Labiaplasti olan var mı?

Evet kızlar ben de aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır okuyorum ve takip ediyorum. Ben hazırım... paramı da hazırladım (sırf bu iş için). Şimdi bana ne olur yardım edin de Ankara'da güvenilir bir doktor bulayım ve yıllardır içime dert olan bu kötü görüntüden kurtulayım. Lüften :KK43:

Bana doktorunu mesajla sölermisin ben manisada oturuyorum

bende manisadayım banada söylermisiniz doktorun adını ve numarasını?

Bir soru sordum kimse cevap vermedi... neyse gemisini kurtaran kaptan olur misali kendim aradım taradım buldum. iyi bir fiyata da ameliyatımı gerçekleştirdim. çok mutluyum. herkese hayatta başarılar dilerim.

Bir soru sordum kimse cevap vermedi... neyse gemisini kurtaran kaptan olur misali kendim aradım taradım buldum. iyi bir fiyata da ameliyatımı gerçekleştirdim. çok mutluyum. herkese hayatta başarılar dilerim.

öncelikle geçmiş olsun umarım memnunsundur ayrıntıları bizimle paylaşırmısın özel olmassa eğer. bizlerde adayız yaa merak ediyoruzzopuyorumnanaktan

nazenin gecmiş olsun canım ne kadar tuttu maliyeti bizimle ameliyat gelişmelerini paylaşırmısın

Bayanlar,

Ben de Ankara'da guvenilecek bir doktor ariyorum. Zamanim da kisitli, mayis sonu 1 haftaligina turkiye'de olacagim. Anlayacaginiz, bir cok doktora muayeneye gitmeye imkanim yok. Tavsiyeleriniz dogrultusunda secenekleri mumkun oldugunca aza indirgemeye calisiyorum.

Su ana kadar internetten arastirdiklarim ve bu forumda adi gecenler: Kutlu Sevin (Ankara Uni), Figen Ozgur (Hacettepe) ve Suleyman Eserdag (Hera).

Aralarinda, kesin git gorus diyebileceginiz bir doktor veya bunlardan baska bir doktor varsa, lutfen ismini iletir misiniz?

Hepimizin basinda ayni dert, beni benden iyi anliyorsunuzdur. Bir de extreme durum, ekimde nikahim var :KK43: Acele tecrube paylasimlariniza ve tavsiyelrinize ihtiyacim var..

Saygilar...

ay bu akrepece in şokunu atamıyorum üstümden yaa...bune vahşet ya inanamıyorummm..

merhaba arkadaşlar bende bu forumdaki yazıları okudum ve beni rahatsız eden bu durum artık daha çözülebilir geliyor bana.ama söylediğiniz gibi iyi doktoru bulmak çok zor .ameliyatı olan arkadaşlar lütfen bize biraz bilgi verebilirmi.

nazenin sen ameliyatı yeni oldun sanırım nerde hangi doktora oldun bi sakıncası yoksa sence söleyebilirmisin:kedi:

Kizlar nie hic biriniz cevap vermiyorsunuz????
Kurtulan, bu formu okumayi da burada yazmayi da birakmis anlasilan....

PINK, mayis sonunda ismini yazdigim doktorlarla randevum var. Hepsiyle gorusecegim. O zamana kadar operasyon yaptirmamis olursan, ben neye-niye karar verdigimi yazarim.

bende kurtulup forma girmeyi bırakanlardanım:)operasyondan sonra anlatacak bişey kalmadı gibi size tavsiyem gerçekten korkulacak birşey değil erkek arkadş falan söylemeyede gerek yok bazıları ço kor geçti diyo ama sanırım bünye meselesi benim ve bi arkadaş oldu ikimizinde çok rahat geçti ben 3. gün işe başladım geçen sene 1 mayıs tatildi fırsat bildim pzt.işe başladım hem yük kalktı rahatladım hemde acı hissetmedim ben genel anesteziden korkuyorum lokal oldum o yüzden.ilk gün arkadşımda kaldım sabah eve gittim anneme yara çıktığını söyledim biraz yavaş yürüyodum çünkü hiç farketmedi bile..herkese tavsiyem kurtulun kızlar..bçok takıyodum kafaya nsanın güveni geliyo şimdi öyle bi derdim yok umarım sizde biran önce kurtulursunuz.

