tempeste senin adına çok sevindim darsı başımıza artık.. peki hangi doktora gittin sen istanbuldasın sanırım ben ankarada yaptırmayı düşünüyorum ama burdada hangisine gideceğimden emin değilim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok ssevinirim.
tempeste senin adına çok sevindim darsı başımıza artık.. peki hangi doktora gittin sen istanbuldasın sanırım ben ankarada yaptırmayı düşünüyorum ama burdada hangisine gideceğimden emin değilim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok ssevinirim.
çok teşekkür ederim pink666 benim ameliyatı İstanbul da Dr. Aylin Karanlık yaptı kesinlikle çok yetenekli bir doktor ancak ben Ankara'da yaptırmanı tavsiye ederim hemen yola çıkmak zor olur bide ilk 48 saat buz uygulaması ve temizliği çok önemli. Buradan bu operasyonu olacak arkadaşlara bir tavsiyem daha var düğünlerine 3 hafta kala falan yaptırmak isteyenler oluyor benim 18 gün oldu hala tüm dikişler düşmedi bazen ters bir harekette canımda yanıyor kısacası bir kaç ay önce yaptırmakta fayda var tam iyileşmek isteyenler için tabi ki.
Bir soru sordum kimse cevap vermedi... neyse gemisini kurtaran kaptan olur misali kendim aradım taradım buldum. iyi bir fiyata da ameliyatımı gerçekleştirdim. çok mutluyum. herkese hayatta başarılar dilerim.
canım haberdar ettiğin için çok saol.umarım seninkide iyi geçer ve bana da cesaret verirsin.söylediğin doktorun ismini bende duydum yorumlar güzel.fiyatta baya uygunmuş. açıkçası ben hala cesaretimi toplayıp bi doktorla görüşemedim.ama benim içinde hern uygun tarih bu yaz gibi gözüküyor.olumunekankayizsmile
sevgili cinbiberii senin adına çok sevindim ilk adımı atmışsın. verdiğin haberlerde çok güzel.peki muayene olmak için gittiğinde doktorun daha önce yapmış olduğu ameliyatlardan örnek olarak foto görebilme imkanın oldumu.çok iyi cesaret aldım senden benimde tatil bi başlasın üzerine düşcem bunun artık düşünmek istemiyorumkafamçokkarıştıopuyorumnanaktan
evet figen özgüre ameliyat olan varmı arkadaşlar merakımızı giderin lütfen.sesimizi duyan olur inşallah.
bilmiyorumkismile
mrb bayanlar siteye yeni katıldım 1 hafta önce labioplasti oldum ve enfeksiyon kaptım bir türlü iğleşemiyorum özel hastanede olmama ve 1250 tl vermeme rağmen hiç özenilmedi doktorumu kesinlikle tavsiye etmiyorum çok dikkatli seçim yapın çok önemli çift taraflı alınması gerekirken tek taraflı almış doktor kör olsa daha güzel yapardı
1 ay oldu ben ameliyat olalı ben metrobüsle döndüm eve sonrasında biraz baş dönmesi oluyo anesteziden dolayı ama bence dönersin izmire istersen yalnız gitme daha rahat oluyo