Labiaplasti olan var mı?

hayır görüşmeye gitmedim sadece randevu aldım bu haftasonu gidiyorum ankaraya ama bayaaa korkuyorum benim için dua edin nolur

hayır görüşmeye gitmedim sadece randevu aldım bu haftasonu gidiyorum ankaraya ama bayaaa korkuyorum benim için dua edin nolur

Canım hiç korkma cesaretin kırılmasın zaten hiç riskli bir operasyon değil... Eğer Ebru hanımsa doktorun çok iyi ve işinin ehli sen rahat olmaya bak... Buraya yazılanlar hep olumlu zaten ona güven ... Ben çok güveniyorum benden sonra olanlar da hep olumlu yazdılar ...

canım evet ebru hanıma gittim çok teşekkür ederim desteğin için sizlerin sayesinde cesaret buldum.kurtuldum artık çok şükür :)) çok mutluyum. ebru hanımın eline sağlık operasyonda hiç bişey hissetmedim. şu an çok ağrım var ama buda geçecek :)))

Merhabalar
Ben de bu ameliyati yaklasik 4.5 sene once yani evlenmeden 2 ay once oldum.
Vajinamin dudaklari buyuktu, yururken rahatsiz ediyordu. Bakirelerin de bu ameliyati yaptirabilecegini duyunca hemen yaptirmak istedim. Sonucta evlenecektim ve dis goruntu moralimi bozuyordu.
Ingilterede yasiyordum, internetten iyi bir doktor buldum. Randevu alip gittim. Muayene etti, yapacaklarini tek tek anlatti. Dudaklar kucultulecek biraz da dis gorunusu toparlanacakti. Kesinlikle kizlik zarina bir zarari olmadigini soyledi. Ben biraz telas yapmistim, Ingiltere sonucta kim onemsiyorki kizlik zarini. Ben de gume giderim diye korktum. Neyse ertesi gune ameliyat icin randevu verdi.
Gittim, koltuga uzandim, 2 doktor bir hemsire geldi. Igne yapti, cok onemsiz bir aci duydum sadece.
Sonra hem sohbet ederek arada guluserek operasyonu gerceklestirdi. Bir yandan da bana anlatiyordu sol dudak bitti saga gectim falan diye. Sonra beni ayri bir yataga aldilar. 1 saat dinlenip ciktim. Eve gidip hemen aynada bakmistim dikis izlerine. Cok moralim bozulmustu. Guzelim vajina cirkinlesmisti. Neyseki 2-3 hafta sonra toparlandi super birsey cikti karsima. Dikis izleri de gecmisti.
Evlendikten sonra da ilk gece de kan gelmisti cok sukur :)

ker arkadaşım ben ameliyat olalı 3 hafta oldu hala oturup kalkarken zorlanıyorum bide su değdiğinde şişiyor gibi geliyo sen ne kadar sonra su ile temizlenmeye başlamıştın şu anda görüntüden hiç memnun değilim ya çok üzülüyorum

Merhaba Calimero,bende bu ameliyatı mart ayında oldum,ilk iki ay biraz hassaslık devam ediyor ,su değince şişiyor demişsin bende bunu atlama ve kontrole git sonuçta cok hassas bir bölge,çok gecmiş olsun inşallah iyileştiğinde istediğin gibi bir sonuç alırsın sevgiler :)

merhaba dut87 cevap yazdığıniçin teşekkür ederim kontrole gidemiycem mümkün değil bekliycem artık bakalım,bide epilasyon yöntemi ne kullandınız ilk zamanlar ,sevgiler....

merhabalar aranıza yenı katıldımmm ben bu ameliyatı bir ay önce oldum başta korkularım olsa da şimdi çok ama çok mutluyum gerek duyan herkese tavsiye ederim mikemmell

arkadaşlar ben de labiaplasti olmak istiyorum.dr.hasan fındık iyi diyorlar.bu doktora olan var mı acaba?

merhaba 24 gün önce labioplasti oldum olmadan önce ben de çok kaygılıydım ama ameliyat sonunda korkulacak bi durum olmadığını gördüm.şu an da şekilden memnunum sadece alt taraflarda sertlikler var.bu konuyu problem edenler mutlaka yaptırsın çünkü doğum sonrası sarkıklık daha da artabiliyormuş.ameliyat sonrası bu bölge de tekrar sarkma hiç olmuyormuş.ameliyat sonrası iki gün oturup kalkarken sıkıntı oldu sonrasında çok büyük problem yaşamadım.cesareti olmayanlara biraz da olsa cesaret verdiysem ne mutlu bana.

