Labiaplasti olan var mı?

Acaba Figen Hanım Hacettepe'deki profesör Figen Hanım mı? Ve ücret olarak ne ödediniz acaba..:97:

Bende siteye yeni katılanlardanım.
Yaklaşık 10 gün önce Labiopalsti oldum.
Bu sitedeki fiyatları görünce, pek çoğunuzun benim doktorumla tanışmadığını farkettim. Çünkü benim ameliyat yaptırdığım doktor, bu işi 400 liraya yapıyor.
Öncesinde hayli araştırma yaptım, en az 1500 lira istiyorlardı, bu doktoru arayınca hemen ne duruyorum, 400 lira neki deyip, arayıp randevuyu aldım.
Ameliyat esnasında biraz canım yandı, çünkü o bölge tamamen sinirlerden oluştuğu için normalmiş, ameliyat sonrası yapılan iğne ile, ağrı sancıda gitti.
Size tavsiyem böyle bir ameliyatı yaptırdığınızda mutlaka evde en az 4 gün dinlenin, çünkü ben dinlenemediğim için ilk bir hafta şişkinlik oldu. 1 hafta sonrasında doktora tekrar gittim, ve doktor dikişlerin bir kısmını alıp pansuman yaptı, daha o günden itibarende büyük bir rahatlama oldu. Şişken şeklini tam anlayamamıştım, ama şişlik gittikten sonra, şekli normala dönmeye başladı. Üstelik doktorum, tamamen iyileştikten sonra, bakarsın, eğer arasında asimetrik farklılık falan bulur beğenmezsen, istediğin yeri tekrar yaparım. Benim görevim hastamın tam memnuniyetidir dedi.

Anladığım kadarrıyla öyle çok büyük bir fark yok, şişlik indikçe, iç dudaklar normale dönüyor. Ama beğenmezsem doktorum açık kapı bıraktı, üstelik onlar için ayrıca ücretde ödemeyeceğim.
Biraz tereddütü olanlara şu söylüyeyim ki, ben pişman değilim, olacağımıda sanmıyorum, çünkü eskiden dar pantolon giydiğimde canım acıyordu, artık böyle bişey olmayacak. Ayrıca kendimede güvenim geldi.

gecmiş olsun.fiyatı duyunca şaşırdım.bi arkadaş daha yazmıştı sitede 400 tl diye inanamamıştım.saol paylaştığın icin..

gecmiş olsun.fiyatı duyunca şaşırdım.bi arkadaş daha yazmıştı sitede 400 tl diye inanamamıştım.saol paylaştığın icin..

Teşekkürler, bende doktorumla telefonmda konuşurken inanamamıştım. Neden bu kadar ucuz diye sorduğumdada. Biz tüm kadınların mutlu olmasını ve herkesin bunu kolayca yaptırmasını istiyoruz. Zaten zor bir şey değil, neden o kadar yüksek fiyatlar istiyorlar bunu anlamış değilim dedi 9:

nasılsın.bi de dikişlerimi aldırdım dedinya dikiş izi belli olmayacak mı

Son düzenleme:

Her geçen gün, çok daha iyi oluyorum. Doktorumun dediğine göre, bu kullandığı dükişler 15 de falan kendiliğinden eriyormuş, bazı hassas bünyelerde bu durum uzaya biliyormuş. Ben ona gittiğmde 7. gündü, yaralarında kanma veya sızıntı yok dikişler o kadar süre beklemesinki, hiç dikiş iz belli olmasın dedi, dikişleri aldı. Hergün kontrol ediyorum, git gide dikiş izleride kapanıyor. Şişliği bugün düne göre daha iyi. Dediğine göre dikiş izi hiç kalmayacakmış. Alt taraf çok güzel görünüyor. kilitoris kısmı biraz daha hassas ve azda olsa acı var. Gelişmeleri size bildirecim

Ben böyle bir ameliyatın yapıldığını sadece 1 ay önce öğrendim. Bilsem çok eskiden yaptırırdım. Yaptırmayı düşünenlere yaptırmalarını tavsiye ederim. Her bakımdan iyi oluyor.

canım 400 tl ye kime yaptırdın sölersen çok sevinirim

canım 400 tl ye kime yaptırdın sölersen çok sevinirim

Ankara Konur sokakda. Kadın doğum uzmanı.
Dr Mümtataz yüce. Randevu falan sıkıntı olmuyor. Ben telefonla arayıp, çalışan birisi olduğum için, muayeneye gelemeyeceğim. Bana haftaya cumartesine güz verseniz, aynı günde ameliyatımı yapsanız olmaz mı dedim. Olur dedi. Saat 12de yanına gittim. 1e 10 kala ameliyattaydım.

canım çok sağol ben de olucam. sen memnunsun galiba okuduklarımdan .fiyar yüzünden olamıyodum. çok teşekkür ederim

canım çok sağol ben de olucam. sen memnunsun galiba okuduklarımdan .fiyar yüzünden olamıyodum. çok teşekkür ederim

