Labiaplasti olan var mı?

Ben labioplasti yaptıralı 1 yıldan fazla oldu. Ablamla birlikte olduk senin verdiğin linkdeki fotolara baktım da ameliyat sonrası halleri bence çok başarılı değil... Ben kendiminkini de ablamınkini de biliyorum her ikisi de sonraki halleri kat kat güzel bu fotolardan bilginiz olsun... Ebru hanımın eline sağlık. Gerçekten bu linkdeki sonraki halleri çok kötü.

canım sen amelyt oldun mu doktorun kım ??

Merhaba canım ben daha ameliyat olmadım bu ay nişanım var o yüzden erteledim,martın ilk haftası kısmetse olacagım,uzun uzun araştırdım burdaki arkadaslarda cok yardımcı oldular sağolsunlar

Labioplasti ameliyatımı Mümtaz Yüce yaptı. Sonuçtan hiç memnun değilim.

Zaten o doktorla ilgili olumlu şeyler yazanlar biraz samimi gelmiyor bana girip yazıp çıkıyorlar sanki reklammış gibi... İçime sinmiyor benim...sende ne gibi olumsuzluklar oldu elisss?

arkadaşlar merhaba forumda ilk mesajım buraya kısmetmiş.Labioplasti ameliyatı olan çoğu arkadaşımız memnun kalmamış gibi gözüküyor.Bende bir dönem yaptırmayı düşünüyordum linkini ekleyeceğim belgeseli izleyene kadar,o zaman farkettim ki aslında istediğimiz sonuçla ameliyatın verebileceği arasında çok fark var sonuçta sınırlı bir cerrahi müdahale ve kişinin doğal yapısı ne kadar müsade ediyorsa o kadar değişikliğe izin veren bir fizyolojik bölge umarım bu belgesel yaptırmayı isteyenlere fikir verme açısından yardımcı olur.ne yazık ki sadece İngilizce Türkçe altyazısı yok.(umarım forum kurallarına aykırı değildir link paylaşmak tecrübeli arkadaşlar uyarırsa sevinirim)

The Perfect Vagina | Watch Free Documentary Online

arkadaşlar merhaba forumda ilk mesajım buraya kısmetmiş.Labioplasti ameliyatı olan çoğu arkadaşımız memnun kalmamış gibi gözüküyor.Bende bir dönem yaptırmayı düşünüyordum linkini ekleyeceğim belgeseli izleyene kadar,o zaman farkettim ki aslında istediğimiz sonuçla ameliyatın verebileceği arasında çok fark var sonuçta sınırlı bir cerrahi müdahale ve kişinin doğal yapısı ne kadar müsade ediyorsa o kadar değişikliğe izin veren bir fizyolojik bölge umarım bu belgesel yaptırmayı isteyenlere fikir verme açısından yardımcı olur.ne yazık ki sadece İngilizce Türkçe altyazısı yok.(umarım forum kurallarına aykırı değildir link paylaşmak tecrübeli arkadaşlar uyarırsa sevinirim)

The Perfect Vagina | Watch Free Documentary Online

burda izlediğim videodada doktor 10 dk bile sürmeden hem kesmiş hemde dikişlerini atmış ve o kadar bariz belli bir dikiş olmuşki benim ameliyatım 40 dk fazla sürdü küçük dudaklarda hiç bir iz yok gayette doğal, fakat burdaki vajinalarda deformasyon çok fazlaydı bende aşırı bir deforme yoktu acaba fark bundan kaynaklı olabilirmi? eğer yaptırmadan bu videoları seyretmiş olsaydım sanırım cesaret edemezdim yaptırmaya, ben ameliyat olmadan önce hiç video bile seyretmedim labioblastiyle ilgili..ayrıca yabancı siteledeki öncesi ve sonrası fotolara baktığımdada iyi bulamadım, bence bu işi bizim türk doktorları daha iyi ve daha estetik yapıyor...yabancılardaki mantık fazlalıklar gitsin yeter, işin estetik kısmıyla pek ilgilenmiyorlar galiba...

