Bende siteye yeni katılanlardanım.
Yaklaşık 10 gün önce Labiopalsti oldum.
Bu sitedeki fiyatları görünce, pek çoğunuzun benim doktorumla tanışmadığını farkettim. Çünkü benim ameliyat yaptırdığım doktor, bu işi 400 liraya yapıyor.
Öncesinde hayli araştırma yaptım, en az 1500 lira istiyorlardı, bu doktoru arayınca hemen ne duruyorum, 400 lira neki deyip, arayıp randevuyu aldım.
Ameliyat esnasında biraz canım yandı, çünkü o bölge tamamen sinirlerden oluştuğu için normalmiş, ameliyat sonrası yapılan iğne ile, ağrı sancıda gitti.
Size tavsiyem böyle bir ameliyatı yaptırdığınızda mutlaka evde en az 4 gün dinlenin, çünkü ben dinlenemediğim için ilk bir hafta şişkinlik oldu. 1 hafta sonrasında doktora tekrar gittim, ve doktor dikişlerin bir kısmını alıp pansuman yaptı, daha o günden itibarende büyük bir rahatlama oldu. Şişken şeklini tam anlayamamıştım, ama şişlik gittikten sonra, şekli normala dönmeye başladı. Üstelik doktorum, tamamen iyileştikten sonra, bakarsın, eğer arasında
asimetrik farklılık falan bulur beğenmezsen, istediğin yeri tekrar yaparım. Benim görevim hastamın tam memnuniyetidir dedi.
Anladığım kadarrıyla öyle çok büyük bir fark yok, şişlik indikçe, iç dudaklar normale dönüyor. Ama beğenmezsem doktorum açık kapı bıraktı, üstelik onlar için ayrıca ücretde ödemeyeceğim.
Biraz tereddütü olanlara şu söylüyeyim ki, ben pişman değilim, olacağımıda sanmıyorum, çünkü eskiden dar pantolon giydiğimde canım acıyordu, artık böyle bişey olmayacak. Ayrıca kendimede güvenim geldi.