Labiaplasti olan var mı?

mayıs ayında gidicem canım çok kararlıyım hattta mayıs başında. yol dışında yatarım bi kaç gün sorun olmaz çok teşekkür ederim

Yalnız mı geleceksin, birde Ankarada otelde falan mı kalacaksın.

Gelişmelerden bizide haberdar et. Elimden gelen birşey olursa yardımcı olmak isterim.

canım çok sağol. senin durumundan da haber ver nasıl oldun mayısa kadar daha netleşir konuşuruz

canım çok sağol. senin durumundan da haber ver nasıl oldun mayısa kadar daha netleşir konuşuruz

Canım merhaba.

Ben cumartesi günü yine doktorumun yanındaydım.

Son kalan dikişleride aldı, kendiside yaptığı işi görünce şaşaırdı, bu kadar güzel ve iyi olacağını beklemiyordum, içime sindi 1, 1,5 ay sonra gel tekrar kontrol edelim. Tüm şişlikler ve ödemler iyileştiğinde, dikiş izlerinde tamamen geçtiğinde, eğer sen yada ben bir tarafını beğenmezsen yine istediğin gibi yaparız. Bu iş içimize sinmeli dedi.

Ben ise halimden memnun olduğumu ve tekrar her hangi bir operasyon geçirmek istemdiğimi söyledim. Çünkü ben halimden memnunum:KK76:

O ise senin değil benimde içime sinmeli, senin paranı aldım bu işin hakkını vermeliyim dedi.

Orda senin içinde konuştum, Şehir dışından geleceğini ve mayıs başı gibi yaptırmayı düşündüğünü söyledim. Oda bana adeti biter biztmez yapmalıyız, mutlaka arasın ve konuşalım, ayrıca uzaktan gelecekse ona özel bişey yapmam lazım dedi. Kısacası senden telefon bekşliyor :)))

BU arada merak edenler için dikiş konusunu yazayım. Şİmdi benim ameliyattan 1 hafta sonra dikişlerin bir kısmını almıştı, dikişlerin alındığı kısım, dikiş izi de kalmaksızın iyileşti, bir kısmını ise almamıştı, o kızmıda cumartesi günü aldı, yani ameliyattan 21 gün sonra, dikişler yer yer kendiliğinden kopmuştu, ben temizlik yaparken kazara kopan yerlerden ipi çekmiştim. Buda, teel şeklinde dikilen dikişlerin sıkışmasına neden olmuş, o sebeble dikişlerim alınırken canım hayli acıdı. Fakat hemen daha dikişler alınır alınmaz acı gitti :) Hatta şuan dar bir pantolon giydim bacak bacak üstüne atıp yazıyorum bu yazıyı. Dikişlerim kendiliğinden eriyen türdendi, fakat bu dikişler 1 ila 1,5 ay arasında eriyormuş vucutta, fakat iyileşme sebebiyle bende çok kaşıntı yaptığı için ben alanları aldırmak istedim, birde dikiş izi kalmasın diye :)) İnşallah herşey güzel olacak, ama dediğim gibi ben şimdiden memnunum. Darısı cesaret edipde yaptıramayanlara.

merba canım doktoru bugun arıyacağımmm çok sağol sen bana cesaret verdin menun olduğuna çok sevindim darısı başıma canım

BU arada merak edenler için dikiş konusunu yazayım. Şİmdi benim ameliyattan 1 hafta sonra dikişlerin bir kısmını almıştı, dikişlerin alındığı kısım, dikiş izi de kalmaksızın iyileşti, bir kısmını ise almamıştı, o kızmıda cumartesi günü aldı, yani ameliyattan 21 gün sonra, dikişler yer yer kendiliğinden kopmuştu, ben temizlik yaparken kazara kopan yerlerden ipi çekmiştim. Buda, teel şeklinde dikilen dikişlerin sıkışmasına neden olmuş, o sebeble dikişlerim alınırken canım hayli acıdı. Fakat hemen daha dikişler alınır alınmaz acı gitti :) Hatta şuan dar bir pantolon giydim bacak bacak üstüne atıp yazıyorum bu yazıyı. Dikişlerim kendiliğinden eriyen türdendi, fakat bu dikişler 1 ila 1,5 ay arasında eriyormuş vucutta, fakat iyileşme sebebiyle bende çok kaşıntı yaptığı için ben alanları aldırmak istedim, birde dikiş izi kalmasın diye :)) İnşallah herşey güzel olacak, ama dediğim gibi ben şimdiden memnunum. Darısı cesaret edipde yaptıramayanlara.

canım nekadara mal oldu birde hangi klinik istanbulda mı

beni arkadaş olarak eklermisin canım .)))

Ben daha yeniyim burda, sen beni ekle ben kabul ediyim, nasıl yapıldığını bilmiyorum. Birde sanırım özel mesaj hakkı için 50 mesaj sayısı gerekiyormuş. Belki sana yazamam haberin olsun.

ben sana yazdım :) ya 400 lira mı ya süpermiş ankaraya ara ara geliyorum sen bana yardımcı olursun artık şuan rizedeyim daha yeni burun ameliyatı oldum evliyim :) baştan aşa yaptırcam sanıyorum kendimi çünkü çarpık bacaklarımı da yaptırcam istiyorum yani :)))

ben sana yazdım :) ya 400 lira mı ya süpermiş ankaraya ara ara geliyorum sen bana yardımcı olursun artık şuan rizedeyim daha yeni burun ameliyatı oldum evliyim :) baştan aşa yaptırcam sanıyorum kendimi çünkü çarpık bacaklarımı da yaptırcam istiyorum yani :)))

:)) Ekledim ama açık değilsin sanırım?

kabul ettim seni canım artık arkadaşız ilk arkadaşında benim :) umarım uğurlu gelirim bende simetri bozukluğu var sağ dudak büyük sol küçük birde ben kilolu olmama rağmen orası çok etsiz :) onada bişe yapılır mı acaba ayy öle umutlandım ki kız sayende :)))

kabul ettim seni canım artık arkadaşız ilk arkadaşında benim :) umarım uğurlu gelirim bende simetri bozukluğu var sağ dudak büyük sol küçük birde ben kilolu olmama rağmen orası çok etsiz :) onada bişe yapılır mı acaba ayy öle umutlandım ki kız sayende :)))

Ben seni msn dende ekledim, ama sen kabul etmedin sanırım. Kabul edersen merak ettiklerini ordan yazabilirim.

merhaba okyonusderya beni de eklermisin msn.mesaj hakkım yok burda.

sabahten beri ileti bekliyorum gelmedi.niye gelmedi ya.. napıcaz okyonus.bi sorunda yok.başkasını ekledim acıldı.alala

X