Videoyu izlemedim ama kesinlikle bahara katiliyorum, netteki oncesi ve sonrasi gorselleri bende hic begenmemistim, hatta oyleki eski hali daha iyi ilab bisuru resim var orda, korkarak gittim bende ama sonyctan cok memnunum, bu isi yapan insan biraz olsun estetik kaygi tasiyods sonuc guzel oluyo bence, adi uzerinde estetik bu sunnet degil kesip atmak degil amac, yaptirmak isteyen arkaaslar hevesuniz kirilmasin, sonuctan mutly olan yuzlerce insandan biriyim ben

Ben de uzun süredir labioplasti ameliyatı için doktor araştırıyorum. Asıl derdim estetik görüntünün yanı sıra sürekli enfeksiyon kapıyorum ve bir türlü kaşıntım yanmam geçmiyor. Birkaç doktordan fiyat aldım. Onları yazıyım. Siz de doktor ismi ve fiyat verebilirseniz çok çok memnun olurum.

Jinekolog Burcu Kardaş Arslan-Muayene ücreti 220 tl. Ben enfeksiyon şikayetiyle gittim verdiği ilaçlar bir işe yaramadı. Gitmişken labioplasti de konuştuk. Klitoris ile ilgili müdahele yapmıyormuş. Labioplasti için 3000 tl dedi.

Jinekolog Ebru Zülfikaroğlu- 2500 tl labioplasti. Klitoris olursa onun için de artı 500-1000 tl aralığı bir rakam alıyormuş.

Jinekolog Yeşim Yerçok- İki ayrı hastanede yapıyormuş. Biri 3000, diğeri 3500.

Estetik Cerrah Eser Aydoğdu- Ataşehir Estetica'da yapıyormuş ameliyatı. ücreti 2500 tl.

Ben de uzun süredir labioplasti ameliyatı için doktor araştırıyorum. Asıl derdim estetik görüntünün yanı sıra sürekli enfeksiyon kapıyorum ve bir türlü kaşıntım yanmam geçmiyor. Birkaç doktordan fiyat aldım. Onları yazıyım. Siz de doktor ismi ve fiyat verebilirseniz çok çok memnun olurum.

Jinekolog Burcu Kardaş Arslan-Muayene ücreti 220 tl. Ben enfeksiyon şikayetiyle gittim verdiği ilaçlar bir işe yaramadı. Gitmişken labioplasti de konuştuk. Klitoris ile ilgili müdahele yapmıyormuş. Labioplasti için 3000 tl dedi.

Jinekolog Ebru Zülfikaroğlu- 2500 tl labioplasti. Klitoris olursa onun için de artı 500-1000 tl aralığı bir rakam alıyormuş.

Jinekolog Yeşim Yerçok- İki ayrı hastanede yapıyormuş. Biri 3000, diğeri 3500.

Estetik Cerrah Eser Aydoğdu- Ataşehir Estetica'da yapıyormuş ameliyatı. ücreti 2500 tl.

Canım ne demek kitorisde çalışmamak ... O zaman hiç labioplasti yapmasın.. Bence ilk doktoru ele derim...

Ebru hanıma ben ameliyat oldum... Tek kelimeyle bebek gibi oldum.. Ben memnunum gözü kapalı öneririm bi de kadın çok donanımlı bi sürü uzmanlıkları ve eğitimi var... Eli de çok hafif...

3. Doktorla ilgili birkaç yorum duydum ama çok bilgim yok...

4.doktoru hiç duymadım...

İyice araştır içine sinen doktora yaptır arkadaşım soruların varsa cevaplarım...

Aylin karanlik 3000tl ye yapti ameliyati klitoriside mudahale yapiyo, sonuctan cok memnunum

Canım ne demek kitorisde çalışmamak ... O zaman hiç labioplasti yapmasın.. Bence ilk doktoru ele derim...

