Labiaplasti olan var mı?

Sizin yorumlarınızdan sonra ameliyatımı sanırım ızmir'de olmam daha mantıklı olacak.Maalesef burada herhangi bir doktor hakkında bir bilgim yok.ıstanbul'da olsa Aylin KARANLIK olacaktı tercihim.Sitedeki yorumlara göre Manisa'da Levent YOLERı iyi gibi.Ona da bir kişi ameliyat olmuş sanırım;pek fazla yorum yok.

Arkadaşlar ızmir'de Labioplasti ameliyatı olan yok mu? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden hepinize teşekkürler.

Sevgili Akrepece,

Su banyo yapamama konusunu biraz acar misin? 4-5 gun banyo yapmadan nasil duracagiz biz? Sorun suysa, tuvaletten sonra ne yapilacak?

tesekkurler..

Sevgili Ruby,
Nasıl oldun merak ettim? Fahri Molaya gittin mi canım? Şimdi daha iyi misin?

bende dogumdan sonra dusunuyordum fakat dogum dikislerinden cok cektigim icin biraz daha beklemeye karar verdim ama olsun bitsinde istiyorum ve tercihim istanbulda aylin karanlik olucak

mennun kalmayıp hemen tekrar ameliyat ısteyenler tam ıyılesmeden yapılamıyormus doktorum soyledı en az 6 yada 8 ay sonra cunku kesılen dokular erozyona ugradıgı ıcın tekrar neşter değdiremiyeceklerını soyledı bende sankı dıkılen bolgelerde et pırtlağı gıbı olmustu ılk bir kaç haftada doktoruma tekrar dikin duzeltın falan dedım hayır yapamam demıstı ve bekle bir kaç ay sonra dokular toplarlandıgında oyle kalmayacaktır dedı ve gerçektende dogru soylemıs cunku o pırtlak dedıgım yerler toparladı kendını...

merhaba ben 10 gün sonra ameliyat olacağım ama korkuyorum popodan alınan yag dıs dudaklara enjekte edilecek ve küçük dudakların sarkıklığı giderilecek istanbulda olacağım
dr.ilhan serdaroğlu na ameliyat olan varmı arkadaslar hastanede narkozlu yapılacakmış lütfen yardım edin....

Sevgili Monikael,sana şimdiden geçmiş olsun...Gerçi bahsettiğin şekilde bi ameliyat şekli daha önce hiç duymamıştım.Genelde iç dudakların kesildiğini biliyorum. Mutlaka doktorunla karar vermişsinizdir bu şekilde olmasına.Sen en azından karar vermiş hatta ameliyat gününü bile almışsın.Ben hala çok korkuyorum.Doktor seçemedim hala. Umarım herşey çok iyi olur. Gelişmeleri de bizimle paylaş lütfen.

selam arkadaslar bende aynı sorunla karsı karsıyayım iç dudaklarım buyuk... 20 yasındayım henüzz ama yıllardır sırtımda bır yuk gıbı tasıdım ve tasıyorum bunu.... ergenlıgımden berı hep sadece benım boyle oldugunu düşünürdümm çç sımdı bılıyorum kı birçok kadında var...ama en zoru ınsanın cıddı bı ilişkisi olunca oluyomus 2 yıldır suren cıddı bı ılişkim var :KK1:gercı unıversıte 3. sınıftayım ama çok üzülüyorum beni o şekılde görmesını ıstemıyorum sevgılımın... ben bıle bakamıyorkenn üstelıkkk... ama ogrencıyım ve param yok malum 2 sene daha beklıycem iş basına gecene kadar:KK43: ama en yakın yer buraya ankara .. gercekten ankarada şu amelıyatı güzel yapan bır doktor bılıyo musunuzz lütfennn cevap.........:kedi:

