Labiaplasti olan var mı?

Tamamen safsata bunlar. öyle bir şey yapmaları söz konusu değil. ben de bakire değildim. gittim yaptırdım, 1 yıldır çok memnunum. olayın ailenle falan bir ilgisi yok..
siz kime yaptırmıştınız?

slm kizlar sonunda oldum hic agrim yok sadece biraz fazla adim adinca cnm aciyo eeeeeee tabi ilk gun bide olacak okadar ama simdiden goruntu super devamli buz koymama ragmen biraz şişlik varç ama gun gectıkce duzelıcek valla aylın hn super bır ınsan yercekten olmak ıstıyenlere tavsıye edenler arasına bende katıldım.hıc duşunmeyın şartları ayarlayın ve yaptırın kurtulun arkadaslar. hergun yazacagım gelısmelerı byeeeeeee sımdılık
haftasonu yaptirsam sizce pzt ise gidebilir miyim?

slm kızlar ben de bugün sonunda laboplasti ameliyatımı oldum.6-7 yıldır sallayıp duruyordum cesaretim yoktu utanıyorum.ameliyat kelimesinden korkuyordum.olalı daha 2-3 saat oldu ve ben gelir gelmez yatmak yerine bilgisayarımı açtım.şükür kolay geçti ağrım yok.şimdilik Allaha şükür her şey yolunda.doktorum çok güzel oldu dedi.şuan şiş ben anlamıyorum zaten bi süre hiç incelememyi düşünüyorum.dün gittim bugünde gittim heemn oldum.geciktirmeye ve psikoloji bozmaya değecek bir durum yok.hemen çaresine bakın.sevgiler.
kime oldunuz?

ben ankarada gül savcıya oldum.ameliyat sonrasında ve sırasında hiçbir zorluk yaşamadım.bitince dinlenmedim bile biter bitmez masadan atladım yürüyerek taksiye bindim eve geldim hilç yatmadım.ama basit bir ameliyat değil doktorun deneyimi çok önemli.iyi araştırın.benim 45 gün falan oldu iyileştim.iz kalmadı hiç.

haftasonu yaptirsam sizce pzt ise gidebilir miyim?

bence gidemezsin benim öyle kanamam ağrım acım olmadığı halde bi süre pantolon giyemedim ve yürüyüşüm tuhaftı ilk 4-5 gün.yatmadım ama yinede o kısıma sert bişey değmeyecek ve tuvalet sonrası batikon ve anestol bepanten karışımı sürdüm.temizliğini iş yerinde nasıl yapacaksınız.yani gazlı bezi anestol ve bepanteni karıştırıp dikişlerin arasına tampon gibi koyuyordum o nedenle rahat yürünmüyor.

Arkadaşlar merhaba,

Ben daha önce de sormuştum ama cevap alamadım :KK43:
Aylin Karanlık wedge mi trim yöntemi mi kullanıyor acaba??
Yani üstünden mi kesiyor yoksa kesip parça çıkarıp geri mi dikiyor, bilmem anlatabildim mi :sm_confused: a.s.

Arkadaşlar merhaba,

Ben daha önce de sormuştum ama cevap alamadım :KK43:
Aylin Karanlık wedge mi trim yöntemi mi kullanıyor acaba??
Yani üstünden mi kesiyor yoksa kesip parça çıkarıp geri mi dikiyor, bilmem anlatabildim mi :sm_confused: a.s.

Merhaba cicekcim Aylin hanım wedge yöntemiyle yapıyor ve geriyor. Klitoris uzunsa ona da müdahale ediyor canım. Bende 1.5 sene önce yaptırdım.Öptüm

evet wedgw yöntemi yapıyor. ve çok memnunum yaklaşık 2 ay önce aylin hn oldum ben

Tatlıkezban ve kataro çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Sanırım bir haftasonu olunabilecek bir ameliyat değil di mi?
Kış iznimi bekliyorum yaptırmak için.. Korkmakla beraber sayenizde Aylin Hanım'a güveniyorum daha görmeden. :1rolleyes:

ben de bi aralar bu ameliyata çok kafa takmıştım .. lakin tanıştığım bi erkek bana zarar gelcek korkusuyla beni bundan vazgeçirmişti .. şimdi tekrar düşünüyorum kendim için.. evlendikten sonra hamile kalmadan ameliyat olmayı düşünüyorum bu fikrim nasıl sizce bayanlar ? evlendikten sonra eşimin desteği ile olmak ?? tamam bir kere görcek onu öle maalesef ama :S şimdi çalışıyorum izin sorunum var....dahası istanbula kim gidecek şimdi ....... üşeniyorum yani artık :)

canım aylin karanlığa niye taktın bu kadar araştır vardır sizin memlekettede yaapn ben aylin hanıma olmadım ne yani ona olan memnun diğerleri değilmi bence iyi bi doktor bulabilirsin ve bence rahatsızlığın varsa şimdi ol evlenince olma ben olalı 5,5-6 ay oldu dünyam değişti insanın güveni geliyo kendisine ve büyütülecek bi operasyon değil yani doktor herkes yapar yani kesip dikiyo ve o bahsedilen aradan parça çıkarma yöntemini yapan biri olsun benim doktorumda öyle yaptı şanslıymışım çok araçtırmamıştım nasıl yaptığını bilmiyodum şans oldu benimki birazda parça kesip dikince iz falan olmuyo şuan bende hiç iz yok 5.5 ayda gitti bir an önce kurtul bence ben çok pişmanım bu yaşa kadar beklediğim için

aylar öncesinden yaptıran biri olarak arada bir konuya giriyorum,,hayatım boyunca asla unutmamın mümkün olmadığı sevgili doktorum canım doktorum aylin karanlık hanımı andıkça anıyorum....sonuna kadar tavsiye ediyorum..beceri işi,,canım doktorumun elleri çok becerikliymiş sağolsun.