Ebru hanıma ben ameliyat oldum... Tek kelimeyle bebek gibi oldum.. Ben memnunum gözü kapalı öneririm bi de kadın çok donanımlı bi sürü uzmanlıkları ve eğitimi var... Eli de çok hafif...

3. Doktorla ilgili birkaç yorum duydum ama çok bilgim yok...

4.doktoru hiç duymadım...

İyice araştır içine sinen doktora yaptır arkadaşım soruların varsa cevaplarım...

Valla Burcu Kardaş benim çok içime sinmedi. Ebru Hanım'ın sekreteriyle görüştüm. Çok ilgilendi. Evim İstanbul'da. Koskaca şehirde doktor bulamadım resmen, Ankara'ya gitmek nasıl olur o biraz soru işareti yaratıyor kafamda. Peki kaç günde normal hayata dönebilirim? Hemen diyorlar ama bu bir operasyon sonuçta. Tabi ki korkularım var.

Selam şekerler
12 Nisan 2013 tarihinde labioplasti ameliyatımı Dr. Ebru Zülfikaroğlu yaptı. Tabii öncesinde yoğun bir araştırma yaptım. Ebru Hanımı tercih etme sebebim iki uzmanlığının olmasıydı. Hem cerrahi hem kadın doğum. Randevuyu aldım, onun dışında sorgu sual etmedim. Gitmeden önce kullanmam için anestezik etkili bir pomat önerdi yardımcısı (çok şeker kız). Çok hoş karşılandım, doğrudan masaya yattım, önce iğneler yapıldı, bazen accık canım yandı (çok hassas bölgelerde olduğunu söyledi doktorum). onun dışında güle oynaya, kahkahalarla geçti zamanımız. Benim operasyon biraz uzun sürdü, kem klitoris içeri alındı hem de başka bir rahtsızlığım nedeniyle kullandığım ilaçlar vardı olası aşırı kanama riskine karşı tedbirli olmak istedi. Yoksa öyle aman aman kanama filan olmuyor.
Eve gittiğimde gayet keyifliydim, ta ki anestezi etkisi geçinceye kadar. İlk iki geceyi uykusuz geçirdim, oturup kalkamadım, sünnetli çocuklar gibiydim resmen, ağrı kesici etkisi sanki çok çabuk geçiyor gibi geldi. Pansuman yaparken çok zorlandım ama o da acıyacak korkusuylaydı. Şişti, ara ara azıcık kanama oldu, ama bunlar da normal, sonuçta bir kesik ve dikiş var. Bugün 5. gün, işyerimdeyim, oturup kalkabiliyorum, yürümede sıkıntı yok, ağrı kesici de almadım, sadece antibiotik kullanıyorum. Ama hijyene çok önem veriyorum, torbam yanımda, içinde steril gazlı bez ve antiseptik ilacım :)) Offf atlattım, kurtuldummm, güzel olduuu.
Ameliyat esnasında doktor hanım ve yardımcısı "oooo çook güzel olduuu" dediler "bunun güzeli de ne ki" dedim gülüştükk. Ama oluyormuş ve olduuu, güzel olduuu. şişlerim de tamamen inerse daha hoş olacak.
Allah Ebru Hanım'ı bu işi yapsın diye yaratmış, nasıl güler yüzlü, pozitif bir insan anlatamam. Çok azdır bir doktorun hastasına "özür dilerim, afedersin birtanem, şimdi geçecek" diye teselli verdiği.
Emeğine sağlık, aldığı ücreti sonuna kadar hek ettiğini düşünüyorum.
Şimdi sıra tüylerden kurtulmakta, bu sorun yüzünden ağdamı yıllardır kendim yapıyordum. İyileşir iyileşmez ilk iş lazer epilasyon.
Son bir tavsiye; evinizi temizleyin, birkaç günlük yemek yapın, çalışıyorsanız operasyonu cuma gününe denk getirin çünkü dinlenmeye çok ihtiyacınız olacak. Gazlı bezi bol miktarda alın, antiseptik solüsyonu da büyük. Cesaretinizi yitirmeyin. Sevgilerimle...

