Labiaplasti olan var mı?

haziran ayında oldum bende labioplasti ama malesef hiç memnun değilim resmen 4 tane iç dudak oldu bi taraf daha şiş kaldı ve klitorisin üzerinde kocaman bi deri parçası kaldı ameliyat izleride olduğu gibi duruyo

haziran ayında oldum bende labioplasti ama malesef hiç memnun değilim resmen 4 tane iç dudak oldu bi taraf daha şiş kaldı ve klitorisin üzerinde kocaman bi deri parçası kaldı ameliyat izleride olduğu gibi duruyo

burda ismi gecen dr lerden birine oldum herkes memnun evet bende sekil olarak memnunum ama heryerde anlaşılmaz denilen ameliyat bende garanti anlaşılır...inanılmaz moralim bozuk...seni gerçekten anlıyorum arkadasım...napmam gerekiyor bilmiorum...dr zamanla derinleşir kaybolur dedi ama bunu soyleyeli 4 ay oldu...ozaman nasılsa simdide aynı...hiç bir değişme yok....

cinbiberi bende bu siteden teşvik ve destek alarak 2 sene önce labioplasti ameliyatını olmuşlardım sımdı oyle mutluyum kı... iyileşme süreci o kadar hızlı oluyorkı herkesin acı eşiği değişir ilk gece hiç ama hiç uyumadım o bölgem cayır cayır yanıyordu acıdan benı sedasyon yontemı kullanarak yaptılar uyandıgımda hiç acım sancım yoktu hemen kalktım gayet ıyıydım ama taksıye bındım evıme yaklasırken mide bulantısı geldı ve taxıden ıner ınmez gozlerım karardı ve hafıf bır baygınlık gecırdım anestezı etkını atamayıp cok cabuk fılradım dınlenme odasından... sormak ıstedıklerın olursa cevaplarım...

darkblue 2 sene olmuş ameliyat izi varmı?eger yoksa tamamen ne zaman gecti?yanıtlarsan cok sevinirim

sanırım şans meselesi bende çok umutluydum ameliyattan sonra herşey yolunda gibiydi doktorumda çok iyidi neden böyle oldu anlamdım moralim çok bozuk tekrar olmam şart aynı doktora olmak istemyrm ama o kadar para veripte hatasını düzeltmesi gerekio die düşünyrm.....

sanırım şans meselesi bende çok umutluydum ameliyattan sonra herşey yolunda gibiydi doktorumda çok iyidi neden böyle oldu anlamdım moralim çok bozuk tekrar olmam şart aynı doktora olmak istemyrm ama o kadar para veripte hatasını düzeltmesi gerekio die düşünyrm.....

aynı dr ye yaptırmanı tavsiye etmem.....zaten yapabilseydi ilkinde işini dogru yapardı....bence güvenme....emin ol bedavadan yapmaz...parayla yaptırırsanda git baska bir dr bul derim ben....

arkadaşlar aylin karanlık 2500 lira istiyor küçücük bir deri parçası alt tarafı mümkün deği yaptırabilmem :KK59: çok pahalı.bunu daha uygun bi fayata yaptıran ve memnun olan varmı lütfen bana yol gösterin halletmem lazım :84:

Meraba arkadaşlar ben de labioplasti düşünüyorum. Özel bi hastanede muayene oldum, doktor hanım ameliyatı 400 liraya yapacağını söyledi. Bu fiyat bana pahalı gelmişti ama burdaki fiyatları duyunca çok uygun olduğuna kanaat getirdim. Yarın da başka bi özel hastanenin kadın hastalıkları uzmanından randevum var, bi de ordan fiyat alıcam bakalım. Ordan alıcam fiyatın daha uygun olacağı kanaatindeyim üstelik köklü bir hastane. Bakalım yarın akşam sonuçları sizlere yazarım..

bu kadar ucuz olması imkansız..

Valla ben de anlamadım neden böyle olduğunu fiyatın, ikinci gittiğim hastanede de 550tl fiyat verdiler, fiyatı çıkaran vezne görevlisi ameliyatın belli bir kısmının kuruma atandığını söyledi, babam ssk emeklisi benim, sigortam onun üzerinden, sigortayı kastediyordu yanlış anlamadıysam.

manonn ne yaptın?yada ne yapmayı düşünüyosun?

