- 23 Mayıs 2013
- 7
- 0
- Konu Sahibi buket143
hayır görüşmeye gitmedim sadece randevu aldım bu haftasonu gidiyorum ankaraya ama bayaaa korkuyorum benim için dua edin nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır görüşmeye gitmedim sadece randevu aldım bu haftasonu gidiyorum ankaraya ama bayaaa korkuyorum benim için dua edin nolur
Canım hiç korkma cesaretin kırılmasın zaten hiç riskli bir operasyon değil... Eğer Ebru hanımsa doktorun çok iyi ve işinin ehli sen rahat olmaya bak... Buraya yazılanlar hep olumlu zaten ona güven ... Ben çok güveniyorum benden sonra olanlar da hep olumlu yazdılar ...
Canım hiç korkma cesaretin kırılmasın zaten hiç riskli bir operasyon değil... Eğer Ebru hanımsa doktorun çok iyi ve işinin ehli sen rahat olmaya bak... Buraya yazılanlar hep olumlu zaten ona güven ... Ben çok güveniyorum benden sonra olanlar da hep olumlu yazdılar ...
ker arkadaşım ben ameliyat olalı 3 hafta oldu hala oturup kalkarken zorlanıyorum bide su değdiğinde şişiyor gibi geliyo sen ne kadar sonra su ile temizlenmeye başlamıştın şu anda görüntüden hiç memnun değilim ya çok üzülüyorum
Merhaba Calimero,bende bu ameliyatı mart ayında oldum,ilk iki ay biraz hassaslık devam ediyor ,su değince şişiyor demişsin bende bunu atlama ve kontrole git sonuçta cok hassas bir bölge,çok gecmiş olsun inşallah iyileştiğinde istediğin gibi bir sonuç alırsın sevgiler :)