Selam şekerler
12 Nisan 2013 tarihinde labioplasti ameliyatımı Dr. Ebru Zülfikaroğlu yaptı. Tabii öncesinde yoğun bir araştırma yaptım. Ebru Hanımı tercih etme sebebim iki uzmanlığının olmasıydı. Hem cerrahi hem kadın doğum. Randevuyu aldım, onun dışında sorgu sual etmedim. Gitmeden önce kullanmam için anestezik etkili bir pomat önerdi yardımcısı (çok şeker kız). Çok hoş karşılandım, doğrudan masaya yattım, önce iğneler yapıldı, bazen accık canım yandı (çok hassas bölgelerde olduğunu söyledi doktorum). onun dışında güle oynaya, kahkahalarla geçti zamanımız. Benim operasyon biraz uzun sürdü, kem klitoris içeri alındı hem de başka bir rahtsızlığım nedeniyle kullandığım ilaçlar vardı olası aşırı kanama riskine karşı tedbirli olmak istedi. Yoksa öyle aman aman kanama filan olmuyor.
Eve gittiğimde gayet keyifliydim, ta ki anestezi etkisi geçinceye kadar. İlk iki geceyi uykusuz geçirdim, oturup kalkamadım, sünnetli çocuklar gibiydim resmen, ağrı kesici etkisi sanki çok çabuk geçiyor gibi geldi. Pansuman yaparken çok zorlandım ama o da acıyacak korkusuylaydı. Şişti, ara ara azıcık kanama oldu, ama bunlar da normal, sonuçta bir kesik ve dikiş var. Bugün 5. gün, işyerimdeyim, oturup kalkabiliyorum, yürümede sıkıntı yok, ağrı kesici de almadım, sadece antibiotik kullanıyorum. Ama hijyene çok önem veriyorum, torbam yanımda, içinde steril gazlı bez ve antiseptik ilacım :)) Offf atlattım, kurtuldummm, güzel olduuu.
Ameliyat esnasında doktor hanım ve yardımcısı "oooo çook güzel olduuu" dediler "bunun güzeli de ne ki" dedim gülüştükk. Ama oluyormuş ve olduuu, güzel olduuu. şişlerim de tamamen inerse daha hoş olacak.
Allah Ebru Hanım'ı bu işi yapsın diye yaratmış, nasıl güler yüzlü, pozitif bir insan anlatamam. Çok azdır bir doktorun hastasına "özür dilerim, afedersin birtanem, şimdi geçecek" diye teselli verdiği.
Emeğine sağlık, aldığı ücreti sonuna kadar hek ettiğini düşünüyorum.
Şimdi sıra tüylerden kurtulmakta, bu sorun yüzünden ağdamı yıllardır kendim yapıyordum. İyileşir iyileşmez ilk iş lazer epilasyon.
Son bir tavsiye; evinizi temizleyin, birkaç günlük yemek yapın, çalışıyorsanız operasyonu cuma gününe denk getirin çünkü dinlenmeye çok ihtiyacınız olacak. Gazlı bezi bol miktarda alın, antiseptik solüsyonu da büyük. Cesaretinizi yitirmeyin. Sevgilerimle...
Not :Bu tecrübelerimi başka foruma da yazdım, reklam olarak algılanmasını istemem, bu durumda olanların ne kadar sıkıntıda olduklarını bildiğim için yazıyorum.