saol cinbiberi ameliyatı olursan nasıl geçtiğini paylaşırsan çok sevinirim.seda sakıncası yoksa sen angi doktora oldun söleyebilirmisinbilmiyorumkismile

cinbiberi bende bu siteden teşvik ve destek alarak 2 sene önce labioplasti ameliyatını olmuşlardım sımdı oyle mutluyum kı... iyileşme süreci o kadar hızlı oluyorkı herkesin acı eşiği değişir ilk gece hiç ama hiç uyumadım o bölgem cayır cayır yanıyordu acıdan benı sedasyon yontemı kullanarak yaptılar uyandıgımda hiç acım sancım yoktu hemen kalktım gayet ıyıydım ama taksıye bındım evıme yaklasırken mide bulantısı geldı ve taxıden ıner ınmez gozlerım karardı ve hafıf bır baygınlık gecırdım anestezı etkını atamayıp cok cabuk fılradım dınlenme odasından... sormak ıstedıklerın olursa cevaplarım...

Merhaba arkadaşlar bende iki hafta önce labioplasti ameliyatı oldum.Doktor konusunda çok kararsızlık yaşadım Ankara ya bile gitmeyi düşündüm sonrasında burada yazılanların tümünü okudum Dr Aylin Karanlık hakkında iyi yorumlar yapıldığını gördüm. Foruma üye olmadan kimseyle aklımı karıştırmadan muayeneye gittim ve ameliyat oldum.Kendime sözüm vardı her şey bittiğinde buraya üye olacaktım. Arkadaşlar öncelikle bu kadar özel bir konuyu burada konuştuğunuz için sonrasında yaşadıklarınızı dürüstçe paylaştığınız için çok ama çok teşekkür ederim sizler sayesinde derdimden kurtuldum şu an öyle mutluyum ki anlatamam sizlere minnettarım bende ameliyat olmak isteyen arkadaşlara yardıma hazırım istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

geçmiş olsun tempeste iyi geçtiyse memnunsan su anki halinden adına bende çok sevindim çünkü bende çok problem yapıyorum yaşaman bilmez bizim psikolojimizi maliyeti noldu vede gerçekten değdimi ameliyat olduğuna geçmiş olsunnn

çoook teşekkür ederim mor menekşe darısı başına inşallah henüz dikişlerim bile dökülmediği halde kesinlikle değdiğini düşünüyorum çok güzel ve çok doğal oldu zaten insan öyle çabuk unutuyor ki eski halini sanki böyle doğmuşsun gibi karar verip yaptırmak önemli bende klitoris bölgesinde fazlalık yoktu sadece labioplasti yapıldı 1.700 liraya mal oldu.

tempeste senin adına çok sevindim darsı başımıza artık.. peki hangi doktora gittin sen istanbuldasın sanırım ben ankarada yaptırmayı düşünüyorum ama burdada hangisine gideceğimden emin değilim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok ssevinirim.

çok teşekkür ederim pink666 benim ameliyatı İstanbul da Dr. Aylin Karanlık yaptı kesinlikle çok yetenekli bir doktor ancak ben Ankara'da yaptırmanı tavsiye ederim hemen yola çıkmak zor olur bide ilk 48 saat buz uygulaması ve temizliği çok önemli. Buradan bu operasyonu olacak arkadaşlara bir tavsiyem daha var düğünlerine 3 hafta kala falan yaptırmak isteyenler oluyor benim 18 gün oldu hala tüm dikişler düşmedi bazen ters bir harekette canımda yanıyor kısacası bir kaç ay önce yaptırmakta fayda var tam iyileşmek isteyenler için tabi ki.

X