Labiaplasti olan var mı?

ameliyat olup uzerinden uzun zaman gecen arkadaslar sizler nasilsiniz. labioplasti hemen olmam gerekiyor 4 ay sonra evlenecegimm:KK43: ama hem cok agri cekerim dikis sonucta hemde evlendigimde esim anlar diye korkuyorum.cinsel iliski nasil olcak onu dusunemiyorum hatta cok agrili olurmus gibi hissediyorum.cunku hassasiyet olur gecmez diyorlarr.yardimlariniza ihtiyacim var lutfeeeennn

ne hayati boyunca cekckmisin ya kim diyo onu yok yani daha neler

anladim cnm ben bauagi panik durumdayim:KK43::KK43: peki hassasiyet oluyor dediler bu hassasiyet kac ah sonra geciyor.rahat rahat pantolon ne zaman giyiliyor.Ben bide 4 ay sonra evlenecegim. hemen olmam lazim bu operasyonuuu offff ya

az kalms dugune sen acele ol yada dugundn sonraya birak derim iyilesme sureci 3 4 haftani alir dugun hazrlgnda bide bu sureci nasl atlatacksn ilk gunlr kisa adimlarla yuruyr insan harektin kisitli oluyr yani belli olur bi operasyon gecirdgn ama iyilesdktn sonra eger iyi bi hekimde olduysan vajinandan kimse anlamz labiumlrni aldrdgni orjinl gorunur

pantolon niye yasak olsun ki hatta bazi hekimler vajinayi cok sikmamk kaydyla giyilmesi daha iyi olur diyrlr

ameliyat olup uzerinden uzun zaman gecen arkadaslar sizler nasilsiniz. labioplasti hemen olmam gerekiyor 4 ay sonra evlenecegimm:KK43: ama hem cok agri cekerim dikis sonucta hemde evlendigimde esim anlar diye korkuyorum.cinsel iliski nasil olcak onu dusunemiyorum hatta cok agrili olurmus gibi hissediyorum.cunku hassasiyet olur gecmez diyorlarr.yardimlariniza ihtiyacim var lutfeeeennn
biraz ozel olack ama bakiremisin canm

bu tur operasynlari kisa birakmamk lazm bence zaten hassas bolge soguk aldgnda cok agri oluyr bn bi operasyn gecrmisdm kisda degldi nisan olmasna ragmn yagmurlu serin gunlrde cok agrm oldu zor duruyrdum isde aglama noktasina geldgm zamnlar bile oldu sirf soguktn ki nisan sogugu nedrki yaz gunlerni onerirm sahsen hiicc kisa birakmayn

ameliyat sonrasi sizlama agri uzun bir sure oluyor anladigim kadari ile:KK43: peki dikislerin iyilesmesi hassasiyetin gecmesi ne kadar suruyor.YOksa hayatimiz boyunca o agriyi hep hissedecek miyiz cnm:KK43:

emin ol agri cekmezsn hatta labiumlri aldrdktn sonra daha rahat cinsellk yasarsn asiri uzun olan labiumlr penisin itmesyle vajina ya girebiliyr bu daha cok agri aci duymana neden bile olur yani

emin ol agri cekmezsn hatta labiumlri aldrdktn sonra daha rahat cinsellk yasarsn asiri uzun olan labiumlr penisin itmesyle vajina ya girebiliyr bu daha cok agri aci duymana neden bile olur yani
anladim cnim. zaten bu durumdaylen iliskiye falan giremem.biran once ameliyati olmam gerekiyor:KK43::KK43:psiklojom bozuldu yatip kalkip bu konuyu arastiriyorumm.ergenlikten beri surekli bu duruma cok uzuluyorum.sanki bu dunyada sadece ben boyleymisim gibi hissediyordum ama benm gibi bircok insan varmis.ve ameliyati olanlarin %80 i guzel sonuclar aliyor.darisi basima:)

walnutforestermrr çok tatlısın yaa nasıl güzel cvplar veriyorsun varya yaptığın o kadar büyük sevap ki anlatamam bu durumu yaşamayan bilemez insan hep destekçi istiyor yanında pollanya da endişelenmiş ben gibi ama pollyna inşallah tez zamanda kurtulursun bende eylül de evlenicem nasipse ama nişanlım pek bu knuda takıntı yapmaz da ben iştee stres yapıyorum

aslında kızlar benim en büyük derdim çatlaklarım yine bu iç dudaklardan kurtulma imkanım var ama yaa bu çatlaklarım ergenlikte çorak topraka gibi çatladım gittim :KK43:(((

yüzümü gören bebek gibisin diyor okulun en güzel öğretmenisin diyorlar ama vücudum 70 yaşında gibi :KK43:( ben bile halime acıyorum etek giyemiyorum bacaklarımda kolsuz giyemiyorum kolumda ben napıyımm yaaa aslında her şeye üzülüp duruyoruz ama bakın daha büyük sıkıntılarda varr
neden bunları anlattım bilmiyorum ama bunaldım artık kendimden tiksiniyorum

yüzümü gören bebek gibisin diyor okulun en güzel öğretmenisin diyorlar ama vücudum 70 yaşında gibi :KK43:( ben bile halime acıyorum etek giyemiyorum bacaklarımda kolsuz giyemiyorum kolumda ben napıyımm yaaa aslında her şeye üzülüp duruyoruz ama bakın daha büyük sıkıntılarda varr
neden bunları anlattım bilmiyorum ama bunaldım artık kendimden tiksiniyorum
canm sagol sende cok tatlsn 2 hafta findk yagi kullan çatlakların da dene bi yani bende de 2 haftada gozle gorunr sonuc almsdm catlak gergin olmasndn olusuyr genelde surekli nemli tutulmasi lazm susam yagi da iyi aahh ah bndede var :KK43:( cok sey deniyrm sert keseyle kesele yada at kili fircasi yani sert olsn sicak suyla yikanrkn yani kesele kizrsn dustn sonra cok iyi kurunmadn yagla masaj yap

2000 diyr labioplasti fiyti ama korktum ondanda guvenemiyrm bayan hekime biri onda oldgnu operasyn sonrasi yolda gidrkn baygnlk gecrdgni filn yazms cok sarsilms haftalrca kndne gelemems korku filmi gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
2000 tl ayirabilirim en fazla bu operasyona.l daha fazla ayiramam ne yazikki:KK43::KK43: ya dilek avsar var diyorlar iyi bir estetik cerrahmis.hic birsey duydunuz mu bu konuda

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bn suleyman beye gidicm karar verdm kizlar gecen yil ruyam da da gormusdm ankarada benm labioplasti kaderim :))

bende aylin hanıma gitmek istiyorum ama nişanlım askerden gelecek 18 gün sonra :)) bi gelsin de şu küçççüüükkk dudaklardan bahsedeyim onaa belki düğünden sonra gidelim der

X