Labiaplasti olan var mı?

Sevgili Pink,

Figen Ozgur'den randevu almak icin Hacettepe'yi aradim 3 gun once. Muayene ucreti icin 210,ameliyata 700-1000 arasi dedi sekreter bayan. Formdan okuduklarima gore en ucuzu bu. Fiyat acisindan bu aklima yatti. Haziran'in ilk haftasi TR de olacagim ve o hafta icinde randevularim. Hepsini tek tek yazacagim. Bu zamana kadar sen biriyle gorusursen, ya da baska bir doktor hakkinda bilgi edinirsen haber ver lutfen...

Sevgili Pink,

Figen Ozgur'den randevu almak icin Hacettepe'yi aradim 3 gun once. Muayene ucreti icin 210,ameliyata 700-1000 arasi dedi sekreter bayan. Formdan okuduklarima gore en ucuzu bu. Fiyat acisindan bu aklima yatti. Haziran'in ilk haftasi TR de olacagim ve o hafta icinde randevularim. Hepsini tek tek yazacagim. Bu zamana kadar sen biriyle gorusursen, ya da baska bir doktor hakkinda bilgi edinirsen haber ver lutfen...

canım haberdar ettiğin için çok saol.umarım seninkide iyi geçer ve bana da cesaret verirsin.söylediğin doktorun ismini bende duydum yorumlar güzel.fiyatta baya uygunmuş. açıkçası ben hala cesaretimi toplayıp bi doktorla görüşemedim.ama benim içinde en uygun tarih bu yaz gibi gözüküyor.olumunekankayizsmile

Ben İstanbul'da Op. Dr. Pelin İlbeyi'ne yaptırdım ve ertesi gün Ankara'ya döndüm bugün bir hafta oldu ve çok memnunum kaydirigubbakcemile3, herhangi bir sıkıntı yaşamadım yolda ve ameliyattan sonra hiç ağrım olmadı ama tabii herkesin acı eşiği farklı oluyor, ancak dikişler konusunda tamamen katılıyorum doktorumda dikişlerin geç eridiğini ve tam olarak iyileşme olabilmesi için 6 hafta geçmesi gerektiğini söyledi, dikişlerin olduğu yerler zaman zaman rahatsızlık veriyor, bence yaz sezonunu değerlendirebilmek için en doğru zaman bu zaman

Bir soru sordum kimse cevap vermedi... neyse gemisini kurtaran kaptan olur misali kendim aradım taradım buldum. iyi bir fiyata da ameliyatımı gerçekleştirdim. çok mutluyum. herkese hayatta başarılar dilerim.

Evet soru sormuşsun direk cevap veren olmamış. bende yoktum epeydir.. ama Ankarada Hacettepede yaptıranlar olmuş..
Insan psikolojisi işte yaptırdıktan sonra insan geçmişine geri dönmek istemiyor.. baskı bitti oh be diyordur insan..Çünkü bunun sıkıntısını bilen birisi olarak anlayabiliyorum..

Neyse geçmiş olsun.. inşallah umduğun gibi olmuştur.. Ben yaptıramadım hala bekliyorum neyi bekliyorsam:sm_confused:

hijyene aşırı dikkat ettiğim halde mantar enfeksiyonundan kurtulamıyorum.Ağızdan ilaç krem vs geçmedi..Estetiğini geçtim sağlığım için bu ameliyatı olmak zorundayım..
Nesye bana özelden atarsan sevinirim kime nereye yaptırdığını?
Görüşürüz..:1hug:

Piiiiiiiiinnnnkkkkk :))

Muayene oldum Figen Ozgur'e. Muayene ucreti (210 TL) bi bakip ta sisliklerin ne kadar surede inecgini soylemek icin cok fazla acikcasi. Bu forum sayesinde her seyi bilerek gitmistim zaten. Ama guzel haber: ameliyat durumunda, sosyal guvencene bagli olarak indirim yapiliyormus..

Zamansizlik yuzunden ameliyatim bir daha ki TR ziyaretine ertelendi. Ama Figen hoca sagolsun, kendi ozel numarasini verdi, gelmeden 2 hafta once arayim, ben gitmeden her sey hazir olsun diye..

Klitoris'e fazla yaklasmayacaklari icin zevk almada bir his kaybi yasanmayacagini soyledi. O boldedeki derinin cok ince olmasi nedeniyle, sisliklerin uzun suerecegini anlattilar. Bir de eriyen dikis kullaniyorlarmis. Son olarakta lokal anestezide, bacaklari acip yatmak yorucu oluyormus, ama ben yinede lokal istedim..

Benim ameliyati beklersen, biraz daha fikir edinmek icin, 3 ay sonra olacak. Su anda kesin tarihini bilemiyorum, ama ogrenir ogrenmez haber verecegim )

Saygilar...

sevgili cinbiberii senin adına çok sevindim ilk adımı atmışsın. verdiğin haberlerde çok güzel.peki muayene olmak için gittiğinde doktorun daha önce yapmış olduğu ameliyatlardan örnek olarak foto görebilme imkanın oldumu.çok iyi cesaret aldım senden benimde tatil bi başlasın üzerine düşcem bunun artık düşünmek istemiyorumkafamçokkarıştıopuyorumnanaktan

akannehir aaaaaaaaaaaa hic aklima gelmedi fotograf sormak!! bizim yazdiklarimizi okuyan figen hoca'dan ameliyat olan yok mu ki acaba?

evet figen özgüre ameliyat olan varmı arkadaşlar merakımızı giderin lütfen.sesimizi duyan olur inşallah.
bilmiyorumkismile

evet figen özgüre ameliyat olan varmı arkadaşlar merakımızı giderin lütfen.sesimizi duyan olur inşallah.
bilmiyorumkismile

Sevgili pink ve forum uyeleri,

Forumun hepsini okudum. kuzeyorhan nick'li bir arkadas Figen Hoca'ya yaptirmis ameliyatini. Ozelden mesaj atamiyorum. 50 tane yazisma yapmam mi ne gerekiyormus, birine ozel mesaj atabilmek icin. Senin ozel mesajin aciksa, sorabilir misin?