Selam herkese,
bu sitede yazilanlar sayesinde bu ameliyati dun sabah oldugum icin sonuclarini yazmayi borc bildim :)
Dun sabah inanilmaz bir korku ve anksiyeteyle hastanenin yolunu tuttuk annemle birlikte.kan testleri yapildi ve ameliyata hazirlandim.Ameliyathaneye giderken sakinlestirici igneyle ayilana kadar olan kisim hakkinda bir sey soyleyemeyecegim yalniz (= ameliyattan ciktigimda hicbir agrim yoktu ta ki saniyorum anestezinin etkisi gecene kadar..sonrasinda inanilmaz bir yanma batma basladi ve verilen serumlara ve agri kesici ignelere ragmen acidan kivrandim desem yeridir.Kucuk tualetimi yapabildigimi gormek istedi Aylin Hanim o yuzden yaklasil yarim saat klozetin ustunde ugrastim ama kendimi inanilmaz kastigim icin yapamadim.yardimlarla ayaga
kaldirildim giydirildim
ve arabaya bindirildim.evim hastaneden epey uzak oldugu icin yol gecmek bilmedi ve agridan gozlerimden yaslar akti.aylin hanim aci esigimle ve cok korktugumla alakali birsey oldugunu soyledi yani buraya yazarak sizi korkutmak veya caydirmak istemiyorum asla ama ben boyle yasadim ve paylasmak istedim sadece.
Eve geldikten sonra tuvaletimi yapmak da hic sorun olmadi agrilarim da azaldi.agrima odaklanmamak icin film izlemeye calistim tabi surekli buz esliginde ve uyuyakalmisim o sekilde.ara ara uyansam da cok zor bir gece gecirdim diyemem.bugun ise dunden cok daha iyiyim hala ara ara agri oluyor ama asla dayanilamayacak bir aci degil.
Sekil konusundaysa henuz bakmaya korkuyorum ama kucuk dudaklar tamamen gitmis ve dis dudaklarim arasinda bir bosluk var dolayisiyla garip geliyor bana,ameliyat olanlar bu konuda bilgi verebilir mi acaba yani Aylin Hanim normalde yag enjeksiyonu olsa daha iyi olut demisti ama ben gerek yok demistim acaba o yuzden mi boyle garip gorunuyor yoksa dis dudaklar da mi sismistir?yani evet ic dudaklar tamamen gitmis ama ortasi bos gibi oldu ve bu beni tedirgin ediyor acikcasi.
Boyle iste,umarim yazdiklarim ise yarar (=:KK3:

arkadaşlar bugün haydarpaşa numune hastanesine annem için gittim.arada da iç dudaklarımla ilgili danıştım.doğum yapmadan labiolasti olmanın doğru olmadıgını söyledi.özeldekiler para nedeniyle bunun pek belirtmezler diyor dedi.bu konuyla ilgili bilgisi olan varm

Son düzenleme:
Selam herkese,
bu sitede yazilanlar sayesinde bu ameliyati dun sabah oldugum icin sonuclarini yazmayi borc bildim :)
Dun sabah inanilmaz bir korku ve anksiyeteyle hastanenin yolunu tuttuk annemle birlikte.kan testleri yapildi ve ameliyata hazirlandim.Ameliyathaneye giderken sakinlestirici igneyle ayilana kadar olan kisim hakkinda bir sey soyleyemeyecegim yalniz (= ameliyattan ciktigimda hicbir agrim yoktu ta ki saniyorum anestezinin etkisi gecene kadar..sonrasinda inanilmaz bir yanma batma basladi ve verilen serumlara ve agri kesici ignelere ragmen acidan kivrandim desem yeridir.Kucuk tualetimi yapabildigimi gormek istedi Aylin Hanim o yuzden yaklasil yarim saat klozetin ustunde ugrastim ama kendimi inanilmaz kastigim icin yapamadim.yardimlarla ayaga
kaldirildim giydirildim
ve arabaya bindirildim.evim hastaneden epey uzak oldugu icin yol gecmek bilmedi ve agridan gozlerimden yaslar akti.aylin hanim aci esigimle ve cok korktugumla alakali birsey oldugunu soyledi yani buraya yazarak sizi korkutmak veya caydirmak istemiyorum asla ama ben boyle yasadim ve paylasmak istedim sadece.
Eve geldikten sonra tuvaletimi yapmak da hic sorun olmadi agrilarim da azaldi.agrima odaklanmamak icin film izlemeye calistim tabi surekli buz esliginde ve uyuyakalmisim o sekilde.ara ara uyansam da cok zor bir gece gecirdim diyemem.bugun ise dunden cok daha iyiyim hala ara ara agri oluyor ama asla dayanilamayacak bir aci degil.
Sekil konusundaysa henuz bakmaya korkuyorum ama kucuk dudaklar tamamen gitmis ve dis dudaklarim arasinda bir bosluk var dolayisiyla garip geliyor bana,ameliyat olanlar bu konuda bilgi verebilir mi acaba yani Aylin Hanim normalde yag enjeksiyonu olsa daha iyi olut demisti ama ben gerek yok demistim acaba o yuzden mi boyle garip gorunuyor yoksa dis dudaklar da mi sismistir?yani evet ic dudaklar tamamen gitmis ama ortasi bos gibi oldu ve bu beni tedirgin ediyor acikcasi.
Boyle iste,umarim yazdiklarim ise yarar (=:KK3:

Canım ne kadara oldun ameliyatı, bu bahsettiğin doktor estetik cerrah mi yoksa kadın hastalıkları uzmanı mı? Ayrıca ben olmadım ameliyat ama bildiğim akdarıyla dış dudaklar da şişiyormuş ve uzun bi süre geçmiyormuş şişliği.