Bir kere bunu yaptırdığım için memnunum. İkincisi doktorumun tavrı sebebiylede memnunum. Benim iç dudaklarım hem büyükde hemde kalındı. Kilitorisimde, bayağı yukarda duruyordu. Doktor ameliyatımı yaparken biraz fazla kımıldadım ve çok sızlandım. asıl sorunlu olan kısmı harika yapmış, daha az sorunlu olan kısımda biraz parça kalmış. Normalde ayrı ayrı bakıldığında iki dudakda güzel, hele alt taraf gerçektende çok güzel, ben benimkinde böyle bir iş çıkacağını tahmin etmiyordum. son muayenede, bir ratafta küç bir parça kalmış, ogün anestezi yüzünden şiştiği için, kilitorise dokunmamak için biraz tereddüt ile dıştan almıştım. Şu şişlikleriz düzelsin, dikişlerinde iyileşsin biraz. gel hemen orayıda alayım. Bu kez çok kolay olacak. sadece tek dikişlik bir yer var. Sen dursun desen bile ben düzeltmek istiyorum. Sonuçta sen bana güvendin, benim görevimde seni memnun etmekki, başkalarınada tavsiye edesin, hep hastama olasın dedi.
Para konusuda diğerlerinin 1/5i olunca doktordan memnun kaldım. Sonuçta adam yaptığı işin arkasında ve takibinide yapıyor. Ayrıca dediğim gibi, alt kısım mükemmel, üst kısımda iyileştiğinde, benim beklediğimden bile iyi bir şey çıkacak ortaya ondan eminim.

Ama bu önemli bir konu, ben yinede kimseye ona gidin diyemem, bende iyi iş çıkarması herkezde aynı beceriyi göstereceği anlamına gelmez. Ben tamamen hislerime güvenip ona gittim. Birde 400 tl az olduğu için beklememi gerektiren bir durum oluşmadı. 2000 - 3000 gibi rakamlar telafus ediliyor. O kadar veremezdim.

Düşünüyorsan int araştır. Mümtaz Yüce diye arayıp konuşabilirsin. Telefona direk bağlıyorlar. Başka yerleri aradığımda doktorla telefonda bile konuşturmadılar.

Olmayı düşünüyorsan, bence fazla bekleme. Brn mutluyum çünkü

Ben de Özel Bilgi Hastanesi'ne gitmiştim ankda. Doktorun adı da Mine Kürkçüoğlu. Bana da 400 lira fiyat verdi. Hem bayan doktor, Hem kadın doğum uzmanı, hem de büyük bi hastane olması bana güven verdi, fiyatı da iyiydi. Ama sonra ben vazgeçtim ben ameliyat olmaktan.. Eğer fiyat yüzünden olmak isteyip de olamayanlar varsa diye paylaşmak istedim.

canım çok sağol mümtaz yüce ile konuşucam ben labiumları küçültücem klitoriste sorun yok ilgilendiğin için sağol

canım çok sağol mümtaz yüce ile konuşucam ben labiumları küçültücem klitoriste sorun yok ilgilendiğin için sağol

Rica ederim canım. Umarım istediğin gibi olur ve mutlu olursun.
Ben ilka ardığımda telefonda bile sıkıntımı dile getirirken çok çekinmiştim. Fakat dr Bey, insanı açıyor :)

canım tabi korkuyorum ama cesaret aldım artık. lokal anestesiyle yapılıyor galiba. ben bide başka şehirden gelicem 1 gece orda kalmayı düşünüyorum. umarım sorun olmaz. senin de istediğin gibi olacağına eminim bak şimdiden güzelmiş

Aslına bakılırsa, ameliyattan sonra çokda korkulacak bişey değilmiş diye düşünüyor insan. Bir kaç gün zor oluyor tabi, dokunduğunda bir başkalık hissi falan garip geliyor. Ama iyileştikçe alışıyor insan. Birde hemen güzel olmasını beklemek hayal kırıklığına yol açar. Kız kardeşim burnunu yaptırdıktan 1 yıl sonra şekli ortaya çıktı. İllaki vucudumuzdan beğenmediğimiz ve büyük bulduğumuz parça kesiliyor. Dikiş izi falan olacaktır ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla o dikiş izleride 5-6 ay sonra yok denilecek, belli olamayacak kadar azalacak. Hatta bazı bünyelerde hiç belli olmuyormuş Yaranın kapanması ile alakalı. Şehir dışından araba ile mi yoksa otobüslemi geleceksin. Ben cumartesi olup, pazartesi iş başı yapmıştım. Mümkünse bir kaç gün yatarak dinlen. O zaman daha çabuk iyileşiyor ve acı hissi kalmıyor.

Lokal anastezi ile yapıyor. Genel anastezi daha riskli diyor. Birde genel anastezi olunca ayrıca ücret alınıyormuş.

canım sehir dışından gelicem 1 gece kalıcam kimse bilmediği için otobüsle gelicem ama döndükren sonra bi kaç gün işe gitmeyecem onu ayarlaraım tek düşüncem yolda rahatsızlık olurmu diye. gercekten kurtulmak istiyorum fazla sarkık cve büyükler. inş istediğim sonucu alırım

Bizim evde babam hariç herkes biliyordu. :) Kız kardeşimle birlikte gittik. Ama bende işten izin alamadım. O yüzden iyi dinlenemedim. Doktor ameliyattan hemen sonra iğne vuruyor. O iğne ve yazdığı ilaçların etkisi ile acı duymuyorsun. Yalnız oturmak yerine, yatma daha mantıklı. Çünkü oturunca acıyor bir kaç gün.

mayıs ayında gidicem canım çok kararlıyım hattta mayıs başında. yol dışında yatarım bi kaç gün sorun olmaz çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…