Benim bu yazdiklarimi okuyan ve ozel mesaji acik olan biri de bize yardim edebilir mi lutfen, kuzeyorhan'a ulasmamiz icin? Lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn a.s.
Saygilar...

çok şasırdım ben bu siteye üye olalı 2 seneyi geçti labioplasti ameliyatını araştırırken bulmustum ve sadece 2 konu falan acılmıstı ve bu amelıyatı olan bir kaç kısı vardı su anda konu iyice büyümüş ve ameliyat olanlar da epeyce fazlalaşmıs ve bende o bir kaç kişiden destek alarak ameliyat yaptırdım hiç bilmiyordum kendım gibi pek çok bayanında iç dudaklarının büyüklüğünden ve sarkıklığından rahatsız olduğunu ...

mrb bayanlar siteye yeni katıldım 1 hafta önce labioplasti oldum ve enfeksiyon kaptım bir türlü iğleşemiyorum özel hastanede olmama ve 1250 tl vermeme rağmen hiç özenilmedi doktorumu kesinlikle tavsiye etmiyorum çok dikkatli seçim yapın çok önemli çift taraflı alınması gerekirken tek taraflı almış doktor kör olsa daha güzel yapardı

Sevgili Ruby,

Cok gecmis olsun, gercekten cok uzuldum. Bu kadar heveslendigimizde bir aksilik cikmasa olmaz!!!! Neyse bununla gecmis olsun, simdi neler yapabiliriz ona bakalim bi. Once ameliyatini yapan doktora gidip, sikayetlerini dile getir. Ne yapabilirmis onu ogren. Ayni zamanda vakit kaybetmeden baska bir doktor bul ve ona danis. Birinci doktordan bir sey cikmazsa en azindan vakit kaybetmemis olursun.Bu forumda bir cok kisi ameliyatini izmir de olmustur eminim. Forumu biraz dikkatli okuyarak memnun kalinan bir doktor bulabilirsin. Bizimle de paylasmayi unutma, baskalarini uyarmak adina doktorun ismini de ver lutfen.

Saygilar...

DR.um Ebru durmuş Myra estetik.. ve bana ameliyat sonrasında temizlik hijyen bakımından tek söylediği su değdirme olmuştu ama buz tedavisi ve batikonla temizlenilmesi gerekiyormuş Teşekür ederim umarım geçer ama kanamam çok oluyor 3 gündür savlex diye bi ilaçla pansuman yapıyorum ama asimetriside acayip bozuk yarın burnumun dikişleride alınıcak gidicem size yazıcam ve Fahri molaya danışıcam çünkü acayip morelim bozuldu eski hali daha iyiydi bana kalırsa:a015:

Mrb arkadaşlar siteye yeni katıldım. Ben de bu ameliyatı olmak istiyorum fakat ızmir'de yaşıyorum. Ameliyatımı istanbul'da yaptırmak sorun olur mu? Ameliyat sonrası hemen ızmir'e dönebilir miyim yoksa ıstanbul'da mı kalmam gerekir? Ameliyat olan arkadaşlar biraz bilgi verirlerse çok sevininirim.

Bu arada Ruby sana geçmiş olsun.Durumuna çok üzüldüm.Ama merak etme daha önce senin gibi sonuçtan memnun olmayanlar vardı. ıyi bir operasyonla mutlaka düzelecektir.

1 ay oldu ben ameliyat olalı ben metrobüsle döndüm eve sonrasında biraz baş dönmesi oluyo anesteziden dolayı ama bence dönersin izmire istersen yalnız gitme daha rahat oluyo

1 ay oldu ben ameliyat olalı ben metrobüsle döndüm eve sonrasında biraz baş dönmesi oluyo anesteziden dolayı ama bence dönersin izmire istersen yalnız gitme daha rahat oluyo

1. Evet lokal anestezi başdönmesi yapıyor.
2. Şunuda ekleyeyimki yörüyebilmen için ameliyatan sonra 2-3 saat geçmiş olması gerekiyor.
3. Pantalon giyimen sözkonusu değil, giderlen etek gitmelisin. Geri dönüşte otobüste, koltuğa bacaklarını geniş açarak oturabilmen için etek geniş bir etek olmalı. Pantalon rahatsız ettiğinden dolayı ameliyattan ancak 3-4 hafta sonra giyebiliyorsun.
4. Yaranın ıslaklığı yaklaşık 4-5 gün sürüyor. Bu süre içinde banyo yapamıyorsun. İç çamaşırı giyimen iyileşmeyi yavaşlatabiliyor. Eğer çalışıyorsan ve mümkünse 5-6 günlük izne çıkmalısın.

Sağlıkça kal
Ece

Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ederim.Gerçekten çook aydınlatıcı oldu.

sanırım insanın bünyesine bağlı ben üzerimde kotla zorlanmadan yürüdüm sadece hafif baş dönmesi vardı aslında bence ilk gün daha rahat sonraki günlerde anestezinin etkisi geçtiği için ağrılar başlıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…