Merhabalar
Ben de bu ameliyati yaklasik 4.5 sene once yani evlenmeden 2 ay once oldum.
Vajinamin dudaklari buyuktu, yururken rahatsiz ediyordu. Bakirelerin de bu ameliyati yaptirabilecegini duyunca hemen yaptirmak istedim. Sonucta evlenecektim ve dis goruntu moralimi bozuyordu.
Ingilterede yasiyordum, internetten iyi bir doktor buldum. Randevu alip gittim. Muayene etti, yapacaklarini tek tek anlatti. Dudaklar kucultulecek biraz da dis gorunusu toparlanacakti. Kesinlikle kizlik zarina bir zarari olmadigini soyledi. Ben biraz telas yapmistim, Ingiltere sonucta kim onemsiyorki kizlik zarini. Ben de gume giderim diye korktum. Neyse ertesi gune ameliyat icin randevu verdi.
Gittim, koltuga uzandim, 2 doktor bir hemsire geldi. Igne yapti, cok onemsiz bir aci duydum sadece.
Sonra hem sohbet ederek arada guluserek operasyonu gerceklestirdi. Bir yandan da bana anlatiyordu sol dudak bitti saga gectim falan diye. Sonra beni ayri bir yataga aldilar. 1 saat dinlenip ciktim. Eve gidip hemen aynada bakmistim dikis izlerine. Cok moralim bozulmustu. Guzelim vajina cirkinlesmisti. Neyseki 2-3 hafta sonra toparlandi super birsey cikti karsima. Dikis izleri de gecmisti.
Evlendikten sonra da ilk gece de kan gelmisti cok sukur :)