Labiaplasti olan var mı?

yavrum elbette sorun eden biziz, erkekler için farketmiyor zaten onlara olsun yeter.. benim midemde bulanmaya başladı bu işlerden fazla düşünüp kafa yordum heralde neysem biz istiyorsak yaptıracaz zaten başkasına göre değil ama doktorlara göre ki 3 tane ile görüştüm kesilip biçilmeye gerek yok onu demeye çalısıyorum.. doktorlar zaten her zaman sağlıklı olmanın dısında estetik kaygı taşımayan kişiler..

ya bende kafama çok takıyorum hatta erkek arkadaşıma şimdiden söylesemmi söylemesemmi diyorum evlilik yoluda göründü sanki iğrenç bir yaratıkmışım gibi hissediyorum benden tiksinirse nasıl konuşulur kibu konuda merak edecek hayal bile edemez düşünsenizya açıp gösterememde ben bile bakamıyorum ufffffffffffff

kimseye birşey deme ameliyat ol derim:jeyyar:

benim85,,bencede imkanın varsa bu opersyonu ol ve kurtul,arkadasa katılıyorum kimseye bişey söyleyip göstermeye gerek yok,senin özelin olsun erkek arkadasının bilmesine gerek yok,yaptır ve kurtul en doğrusu..geriye hiçbir iz kalmıyor ben bunu yasamış biri olarak garanti ederim..işte işin en önemli noktası bu operasyonu gercekten iyi bilen ve tecrübeli doktoru bulabilmek...doktordan doktora fark var ben buna inanıyorum..zaten o bölgemiz normalinde bile öyle cok aman aman güzel bir yerimiz degil..fazlalıklar alınınca kendimize güvenimiz geliyor daha iyi hissediyoruz,erkekleri boşverelim biz örneğin güzel bir camasır alıyoruz hevesle giyiyoruz ama o yakışıyormu,,, bize göre yakışmıyor cünkü kabarık duruyor hoş olmuyor o görüntü..bence imkanın varsa eger hiç düşünme yaptır tek düşüncen profesyonel doktoru bulmak olsun..

Arkadaşlar...
Dış dudak germe, toparlama yaptıran oldu mu aranızda???
Lokal anestezi ile yapılabilir mi onu merak ediyorum da..
Eğer genelse yaptırmıycam.. yasakkelime
Teşekkürler.

Arkadaşlar...
Dış dudak germe, toparlama yaptıran oldu mu aranızda???
Lokal anestezi ile yapılabilir mi onu merak ediyorum da..
Eğer genelse yaptırmıycam.. yasakkelime
Teşekkürler.

ben yaptırmadım ama yaptıranların yorumlarını okudum.. zaten yaptıranlar ilk deneyim ve izlenimlerini yazıp (bazıları tenziy sengözlerimebaksanab) önceki hayatlarına sünger çekip tekrar forum vs girmiyorlar.. bende öyle yapardım zaten..naniknanik

forumda eski yazılanları oku önce bu ameliyatda çok detay var, lokalde yapılabiliyor genelde senin isteğine bağlı, genel anesteziyi bende asla tavsiye etmiyorum genel anestezi yani tümden bayıltılmak tıbben kısa sürede olsa bitkisel hayata geçiş demek çünküm..:1no2:

lokal anesteziyle 30 dakika sürüyor diyende var 1 saat diyende, hemen ayağa kalktım acı iz yok diyende var of aman sünnet gibi diyende.. 1000 liraya yaptıranda var 3000 liraya yaptıranda.. yaptırın tavsiye ediyorum diyende var etmiyorum diyende, özel muayanehanede yaptıranda var tam teşekküllüde yaptıranda.. bunu estetik sorun olarak görende var görmeyende.. :teytey:
şimdi sen iyisimi tüm herkesin yazılarını oku, reklam olanlar vardır dikkat et.. sonra enfeksiyon, komlikasyon, kalıcı iz, hissizlik, başka problemler olabiliyor haberin olsun..
Ama bekaretle ilgisi yok, videosunu izledim çok kolay gibi.. sağlıklı günler dilerim..a.s.