ben de bi aralar bu ameliyata çok kafa takmıştım .. lakin tanıştığım bi erkek bana zarar gelcek korkusuyla beni bundan vazgeçirmişti .. şimdi tekrar düşünüyorum kendim için.. evlendikten sonra hamile kalmadan ameliyat olmayı düşünüyorum bu fikrim nasıl sizce bayanlar ? evlendikten sonra eşimin desteği ile olmak ?? tamam bir kere görcek onu öle maalesef ama :S şimdi çalışıyorum izin sorunum var....dahası istanbula kim gidecek şimdi ....... üşeniyorum yani artık :)

Bende 3-4 yıl önce ameliyat olmayı karar vermiştim, artık vazgeçtim. Mayo giyerken önümde hafif bir kabarıklık oluşuyor. Onuda kafaya takmıyorum plâjda herkesin önü kabarık zaten. Önüm 8-10 yaşındaki çocukların ki gibi düz olmak zorunda değil sonuçta.

Evlilik açısından bakıldığında: Dudak büyüklüğü erkekler açısından önemsiz bir detaydan başka birşey değil. ışlerini görebildikleri sürece onlar için bir problem yoktur.

Ayrıca "ufak dudaklar iyi görünüyür - sarkık dudaklar kötü görünüyor" görüşüne de kesinlikle katılmıyorum.

Herkeze selamlar.

Son düzenleme:
Herkese merhaba yeni arkadaşlar var sistemde gördüğüm kadarıyla.. Arada takip ediyorum yazılanları.. Bende bir değişiklik yok. yaptırmadım operasyonu.. Bir bayan doktorla görüştüm gerek yok ameliyata dedi.. evlenince eşinle konusursun oda isterse yaptırırsın onun için problem yoksa gerek yok ama zihnini meşgul ediyorsa sana kalmış dedi.. olacağım bende yöntemleri farklı farklı her doktorun iyice bir öğrenelimde iz kalmaması çok önemli..
Bana görede bekaret gibi bir kıstasla değerlendirilmemiz çok onur kırıcı hertürlü ahlaksızlık meşru oldu cinsellik ayıp oldu ne kötü.. herkesin kendi düşüncesi ama hala aile diye birileri başımızda kız kısmı denilen bizi denetliyor malesef bu yaşa bakmıyor. ha ne zaman ekomomik ve sosyal bağımsızlığın olur işte o zaman kimseye hesap vermezsin..
saçma konular yüzünden tartışmayın, burada destek oluyoruz birbirimize..konunun kapanması hiçbirimiz için güzel olmaz.
Gene görüşürüz.. iyi akşamlar

emotion76 nerelerdesin yaw :) eskiden azdık burda kalabalıklaştı buralar..insan reklam amaçlı olabilir diye düşünmüyor da değil hani ..nese gör yine ..burada ben de olmadım henüz ve evlilik sonrasına bıraktım..

emotion76 nerelerdesin yaw :) eskiden azdık burda kalabalıklaştı buralar..insan reklam amaçlı olabilir diye düşünmüyor da değil hani ..nese gör yine ..burada ben de olmadım henüz ve evlilik sonrasına bıraktım..

evde internet olmayınca başka yerden giremiyordum. bağlattım şimdi rahat rahat giriyorum,

okuyorum yazılanları.. dikkat ettimde nette sadece bu sitede ayrıntılı paylaşım var, elbette reklam amaçlı olabilirmi diyede düşünüyor insan. ameliyat yöntemleri iki türlüymüş zaten ben doktora iz kalmasında nasıl yaparsan yap diyeceğim o zaman gelince..

ameliyat sonrası ayrıntılı bilgi yazar çıkarım bende siteden. evlilik sonrası zaten insan geçmişi hatırlatacak bir şey görmek istemez haliyle.. her ne kadar basit bir olay desede doktarolar o kadar basit değil bana göre..bende yakında bir ameliyat yok, yazdan öncede olmaz zaten..görüşürüz gene..a.s.

arkadaşlar çok baist diyenlere inanmayın zaten zor bence kaldı ki benim öyle kanamam falan olmadı hemen masadan atladım hiç dinlenmeden eve geldim.doktor dayanıklısın dedi.lokal anestezi çok ödem yapıyor.benim 2 ayda zor geçti.bir ay pantolon giyemedim.yeni yeni şekli düzeldi belirdi.deneyimli çok iyi bir doktor tarafından yapılmalı.öyle herkesin her doktor yapar dediğine bakmayın.hassas bir yer.benim eskiye göre çok çok iyi.bi tarafta istemediğm et fazlalığı var doktorla konuştum ücret almadan ocak tatilinde yapacak.gayet estetik bu haliylede.ama iyi araştırın sağlığınız el veriyorsa lokal olmayın ödemler çok zor geçiyor.ama mutlaka olunçher gün kafaya takmaktan kafayı yiyecektim.ordan sanki büyük bir engel kalktı.çok rahatladım.çamaşır giyimimden pantolon giyimime hepsi değişti.artık orada fazlalık etler hissetmiyorum.orayı görmekten hep kaçardım her gün kafama takardım.kendime güvenim geldi.erkekler sorun etmiyor doktor gereksiz dedi bunları boşverin.sizi rahatsız ediyorsa kafanızı kurcalıyorsa daha gerekçe mi arıyorsunuz.

X