Labiaplasti olan var mı?

Arkadaşlar ben İzmir'de oturuyorum.Bu ameliyat ya İstanbul ya da Ankara'da mı yapılıyor sadece.Ben de hem çok korkuyorum hem de çirkin görüntüden kurtulmak istiyorum. Labiaplasti ameliyatını yapan iyi bir doktor yok mu İzmir'de. Başka bir yerde ol demeyin gidemem,lütfen yardımcı olun arkadaşlar belki sizi ameliyat eden doktorlar biliyorlardır bir şekilde. Şimdiden TEŞEKKÜR ederim.

Arkadaşım merhaba...bu kadar sıkıntı yapma izmirde birçok arkadaş oldu siteyi dikkatlice okursan görürsün...İzmirde sana tavsiye edebileceğim kadın doğum uzmanı Hasan Yıldız var fakat fiyatı konusunda bilgim yok ama bu doktora ameliyat olupta memnun olan arkadaşlar var... Umarım yardımcı olabilmişimdir...sağlıkla sevgiyle kal..

Teşekkür ederim arkadaşım.Tavsiye ettiğin doktorla iletişime geçmeye çalışıcam.Canımı sıkan şeyse eşim bu ameliyatı gereksiz buluyor,yani bu konuda yanımda değil.Ameliyat parasını kendi imkanlarımla bir araya getirmeye çalışıyorum.İnşallah doktor yüklü bi para istemez.Çünkü genç kızlığımdan beri kurtulmak istiyorum.İyi ki Kadınlar Kulübü ve sizler varsınız,beni en iyi sizler anlarsınız.Tekrar teşekkürler.

ben de izmir'deyim daha bugün karmenn rumuzlu bir arkadaş bir dr. tavsiye etti sen de izmir'de olmuşsun bu ameliyatı acaba hangi doktora oldun , maliyetini yazabilir misin ve ne mutlu sana ayrıca çok geçmiş olsun

merhaba arkadaslar ben bugun labioplasti ameliyati oldum sorusu olanlari cevaplayabilirim

Arkadaslar ben 2500 liraya oldum genel anesteziyle hicbir sey hissetmedim ilk gun sizlamam oldu ama buz kesinlikle birebir ondan sonra çok rahat ettim suan nasil gozuktugunu kestiremiyorum dikisler var yarin kontrole gidicem ben rahat bir ameliyat gecirdim doktorum ve asistani cok ilgilendi eger isterseniz adini verebilirim ama burdan degil ozel mesaj hakkim da yok mail atabilirim eger isterseniz bu arada lokal anesteziyle 2000 liraya yapiyor

siz operasyonu kime olmustunuz ?

Antalya'da labiaplasti için hangi doktoru önerirsiniz?Daha önce bu ameliyatı Antalya'da yaptıran var mı

Burcu Kardaş Aslan'ı (İstanbul/Bakırköy) tavsiye etmiyorum, hiç kendimi beğenmiyorum 2012 de bir de 2700 tl para ödedim

Son düzenleme:

valla aynı durumdayız sızınle bnmde esım hıc destek olmuyo gereksız gıbı goruyo calısmıyorum da nasıl para bırıktırcem bılmıyorum ama bn cok yoruldum bunaldım bu konudan rabbım hakkımızda hayırlısını versın burada ızmırde labıoplastı amelıyatı arkadaslar vardı eger bulabılırsem lınklerını gondereym konusun bu arada ankarada ya da afyonda ıyı bı doktor bılen varmı acaba bu konuda

Desteğin için teşekkürler arkadaşım,senin de dediğin gibi Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, bir umut bekliyorum, para biriktirmeye çalışıyorum ne yazık ki plastik cerrahlar çok para istiyorlar.Allah senin de yardımcın olsun. Op.Dr.Mümtaz Yüce adında Ankara'da bir jinekoloji uzmanı varmış.Kadınlar Kulübündeki yorumlar çok iyi.İstersen bi araştır.

mümtaz yüceden memnun değillerrrr.

izmirde bir bayan doktor varmış. leventte aylin hanım var bu ameliyatı yapan belki o biliyordur ona sorun

cnm bnm saol sende arastırdım mumtaz beyı hatta konustum 1300 dedı en son ama daha sonra burdan bır arkadas uyardı benı sagolsun kendısı gıtmıs hıc memnun degılım tekrar dr arastırıyorum parasına bakma olmusken adamakıllı dr yaptır dedı kafam karıstı sen neyaptın dr bulabıldınmı cnm

KK'den bir arkadaş kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Op.Dr.Hasan Yıldız'ı önerdi.Ama duyduğuma göre 3000 tl civarındaymış ameliyat ücretiDaha arayamadım bile o kadar nakit param olmadığı için.İşte böyle biri iyi diyor biri kötü diyor aynı doktor için böylece kafalar karışıyor.Bir sürü arkadaş olmuş bu ameliyatı darısı bizim başımıza senin için de dua ediyorum sağlıcakla kal.

izmirde bir bayan doktor varmış. leventte aylin hanım var bu ameliyatı yapan belki o biliyordur ona sorun

canım benim saol ya bi arştırayım ben,olmadı kendim kesicem valla o raddeye geldim inanın

canım benim saol ya bi arştırayım ben,olmadı kendim kesicem valla o raddeye geldim inanın

leventteki doktorun tam adı Aylin Karanlık. o da bu işlemi çok iyi yapıyor benim yakınım Aylin hanım a oldu ve fazlasıyla memnun. en pimpirikli hastası bile memnun kalıyor. olabiliyorsan Aylin hanım a ol. ama izmirden çıkamam diyorsan Aylin hanıma açıp sor izmirde bu ameliyatı yapan doktorun adını. aslında bu sitede verdiler onun adını ama hatırlamıyorum ben. sayfalarda çok oluncA bakamıyorum ne yalan söyliyim. onunda bu konuda ameliyat sayısı fazlaymış belki nette bu şekilde bulabilirsin.

sinemaki85 ilgine çok teşekkür ederim senin dediklerini dikkate alıcam aylin hanımı da en kısa zamanda arıcam inşallah herşey istediğimiz gibi olur tekrar çok saol ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…