ya bende kafama çok takıyorum hatta erkek arkadaşıma şimdiden söylesemmi söylemesemmi diyorum evlilik yoluda göründü sanki iğrenç bir yaratıkmışım gibi hissediyorum benden tiksinirse nasıl konuşulur kibu konuda merak edecek hayal bile edemez düşünsenizya açıp gösterememde ben bile bakamıyorumufffffffffffff
Arkadaşlar...
Dış dudak germe, toparlama yaptıran oldu mu aranızda???
Lokal anestezi ile yapılabilir mi onu merak ediyorum da..
Eğer genelse yaptırmıycam.. yasakkelime
Teşekkürler.
Kizlar aranizda bana yardimci olacak var mi??... Vajen estetigini uzun zamandir duyuyorum ama henuz internete girip arastirdim ve psikolojik olarak resmen coktum suan. internette before after goruntulerini gordum daha cok moralim bozuldu, onlar yaninda benimkiler cok vahim gibi su durumda senağlama . Goruntu olarak asiri bi rahatsizlik hissetmedim bugune kadar gerci, partnerlerimden de bi elestiri almadim ya da rahatsizlik duyduklarini hissetmedim ama cinsel iliski sonrasinda gunlerce cok sikinti yasiyorum kizlar dudaklar buyuk oldugu icin cok agrim oluyor, dar kotlar giydigim zaman da ayni durumu yasiyorummmm. ilk firsatta ameliyat olmaya karar verdim ama New York'ta yasiyorum ve burda olmam imkansiz. Turkiye'ye geldigim zaman olmayi plnaliyorum ama Turkiye'de de saglik sigortam yok. internette gordugum kadariyla 2500TL civari bir maliyeti var bu ameliyatin. Bu bana daha mi pahaliya mal olur bu durumda Turkiye'de?? Bu konularda pek bir bilgim yok. Aydinlatirsaniz cok sevinirim... Simdiden Tesekkurler...
Kizlar aranizda bana yardimci olacak var mi??... Vajen estetigini uzun zamandir duyuyorum ama henuz internete girip arastirdim ve psikolojik olarak resmen coktum suan. internette before after goruntulerini gordum daha cok moralim bozuldu, onlar yaninda benimkiler cok vahim gibi su durumda senağlama . Goruntu olarak asiri bi rahatsizlik hissetmedim bugune kadar gerci, partnerlerimden de bi elestiri almadim ya da rahatsizlik duyduklarini hissetmedim ama cinsel iliski sonrasinda gunlerce cok sikinti yasiyorum kizlar dudaklar buyuk oldugu icin cok agrim oluyor, dar kotlar giydigim zaman da ayni durumu yasiyorummmm. ilk firsatta ameliyat olmaya karar verdim ama New York'ta yasiyorum ve burda olmam imkansiz. Turkiye'ye geldigim zaman olmayi plnaliyorum ama Turkiye'de de saglik sigortam yok. internette gordugum kadariyla 2500TL civari bir maliyeti var bu ameliyatin. Bu bana daha mi pahaliya mal olur bu durumda Turkiye'de?? Bu konularda pek bir bilgim yok. Aydinlatirsaniz cok sevinirim... Simdiden Tesekkurler...
Atamıyormuşum mesaj sayım yetersiz. Neyse sen google'da aratırsan ismini mail atabilirsin canım
kız nası isim o ölekaydirigubbakcemile3
burada çok bilgi var üşenme oku:mymeka: sonra Aylin hn düşünüyorum bende, bu arada New york gibi yerde bunu yapacak bir doktor yokmu, sigorta zaten burada karşılamıyor oradada karşılamaz sanırım, fiyatlar değişken dediğim gibi araştırman lazım biraz.. hem partnerlerin bir şey demiyorsa gerek yok..
ben amelıyathanede olmak ıstemedım orda bısuru ekıp vs var rahatsız olurdum
bı jınokolojı klınıgınde yaptırdım
damardan bı ılac verıp uyuttular 30 dk bıttı
cıktıgımda sarhos gıbıydım va bıraz sallanarak yuruyordum
ılk 1 haftayı etlatınca gerısı daha kolay oluyor
yurumekte ılk 1-2 hafta zorlandım
ortalama 1 aya kadar hemen hemen hersey gectı
sadece dıkıslerı alma kısmı acıttı onların yarısını aldırdım yarısını aldıramadım
psıkolojık olarak ınsanı cok etkılyen bır odurum ve op sonrası ınsan rahatlıyor
ben hem korkardım hemde utanırdım zaten 1 yere muayene oldum orada yaptırdım
1 dr
1 anestesızt
1 asıstan vardı hepsıde bayandı benımde ıstedıgım buydu zaten
1500 tl verdım
ismime laf yok hihoyyyt
bu konu hakkinda ne kadar bilgi varsa hepsini okudum vallahi canim ama gercekten cok kararsizim. eger olursam tabiki daha iyi olucak ama deger mi degmez mi diye dusunuyorum, sanirim biraz zaman ihtiyacim var dusunmek icin :uhm: kesinlikle Turkiyede olurum olursam da burda saglik hizmetlerini bilmiyorum kim nedir ne degildir ve saglik cok asiri pahali burda 10 katindan az fiyatla kalkamam o ameliyat masasindan, gugusumu o kadar paraya kestiremem kusura bakmasin amerika sırnaşık şey