slmlar bende 2 gün öne labioplasti ameliyatı oldum..Tamamen forumda yazılanlara dayanarak gittim ve bi cesaret yaptırdım..Ameliyat aşamasını olduğu gibi anlatmak istiyorumki ameliyat olmak isteyenler iyice fikir sahibi olsunlar..Öncelikle hastaneye gidip ameliyat için gerekli kan testini yaptırıyorsunuz..Test sonuçlarını aldıktan sonra sizi bi güzel ameliyata hazırlıyorlar..Genel anestezi altında olacağımdan bildiğiniz baştan aşağı soyundurup ameliyat elbisesi giydiriyorlar..Sedyeye yatırıp ameliyathaneye götürüyorlar..Benim için en zorlu aşama buydu diyebilirim..Daha önce hiç ameliyat olmadığımdan o sedyede yatmak çok ürküttü beni..Neyse ameliyathaneye girince bi sürü kalabalık daha bi ürkütücü geliyor..Gerçi benim dktorum sakinleştirici iğne yaptırmak istemişti ama ben istemedim gerkte yokmuş zaten..Nedense ameliyattan hiç kormukuyordum sadece hazırlık aşaması biraz psikolojik olrak zordu neyse devam edeceğim..

Genel anestezi altında uydum uyandum ameliyat bitmiş..Sanırım 45 dakika kadar sürdü ameliyat..Ameliyat sonrası odaya aldılar buz uyguladılar ağrım filan olmadı..Ameliyat sonrası 3 ya da 4 saat de hastanede kalıyorsunuz..Sonra hasta yemeği filan insan kendini ciddi ciddi hasta sanıyor..Bu nedenle yanınızda size güç verecek birilerinin olması şart, tabi alışkınsanız o ayrı..Ayrıca alınması gereken ilaçlar, işlemler vs için yanınızda birilerinin olması şart bence..Neyse 4 saat sonra çıktık hastaneden gayet iyiydim..Öyle şişliklerim vs olmadı çok şükür..Arabada gelirken biraz sarsılıyorsunuz bu nedenle sızlama oluyor..Ameliyata mutlaka bol etekle gidin yoksa çok zor olur arada buz vs.. Neyse eve geldim anesteziden ve açlıktan olsa gerek biraz tansiyonum düştü sonrasında bi yattım 4 saat kadar..hiç ağrım olmadı şükür..Zaten ağrı kesici kullanıyorum sabah akşam.

hemn ertesi gün dışarı çıktım bi kaç işim vardı onları hallettim..O derece rahatım yani ama yinede tavsiye etmem bi kaç gün çıkmayın eve dönünce biraz sızlama oldu..Hem dikişlere bi zarar geleblir tehlikeli..Doktorum keşke çıkmasaydın dedi zaten. Gelelim işin sıkıntılı kısmına..Tuvalete çıkmak resme eziyet yaklaşık 10 dakika sürüyor tuvaltte geçirdiğim zaman çok hassas avranıyorum ondan belki..Tuvalet sonra baticon ile güzelce temizlemek şart..Sonra merhem sürüyorsunuz sonrada yine çamasırın üstüne buz..Hiç tuvalete gidesim gelmiyo..Üstelik zorlanıyorum ki bunu yarın doktoruma danışacağım..yine de daha önce ameliyat olanlara sorularım olcak..İdrarımı eskisi gibi rahat yapamıyorum, oraya buraya sıçrıyo ve az az çıkıyor..Sanki idrar çıkış yerinin bi kısmı tıkanmış gibi..İnş ameliyat sonrası geçici bir durumdur yoksa nparım bilmiyorum..Ayrıca bugün biraz inceledim klitorisin olduğu deri hala büyük şişmi dokunulmamışmı anlayamadım yarın bunu da doktoruma sorsam iyi olacak..Herşey yolunda giderken kendime dert edecek bişi bulmuyorumdur umarım ameliyat sonrası süreci yaşayanlardan okumya ihtiyacım var sanırım..Tam iyileşme ne zaman olur çok merak ediyorum..2 ay içinde evleneceğim cinsel ilişkiye girmekte zorlanırmıyım çok korkuyorum..

Canım geçmiş olsun.Bize de herşeyi ayrıntılarıyla anlatmışsın.Çook saol.Kafamdaki biçok soruyu da cevaplamış oldun.