Not :Bu tecrübelerimi başka foruma da yazdım, reklam olarak algılanmasını istemem, bu durumda olanların ne kadar sıkıntıda olduklarını bildiğim için yazıyorum.

yazdıklarınızdan çok cesaret buldum gerçekten,yalnız değilmişim ama istanbul veya ankaraya gelmem çok zor napıcam bilmiyorum
sekersude dr ebru hanım peşinmi alıyo ücreti yardımcı oluyomu fiyat konusunda

Son düzenleme:
Valla Burcu Kardaş benim çok içime sinmedi. Ebru Hanım'ın sekreteriyle görüştüm. Çok ilgilendi. Evim İstanbul'da. Koskaca şehirde doktor bulamadım resmen, Ankara'ya gitmek nasıl olur o biraz soru işareti yaratıyor kafamda. Peki kaç günde normal hayata dönebilirim? Hemen diyorlar ama bu bir operasyon sonuçta. Tabi ki korkularım var.

Gel canım ankaraya nolcak... İstanbul şehir içi tarafiğinden ankaraya gelmek çok daha rahat bence... Önemli olan güvenebileceğin bir doktorun olsun yeter...

yazdıklarınızdan çok cesaret buldum gerçekten,yalnız değilmişim ama istanbul veya ankaraya gelmem çok zor napıcam bilmiyorum
sekersude dr ebru hanım peşinmi alıyo ücreti yardımcı oluyomu fiyat konusunda

Canım ben peşin öedmiştim ebru hanıma ama ablam iki taksitde ödemişti ablam iki ameliyat olmuştu ... Sen yine de sekreterine sor istersen...

öyle bi yükki bu durum üstümde bi kurtulsam ahhhh ahh bi yandan maddi durum bi yandan uzak bi şehir bi yandan nasıl saklanacak aile bireylerinden anlamadımı sizin aileniz?

arkadaşlar diğer başlıkta gören olmadı sanırım buradan da sorayım istedim.
ebru hanımın sekreteriyle telefonda konuştum. moralim bozuldu resmen. aradım ameliyat hakkında biraz bilgi almak istiyorum dedim 45 dk sürüyor, klitorise de müdahale edildiği için 3500 tl dedi. bende daha önce bir ameliyat geçirdiğimi fakat memnun kalmadığım için bir daha olmak istediğimi söyledim. o zaman buraya gelmeniz lazım muayene etmeden bir şey diyemeyiz dedi. bende ufakça şikayetimi söyleyip, oldukça uzak olduğumu şuan bilgi almak istediğimi söyledim. sekreteri bana o zaman kendi doktorunuza gidin dedi. resmen moralim bozuldu zaten memnun olsam seni aramam, ona gidecek olsam neden başka doktor araştırayım. ebru hanımın gsm numarasıda vardı onu mu aramalıydım anlamadım .. o kadar başından savma bir konuşma yapıldı ki. ebru hanıma ameliyat olanlar siz nasıl yaptınız ilk görüşmeyi ? telefonla mı konuştunuz muayneyemi gittiniz nasıl oldu ? ve muayne için ücret alıyor mu ?

ben sekreterle görüşmedim direk dr u aradım fiyat filan hiç sormadım 2 hafta sonra randevu aldım, bi an cesaret gelmişti:) şuanda gitsemmi nasıl olacak filan diye caymak üzereyim nolur bana yardım edin kızlar...

ben sekreterle görüşmedim direk dr u aradım fiyat filan hiç sormadım 2 hafta sonra randevu aldım, bi an cesaret gelmişti:) şuanda gitsemmi nasıl olacak filan diye caymak üzereyim nolur bana yardım edin kızlar...

Çok zor bir ameliyat değil canım resmen takıntılarından kurtuluyor ve bebek gibi oluyosun..rahat ol!!!

görüşmeye gittin mi acaba ?

X