan sonra kanama oluyormu? Ped alayımmı yanıma yani?Bende oldum 20 kasımda çok mutluyum hayatımda aldığım en dogru ve en güzel karar buydu
Bu ameliyatta fazla olan kısımları çıkarılarak labiumlar küçültülür. Benzer şekilde dış dudakların asimetrik olması durumu da hem psikolojik hem de fonksiyonel olarak cinsel hayatı olumsuz etkileyebilir ve yine labioplasti gerekli olabilir. Evli veya bekar, doğum yapmış ya da yapmamış dileyen herkese bu operasyon yapılabilir. Lokal anestezi altında, ameliyathane şartlarında küçük dudaklar olması gerektiği kadar küçültülebilir. Kendiliğinden eriyen dikişlerle yara dikilir. Ameliyat süresi, yarım saat civarında sürebilir. Bu cinsel estetik ameliyat kızlık zarına zarar vermez, cinsel ilişkiye, orgazma, gebe kalmaya ve doğum yapmaya herhangi bir zararı veya engeli yoktur. Ameliyattan sonra iyileşme süreci tamamlandığında iz kalmaz, ameliyat edildiği anlaşılamaz. Ameliyattan sonra idrar yapma ile ilgili bir sorun olmaz, doktor tarafından önerilen temizlik yöntemleri ile bakım yapılır. Rahatsızlık verecek derecede ağrı ve yanma olmaz. Ameliyatın ertesi günü duş alınabilir, normal hayata dönülebilir. Yara iyileşmesi bir haftada tamamlanır. Ameliyattan 3-4 hafta sonra cinsel ilişkiye girilebilir. Dıştan bakıldığında ameliyat izi fark edilmez.
sorularını tabi ki de yanıtlarım, yardımcı olabilirsem de çok sevinirim. çünkü bu konu herkese soru sorulabilecek türden bişey değil. ben 2 sene önce oldum(2006da)o zaman doktorum 1500ytl istemişti sonradan birazcık daha indirim yapmıştı bana.Doktorum Deniz hanım İstanbul'da oymak plastik cerrahide çalışıyordu(muhtemelen hala da orada çalışıyordur.)Ameliyatını mecidiyeköyde özel bir hastanede yapıyor.Muayene oldum ertesi gün sabah da ameliyatımı oldum. Çok fazla bir zorluğu yok, ilk hafta temizliğe çok dikkat etmek gerekiyor sadece. Her tuvalete gidişinden sonra o bölegeyi tendürdiyotlu suyla yıkamanı istiyor doktor. dikişler kendiliğinden kaynayan türden oluyor yani sonradan dikiş alma derdi de yok.böyle işte canım başka sorun olursa yanıtlarım.:teytey:
siz ebru ünala mı yaptrıdınız operasyonu bana da yardımcı olur musunuz lütfen korkuyorumBen labioplasti yaptıralı 1 yıldan fazla oldu. Ablamla birlikte olduk senin verdiğin linkdeki fotolara baktım da ameliyat sonrası halleri bence çok başarılı değil... Ben kendiminkini de ablamınkini de biliyorum her ikisi de sonraki halleri kat kat güzel bu fotolardan bilginiz olsun... Ebru hanımın eline sağlık. Gerçekten bu linkdeki sonraki halleri çok kötü.
EBRU HANIM HANGİ EBRU HANIM OLUYOR SOYADI NEDİRCanım nasılsın...ebru hanımdan memnun kaldığına sevindim...çok iyi gerçekten