Kizlar aranizda bana yardimci olacak var mi??... Vajen estetigini uzun zamandir duyuyorum ama henuz internete girip arastirdim ve psikolojik olarak resmen coktum suan. internette before after goruntulerini gordum daha cok moralim bozuldu, onlar yaninda benimkiler cok vahim gibi su durumda senağlama . Goruntu olarak asiri bi rahatsizlik hissetmedim bugune kadar gerci, partnerlerimden de bi elestiri almadim ya da rahatsizlik duyduklarini hissetmedim ama cinsel iliski sonrasinda gunlerce cok sikinti yasiyorum kizlar dudaklar buyuk oldugu icin cok agrim oluyor, dar kotlar giydigim zaman da ayni durumu yasiyorummmm. ilk firsatta ameliyat olmaya karar verdim ama New York'ta yasiyorum ve burda olmam imkansiz. Turkiye'ye geldigim zaman olmayi plnaliyorum ama Turkiye'de de saglik sigortam yok. internette gordugum kadariyla 2500TL civari bir maliyeti var bu ameliyatin. Bu bana daha mi pahaliya mal olur bu durumda Turkiye'de?? Bu konularda pek bir bilgim yok. Aydinlatirsaniz cok sevinirim... Simdiden Tesekkurler...

ben bu opersyonu olalı yaklaşık 4 ay oldu daha önce de yazmıştım ama iyileşme süresini 2 ay olarak düşünün ona göre karar verin zaman zaman pantolan giymek sıkıntı olabiliyor rahat olduğunuz zamanı seçin gerisi harika... çok kısa sürede unutuyorsunuz o fazlalıklarla yıllardır yaşadığınızı boşwerin sevgililerinizi kocalarınızı neler cektiğinizi bilen biri olarak rahatlığı hepimiz hakediyoruz eşim sağlıkçı olmasına rağmen hiçbişey farketmedi söylemek zorunda değilsiniz ama sölesenizde yadırgayacağını düşünmüyorum erkekler bu konularda bizlerden cok cok daha rahat önemli olan sizin ne istediğiniz eşinizi düşünüyorsunuz ama erkek yatakta kendine güvenen kadın ister o fazlalıkla kendinize güvenmediğiniz için bu forumdasınız kurtulun sonrası daha güzel olacak inanın

KK blogumda bu ameliyat ile ilgili bilgiler var.Oradan aydınlanabilirsiniz.:lepi:

canım sen kime oldun hangi doktor hangi şehir bili verirsen çok sevinirim

Merhaba pandispanya ben geçen sene labioplastimi oldum, birkaç arkadaşıma da önayak oldum. Eğer İstanbulda yaptırmayı düşünürsen Dr. Aylin Karanlık' ı tavsiye ederim sana meme ameliyatı sonrası en çok bu ameliyatları yapıyor canım. Hastanede yapıyor ve 1700-2000 arası değişiyor.Hatta başka doktorların bozduğu problemli bir arkadaşım vardı 3. ameliyatını yaptırdı, oldukça memnun. Kesinlikle tavsiye ederim. Sıkma canını herşeyin çaresi var. İletişim bilgilerini özelden atıyorum sağlıcakla kal.

Atamıyormuşum mesaj sayım yetersiz. Neyse sen google'da aratırsan ismini mail atabilirsin canım

kız nası isim o ölekaydirigubbakcemile3

burada çok bilgi var üşenme oku:mymeka: sonra Aylin hn düşünüyorum bende, bu arada New york gibi yerde bunu yapacak bir doktor yokmu, sigorta zaten burada karşılamıyor oradada karşılamaz sanırım, fiyatlar değişken dediğim gibi araştırman lazım biraz.. hem partnerlerin bir şey demiyorsa gerek yok..

ya bu ameliyatı (labioplasti) izmirde olan ve iyi bir doktor ismi söyleyebilecek yokmu aranızda gerçi hem korkuyorum hem parayı nasıl denkleştiririm diye düşünüyorum bu ameliyatı yaptırmış olanların yazılarını okudum onlara öyle özendim ki inşallah bana da nasip olur bana cevap yazarsanız çok sevinirim