Bu arada bi mahsuru yoksa ameliyatını nerede, kime ve kaç paraya yaptırdığını da paylaşırmısın.Teşekkürler...

arkadaşlar son mesajımın üzerine doktorumla konuştum idrar yapışım şişlikten dolayı şu an sorunlu olabilirmiş..Şekil olarakta şişler inince normale dönecekmiş şu an 3 tane dudak var gibi görnüyordur gayet normal dedi çok rahatladım..Elimden geldiğince tüm ayrıntıları anlatmak istedim ki ameliyata karar vermek cidden zor..Ben son gün son ana kadar vazgeçtim vazgeçecektim ki iyiki vazgeçmemişim.Sonrasından korkuyordum ben, şükür korktuğum gibi olmadı..İhtiyaten dikkat ediyorum oturup kalkmama yoksa gayet iyiyim..ormda bu ameliyatı sorunlu geçirenleri şimdi daha iyi anlayabiliyorum ben bu kadar rahat olduğum halde psikolojik olarak etkilendim ameliyat sonrası..İnş bundan sonraki süreçte gayet normal gider bian önce iyileşmek için can atıyorum..

Bu arada bi mahsuru yoksa ameliyatını nerede, kime ve kaç paraya yaptırdığını da paylaşırmısın.Teşekkürler...

Cnm ameliyatımı Aylin Karanlığa yaptırdım özel bi hastanede..Aylin hanımı forumdan bulmuştum iyiki de bulmuşum..Ücreti burda söylemek uygun olurmu bilmiyorum ama kendisini arar ya da bi mail bile atarsan sana fiyat bilgisi veriyor, önce muayene olma şartı yok yani..Üstelik ben muayeneye gittim ve muayene ücreti vs istenmedi..Ücreti çok merak ediyosan ve soramıyosan Aylin hanıma özelden mesaj atarım cnm

Ben de sitede Aylin Hanımı gördüm.Herkes de çok memnun.Ancak ben İzmir de olduğum için sorun olabileceğini düşünüyorum.Geliş gidiş falan ameliyattan sonra zor olur gibi. Sanırım daha sonrasında kontrole falan da gideceksin.benim geliş gidişim sorun olabilrir.Ama burda da iyi bi doktor bulamadım.Çok kararsızım. Ya burda herhangi bir doktora gidicem ya da Aylin Karanlık. Sen ne önerirsin ameliyatını yeni olmuş birisi olarak?

heyecandan paylaşma ihtiyacı hissettim hemen, aynı sorunu çoook küçük yaşlarda annemin farketmesiyle takıntı haline getirmiş biri olarak:KK43: Sanırım tıp fakültelerinin tamamında bu işlem yapılıyor. Şu an 19 mayıs tıp fak. inceliyorum gerçekten doğuştan anomali olarak geçiyor, çok sevindim inşallah herkes kurtulr; ben 2 yıllık evliyim ve inanın eşime utancımdan hala çıplak görünemiyorum. Her ne kadar eşim şimdiye dek tek kelime etmese de, estetik bir yana, artık özgüvenimi yitirdim:KK43: Tek çekincem, maddi kaygılarla tıp fakültesi düşünürken, acaba özelin daha mı iyi olacağı... kararsızım. bu ameliyatı tıp fakültesinde sanırım bir tek kuzeyoshan yaptırdı takip ettiğim kadarıyla. Başka dneyimleri olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşırsa çok sevineceğim. hepimizi Allah kurtarsıneyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Ben de sitede Aylin Hanımı gördüm.Herkes de çok memnun.Ancak ben İzmir de olduğum için sorun olabileceğini düşünüyorum.Geliş gidiş falan ameliyattan sonra zor olur gibi. Sanırım daha sonrasında kontrole falan da gideceksin.benim geliş gidişim sorun olabilrir.Ama burda da iyi bi doktor bulamadım.Çok kararsızım. Ya burda herhangi bir doktora gidicem ya da Aylin Karanlık. Sen ne önerirsin ameliyatını yeni olmuş birisi olarak?
cnm ben henüz sonucu tam olarak bilemiyorum, görüntü olarak ne zaman düzelir bilmiyorum, doktorum bi kaç haftaya düzelecek dedi bekleyip sonucu haber veririm..Onun haricinde İzmirden gelip aynı gün dönmen bence zor olur ya..Ben sabah 8 de gittim akşam 4 de çıktım o kadar yolu nasıl gidersin aynı gün bilmiyorum..Ayrıca benim ağrısız oldu şiş olmadı fazla diye sendede öyle olcak diye bir şart yok..Doktorum bazı hastalarının şişten yürüyemediğini söyledi kişiden kişiye değişir yani..Ama Diyarbakırdan aynı gün ameliyat için gelip giden olduğunuda söyledi..Yani karar vermen zor risk sonuçta..

X