Canım ne kadara oldun ameliyatı, bu bahsettiğin doktor estetik cerrah mi yoksa kadın hastalıkları uzmanı mı? Ayrıca ben olmadım ameliyat ama bildiğim akdarıyla dış dudaklar da şişiyormuş ve uzun bi süre geçmiyormuş şişliği.

Tatlim , buradan okuyup Aylin Karanlik isimli estetik cerraha oldum ameliyat, fiyati yazmak sanirim pek uygun olmaz,buradan mesaj hakkim da yok saniyorum henuz ama internetten aratip telefon numarasina ulasip konusabilirsin kendisi de yardimcisi da cok iyi ve anlayisli insanlar benim gordugum kadari ile.
Sislik konusunda da buzla yasiyorum desem yeridir yani :KK1: bakalim gecer umarim sisligi cunku su an "w" seklinde benim istedigim "v" sekli,anlatabildim mi
bilmiyorum ama ortasi bos gibi iste
:44:

Yaa kimse bir sey yazmamis hala arkadaslar normal midir ortasi bos gibi yani 'w' goruntusu,3. Gunumdeyim bugun..
Bir de cinsel hayatinizi etkiledi mi herhangi bi sekilde bu ameliyat hanimlar yani herhangi bir kisitlama vs ben nedense cok korkuyorum isin o kismindan yardim ediiin :KK5:

Yaa kimse bir sey yazmamis hala arkadaslar normal midir ortasi bos gibi yani 'w' goruntusu,3. Gunumdeyim bugun..
Bir de cinsel hayatinizi etkiledi mi herhangi bi sekilde bu ameliyat hanimlar yani herhangi bir kisitlama vs ben nedense cok korkuyorum isin o kismindan yardim ediiin :KK5:

Canım şekliyle ilgili birşey diyemicem, çünkü o kişiye özgü de olabiliyo, cerrahın becerisiyle ilgili de, tabi şiş olmasının etkisi de vardır şu an. Ama cinsel açıdan bi 4 hafta kadar cinsel ilişkiye girilmemesi gerektiğini biliyorum. yoksa ciddi manada canın acıyabilir.

şiş oldugu için öle gözüküyor merak etme....

Son düzenleme:
Canım şekliyle ilgili birşey diyemicem, çünkü o kişiye özgü de olabiliyo, cerrahın becerisiyle ilgili de, tabi şiş olmasının etkisi de vardır şu an. Ama cinsel açıdan bi 4 hafta kadar cinsel ilişkiye girilmemesi gerektiğini biliyorum. yoksa ciddi manada canın acıyabilir.

Evet evet biliyorum en az 3 hafta cinsel iliski yasagi var,ben ondan sonrasindan bahsetmistim canim yine de korkarim gibi geliyor acaba dikis acilir mi baska bisey olur mu diye..
Sekli ise tam anlayamiyorum her gun degisiyor sanki ama bu 6. Gunum,hala buz koymasam sisiyor ve sislikten mi yoksa neden bilmiyorum ama 3 kucuk dudak gibi gorunuyor ameliyat olanlardan da birileri biseyler yazsa da rahatlasam biraz :44:
dedigim gibi 6. Gunumdeyim ama hala agri kesici aliyorum ve buz koymassam sizliyor normal
mi ki acaba bunlar?

Evet evet biliyorum en az 3 hafta cinsel iliski yasagi var,ben ondan sonrasindan bahsetmistim canim yine de korkarim gibi geliyor acaba dikis acilir mi baska bisey olur mu diye..
Sekli ise tam anlayamiyorum her gun degisiyor sanki ama bu 6. Gunum,hala buz koymasam sisiyor ve sislikten mi yoksa neden bilmiyorum ama 3 kucuk dudak gibi gorunuyor ameliyat olanlardan da birileri biseyler yazsa da rahatlasam biraz :44:
dedigim gibi 6. Gunumdeyim ama hala agri kesici aliyorum ve buz koymassam sizliyor normal
mi ki acaba bunlar?

Canım ameliyat olmadım ama çok iyi araştırdım olmayı düşünürken. Bu durumun şişlikten mi yoksa kalıcı bi durum mu olduğunu en azından 1 ay sonra anlarsın, bünyeden bünyeye değişmekle beraber şişliği bir ay sonra dahi hala inmemişler hatta 2. aylarda da aynı durumu yaşayan arkadaşlar varmış. Umarım geçici bi durumdur. Bence cinsel ilişki öncesinde dikişlerinin tamamen eridiğine ve artık hiç bi şekilde acı hissetmediğine emin ol. Yani bunu pantolan giydiğin falan anlayabilirsin, atıyorum bir bucuk ay geçtikten sonra hala dar giyindiğinde hafif acı hissediyorsan ya cinsel ilişkiden kaçın ya da çok dikkatli ol derim ben. Ama zamanını en iyi kavrayacak olan kişi sensin tabiki.

X