Atamıyormuşum mesaj sayım yetersiz. Neyse sen google'da aratırsan ismini mail atabilirsin canım

tesekkurler aylin hanimi arastiricam ama su aralar vazgeciyorum gibi bu ameliyat isinden, cok yanar donerim yaaa sırnaşık şey henuz 20 yasindayim ama ilerde problem olucak gibi duruyo bakalm fisfisfis

ismime laf yok hihoyyyt
bu konu hakkinda ne kadar bilgi varsa hepsini okudum vallahi canim ama gercekten cok kararsizim. eger olursam tabiki daha iyi olucak ama deger mi degmez mi diye dusunuyorum, sanirim biraz zaman ihtiyacim var dusunmek icin :uhm: kesinlikle Turkiyede olurum olursam da burda saglik hizmetlerini bilmiyorum kim nedir ne degildir ve saglik cok asiri pahali burda 10 katindan az fiyatla kalkamam o ameliyat masasindan, gugusumu o kadar paraya kestiremem kusura bakmasin amerika sırnaşık şey

ben amelıyathanede olmak ıstemedım orda bısuru ekıp vs var rahatsız olurdum
bı jınokolojı klınıgınde yaptırdım
damardan bı ılac verıp uyuttular 30 dk bıttı
cıktıgımda sarhos gıbıydım va bıraz sallanarak yuruyordum
ılk 1 haftayı etlatınca gerısı daha kolay oluyor
yurumekte ılk 1-2 hafta zorlandım
ortalama 1 aya kadar hemen hemen hersey gectı
sadece dıkıslerı alma kısmı acıttı onların yarısını aldırdım yarısını aldıramadım
psıkolojık olarak ınsanı cok etkılyen bır odurum ve op sonrası ınsan rahatlıyor
ben hem korkardım hemde utanırdım zaten 1 yere muayene oldum orada yaptırdım
1 dr
1 anestesızt
1 asıstan vardı hepsıde bayandı benımde ıstedıgım buydu zaten
1500 tl verdım

önce geçmiş olsun.. iyi haber bu..neresi orası özelden mesaj atarmısın? dikişler kendisi erimiyormu, iz kaldımı şimdi nasıl? genel anestezide akla yatıyor bende.. tüp bebek yaptran bir arkadaşımı 1 saat uyuttular embriyoyu naklederken.sen nasıl oldun anestezi sonrası- tekmi gittin? :enbuyukkk:

jinekolog ve kadın doğumcular kafaya takmıyor bize neler geliyor biz normal davranıyoruz diyorlar bende kendimle barıştım azda olsa en azından buradan çok şey öğrendim ve dert payşalıldıkça azalıyormuş ve dert olmaktan çıkıyormuş olumunekankayizsmile

ama genede bir aklım git yaptır diyor.. hala kararsızım

bu arada erkeklerinde %90 ında penis eğriliği varmış, bi kere o bizimkine laf derse bizde onunkine ederiz olur biter

Son düzenleme:
AKREPECE bende senın koydugun fotografta farkettmkı senn labiaplastyle br alakan yok..bu tamamıyle mısırda yapılan sunnet gbı bse.senın kucuk dudaklarn neredeyse yok ama labıaplastyde fazlalk dudaklar alınıyor ama senın hıc dudagın kalmams sadece kızlık zarın duruyor brde ısedgn yer o yuzden asla labıaplasty oldm deme o bır estetık amelıyetı fazlalıklardan egrılıktenn asımetrıkten kurtulmak ıcın...senınkıyse tamamen gereksız....cunku ıc dudaklar bızı korur gereklıdır cınsel ılıskıde bıle...ama senı bu durumdan mısırda tamamen mahrum brakmıslar..ayrıca sen bole buyuk bır amelıyat (dıorum cunku nerdeyse seyinin heryerı alınmıs :S)bu kadar az ız kaldysa labıaplastyde HIC IZ KALMAZ DIYORUM BEN...ARKADASLAR INTERNETTEN ARASTIRIN İNSANLARIN LABİAPLASTYI NEDEN OLDUGUNU FOTOGRAFLARINI GORUN VE OLDUKTAN SONRAKI DURUMLARINI GORUN AKREP ECE ILE ALAKASI YOK...UZULMEYIN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…