- Konu Sahibi buket143
siz kime yaptırmıştınız?Tamamen safsata bunlar. öyle bir şey yapmaları söz konusu değil. ben de bakire değildim. gittim yaptırdım, 1 yıldır çok memnunum. olayın ailenle falan bir ilgisi yok..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz kime yaptırmıştınız?Tamamen safsata bunlar. öyle bir şey yapmaları söz konusu değil. ben de bakire değildim. gittim yaptırdım, 1 yıldır çok memnunum. olayın ailenle falan bir ilgisi yok..
haftasonu yaptirsam sizce pzt ise gidebilir miyim?slm kizlar sonunda oldum hic agrim yok sadece biraz fazla adim adinca cnm aciyo eeeeeee tabi ilk gun bide olacak okadar ama simdiden goruntu super devamli buz koymama ragmen biraz şişlik varç ama gun gectıkce duzelıcek valla aylın hn super bır ınsan yercekten olmak ıstıyenlere tavsıye edenler arasına bende katıldım.hıc duşunmeyın şartları ayarlayın ve yaptırın kurtulun arkadaslar. hergun yazacagım gelısmelerı byeeeeeee sımdılık
kime oldunuz?slm kızlar ben de bugün sonunda laboplasti ameliyatımı oldum.6-7 yıldır sallayıp duruyordum cesaretim yoktu utanıyorum.ameliyat kelimesinden korkuyordum.olalı daha 2-3 saat oldu ve ben gelir gelmez yatmak yerine bilgisayarımı açtım.şükür kolay geçti ağrım yok.şimdilik Allaha şükür her şey yolunda.doktorum çok güzel oldu dedi.şuan şiş ben anlamıyorum zaten bi süre hiç incelememyi düşünüyorum.dün gittim bugünde gittim heemn oldum.geciktirmeye ve psikoloji bozmaya değecek bir durum yok.hemen çaresine bakın.sevgiler.
kime oldunuz?
sen ilgilendirmez hade by!yerimseniben
haftasonu yaptirsam sizce pzt ise gidebilir miyim?
her yerinden bayağılık akıyor.muhattabım dahi değilsin.sana hadi byyyy.
her yerinden bayağılık akıyor.muhattabım dahi değilsin.sana hadi byyyy.
Arkadaşlar merhaba,
Ben daha önce de sormuştum ama cevap alamadım
Aylin Karanlık wedge mi trim yöntemi mi kullanıyor acaba??
Yani üstünden mi kesiyor yoksa kesip parça çıkarıp geri mi dikiyor, bilmem anlatabildim mi :sm_confused: a.s.
ben de bi aralar bu ameliyata çok kafa takmıştım .. lakin tanıştığım bi erkek bana zarar gelcek korkusuyla beni bundan vazgeçirmişti .. şimdi tekrar düşünüyorum kendim için.. evlendikten sonra hamile kalmadan ameliyat olmayı düşünüyorum bu fikrim nasıl sizce bayanlar ? evlendikten sonra eşimin desteği ile olmak ?? tamam bir kere görcek onu öle maalesef ama :S şimdi çalışıyorum izin sorunum var....dahası istanbula kim gidecek şimdi ....... üşeniyorum yani artık :)
emotion76 nerelerdesin yaw :) eskiden azdık burda kalabalıklaştı buralar..insan reklam amaçlı olabilir diye düşünmüyor da değil hani ..nese gör yine ..burada ben de olmadım henüz ve evlilik sonrasına bıraktım..