merhaba hanımlar,
ben labioplasti ameliyatı oldum tecrübeli bir dr. Nakit 1500tl muayene kontrol içinde.
Ben burdaki yorumları okuyarak cesaretlenip yaptırdım. O kadar kolay değilmiş ameliyattan sonra sokakta bayılmışım inanılmaz ağrı ve acı duyuluyor yatakta dönemiyordum hep aynı şekilde yatıyordum ilk 9 günüm kötü geçti ben iyileşecek miyim acaba diye sorup duruyordum su içmeye korkuyordum tuvalet sorunu yüzünden şişkinlik ve morluk vardı bu benmiyim ne yapmışım kendime dedim sonra 1,5 hafta kaşıntım oldu çamaşır giyince yapışıyor rahatsız oluyordum. 26 yaşındayım evliyim eşim bu durumu hiçbir zaman sorun etmedi ama ben rahat değildim şuan 1,5 ay oldu daha tam iyileşemedim. Hala acı var biraz düzelmem var ilk başta ağrı kesici antibiyotik ve pansuman malzemeleri kullandım. Ameliyatta doktorun makasla kestiğini hissettim ama acı duymadım.

Size tavsiyem şu hanımlar gerçekten iyi düşünün burdaki yorumlar gibi öyle 3 günde kalkıp işe gidemiyorsunuz. Morelim uzun zaman çok bozulmuştu ne yaptım kendime diye hayıflandım bu ameliyatı yaptırmanız için acı ve ağrı çekmeyi göze almalısınız ameliyat 45 dak. Mesele sonrasında başlıyor. şimdi diyorumki kötü gözükseydi de ben bu hale düşmeseydim. Arkadaşlarım sen ne yapmışsın böyle halimi görünce kaza mı geçirdin niye böyle yürüyorsun bacaklarını ayıra ayıra. öncesi sonrası resimlerine bakmıştım nette bu kadar kolay demiştim kişiye göre değişiyor sonrası dr önemli tabiki.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar bende 12 kasım salı günü ameliyat olacağım pijama vs rahatsız ediyormu ameliyattan sonra ne tavsiye ederisiniz nelere dikkat etmem gerekir.Fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba ben 2009 senesinde Dr. Ferhat Uysal'a ameliyat oldum. Sağ dudak doğuştan sarkıktı ve kötü görünüyordu. Benim ameliyatım çok kolay geçti sonrasında da hiç ağrı sızı olmadı. Sadece çok hafif tuvalete çıktığımda bir yanma hissi oldu bir kaç gün. Korkulacak bir operasyon değil kesinlikle yani en azından ben çok kolay geçirdim tabi bünyeden bünyeye durum değişebilir.

bende geçen yil oldum ankarada ameliyatı olduktan 2 saat sonra hizli trenle eski e geri döndüm ve 3 gün sonra da okula gittim yani öyle ciddi bir agri sizi yok ilk gün gece uyurken ve sabaha karsi agrim oldu sonra ilik suya sirkeli su dökünce rahatladm gecti. ve iki haftada iyilesti . ayrica çok mutluyum eski halini hatirlamiyorum bile. kimseyi korkutmayin kizlar sonucu güzel ona bakin. zaman kaybi sadece yaptirmamak.

Şekerparecik sakıncası yoksa ankarada hangi dr .oldun ve fiyatı nekadar dı ? :16simetrik oldumu sonucun yanıtlarsan çok tşk ediyorum şimdiden. Sağlıklı mutlu günler diliyorum....

Arkadaslar aranizda 18 yasinda felan olan ve labiaplasti olmus olan var mi acaba? :18:

Kızlar bende bugun ameliyat oldum oglen simdi evde yatiyorum neler bekliyo bni hic bilmiyorum.tuvalete gitmeye korkuyorm hergun nasil oldgumu yazacagim

Meraba arkadaşlar ben 18 yaşındayım. Benimde genital bölgemde şekil bozukluğu var. Küçük dudaklar olması gerektiğinden çok daha büyük. Gerçekten berbat bi durum çünkü tayt, bikini vs giyemiyorum. Pantalon giydiğimde sıkışma falan oluyor temizliğide bi okadar zor oluyor. Önceden sadece kendımin boyle olduğunu düşünüyordum ve sırf bu yüzden ilerde evlenmeyi bile düşünmüyordum.Bu durumumdanda kimseye bahsedemedim. Daha sonra araştırdığımda labioplastiyi ve benim gibi birsürü kişi olduğnu gördüm. Şuan labioplasti olup normale dönmeyi herşeyden çok istiyorum. Bunu kimseye söylemeden yalnız halletmek istiyorum fakat korkuyorum. Gerçekten güvenebileceğim kadın bi doktor olsun istiyorum. Çok zor durumdayım. Yardıma ihtiyacım var. Doktor önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hic kolay bir ameliyat deil ,okadar hassas bir bolge ki ben 1aya yakin bacaklarim ayrik ic camasirsiz yuruyebildim. Smdi sasiyorum bole ertesi gun kalkip ise gidenlere. Ha ama cok memnumum psikolojim duzeldi kurtuldum .aciyi goze alabilen yaptrsin ben cok agladim cok uykusuz gece gecirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…